Jump to content

PlaaTable

Kasutajad
  • Sisu loend

    75
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik PlaaTable postitused

  1. Plaatable blogi

    Uurisin et kasutaja JJ14 kes on minust noorem on siia ka blogi teinud ja miks ei võiks ka mina teha. Ootan esialgu tagasisisdet kas mul on mõtet siin oma arengut kirjeldada. Hetkel olen 15, kaalun umbes 75 kilo kanti ja olen ca 172cm pikk. Rekordeid pole proovinud kuid trennis teen kükke saja kiloga ja natu peale, surumist treenin 80kg või suurema raskusega ja jõutõmbeid saab tehtud 130kg-ga. Otsustage ja mõelge kas on mul mõtet siia edasi postitada.
  2. Plaatable blogi

    Sebisin siiski pildi ka.
  3. Plaatable blogi

    Hei fitnessi rahvas. Pilti pole hetkel panna kuid kaal on sinna 80kg kanti ja kaloraaz 1900-2000kcal päevas. Kardiot teen 4 korda nädalas ja jõusaali 5 korda. Plaan on see kevad korralik lahing kõigile noortele pakkuda kulturismis. 2 kuu pärast on tulekul LEKV ja eks näis kuidas vorm lubab kuid plaan on seal algus lahti teha. Mainin ka ära et nüüdseks olen teinud 3.5a jõutrenni ja loodetavasti kõva konkurent kõigile noortele. Kõik noored kes seda loevad ja võistlustele on mõelnud siis ärge mõelge vaid võtke kindlasti osa!
  4. Plaatable blogi

    Tuleb välja et aktiivne blogipidaja ma pole, see selleks. Kerged pildid said tehtud ja panin kõrvuti kevadiste piltidega kus kaalu 20kg vähem, muidugi valgus praegustel piltidel on jama kuid küll neid paremaid pilte ka tuleb. Nädal tagasi hakkasin vaikselt kaloraazi vähendama ja hetkel on müstiliselt juba 2kg kadunud, plaan on kevadeks kuivaks tõmmata ja mõned võistlused maha pidada. Pildid tunduvad nagu lihas oleks sama, vaid rasva juures kuid õnneks see nii pole, käed on kevadega võrreldes 2 tolli suuremad ja mitte vaid pekist.
  5. Vead lehel

    Vead niisugused: 1. Ei saa muuta oma profiili infot 2. Ei saa kustutada pilte, lisamisega on ka probleeme.
  6. Plaatable blogi

    Heihei fitness.ee rahvas, viimasest postitusest on möödas küll kuid, aga mõtlesin et avaldan tsipa infot üle pika aja. Kevadel olin 65kg, nüüd aga üllatus üllatus, 90kg. Mass on olnud hea ja mõne kuu pärast on plaan minna dieedile, nimelt suurem plaan on jälle kevadel võistelda kuid kindlasti kuivema ja parema vormiga kui 2014 kevad. Lihasmassi on korralikult tulnud, eriti olen keskendunud hetkel kätele ja käed on paisund hästi. Kui soovi võin panna ka üles pekise vormipildi.
  7. Rekordid

    Võibolla siin on juba vastav teema kuid ma pole leidnud seda, nimelt kas keegi teab mõnd usaldusväärset saiti kus on kõik hetkel kehtivad jõutõstmise maailmarekordid kirjas(jõutõmme, kükk, rinnalt surumine jne). Mõtlen suurt ja pikka listi kus kõik vanuse ja kaalu järgi ära näidatud.
  8. Rekordid

    Ohoo, äratame teema üles jälle Vanus:15 Surumine:100kg Kükk:- Jõutõmme:180kg Rekordid on dieedil olles tehtud.
  9. Plaatable blogi

    Kerge sissekanne lootuses et kedagi ikka huvitab Võistlesin Reval Cupil, enda vastu oli juberaske ikka. Vähem kui nädala pärast võistlen ka EKV-l. Poseerimist olen parandanud võrreldes Reval Cupiga ja vorm on okei kuid mitte kuiv. Selle kuivuse pärast väga ei põe kaah, on ta nagu on, muidugi võiks laval olla korraliku vormiga kuid arvestades vanust siis ei kurda väga. Järgmine aasta plaanis korraliku vormiga lavale astuda, hetkel lihtsalt kogun lavakogemust (Revalilt võidetud karikas motiveerib mõnusalt ikka, mis siis et ainus olin oma kategoorias ) Selga nagu täitsa isegi on
  10. Soov alustada kõhu vormi ajamisega

    Ei ole midagi kivole vastu öelnud, pigem pidasin silmas seda, et kohe räägitakse mingist õllekõhust.
  11. Soov alustada kõhu vormi ajamisega

    Troll?
  12. Plaatable blogi

    Täna pumpasin selga ja biitsa. Trenni algul ei jõudnud väga midagi tõsta kuna üleeile oli jalapäev ja eile sai oma lolluse tõttu 2 kehalise tundi järjest metsas joostud:D (jube hea oli tegelt), kuid trenni keskel tuli power sisse ning pumpasin mõnuga, homme puhkan. Kaalulangus on aeglustuma hakanud kuid üldpilt muutub siiski teravamaks, siiski tõmban süssareid tsip vähemaks ja eks näis kui heasse vormi saan kui esimest korda lavale astun.
  13. Plaatable blogi

    Ei tegele keegi sellega, lugu on pikk. Lühidalt öeldes olin väiksena palju näinud siukest kulturisti elu ning sugulase pool vedelesid igalpool massilisajad ja valgutünnid Jõusaalis hakkasin pidevalt käima peale seda kui 2.5 aastat tagasi jäi korvpalli trenn ära kuna keerasime väikse jama kokku ja läksime korvpalli asemel jõusaali kuna trenni teha tahtsime.
  14. Plaatable blogi

    Kerge update. Hetkel kaalun 71kg, päevas tarbin 2100kcal. Täna tegin rinda, õlga ja triitsa, tegin ka kerge pildi.
  15. Plaatable blogi

    Niisiis, pole kaua midagi postitanud kuid kuna asjad on muutunud tsipa tõsisemaks teen kerge postituse. Täna sain härra Kiivikaga kokku ja ta tegi ka paar klõpsu. Edaspidine plaan on pekki maha tõmmata ja võistlustele minna. Lisan ka kodus tehtud pildi
  16. 15 aastan poiss otsib abi treeningul ja toitumisel

    Ei mõjuta ta midagi, ise olen sama vana ja tõstnud juba aastaid.
  17. Pullid pildid netist

    Pane pane, need head
  18. milliste raskustega alustada ?

    Sellistega millistega suudad korraliku tehnikaga piisavalt korduseid sooritada, ega keegi ei saa ette öelda mitu kg seda või toda tee
  19. Kõhulihaste / seljalihaste mure

    Ise tegin ka trennis isegi kuni 100 istessetõusu seerias, siis aga sain tehnika põhimõtted teada ja kordused kordades madalamad. Kodus saad kõhuli lamades ülakehatõsteid teha, ei oska ka väga midagi soovitada, selg hea olnud koguaeg.
  20. Archangel'i blogi

    Näita oma kodust jõusaali
  21. Vajan Abi!

    See saiast hoidumine jne on ka paras jama oleme ausad, kaalulangetamiseks on üks põhireegel, süüa vähem kui kulutad, see kust sa seda energiat kätte saad ei oma tähtsust, muidugi süües vaid juustuburgereid on võimalik lihtsasti kaalu kaotada kuid tervisele hakkab. Kõike tuleb süüa mõõdukalt vastavalt oma päevasele kaloraazile, endal on cuttides viimane eine tund enne und.
  22. Kaalust juurde

    Söö rohkem, kui oled terve elu olnud kõhnapoole on jah võimalik et Sul on kiire ainevahetus, lihtsalt tõsta koguseid ja vaata mis kaalunumber ütleb, muud ime ei ole.
  23. Jook mida jood trenni aeg?

    Jääkülm vesi, midagi paremat ette ei kujutaks.
  24. Plaatable blogi

    Kust sa tead mida ma tunnen?
  25. Plaatable blogi

    Tuleb, vaeva vaja näha, siis saab kõike.
×