Jump to content

ninnunännu

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik ninnunännu postitused

  1. Rasvapõletus

    Kirjutasin vist alguses valesse teemasse, Squashi küsimuse all. Eesmärk oleks rasva alla saada, hektel kaal 63, pikkus 170, mida soovitate trenni ajal tarbida, et jaks ei lõppeks ja kaalunumber väheneks rasva arvelt?
  2. Miks kaal ei lange?

    Olen 30 aastane, pikkus 170, kaal 63. Eesmärk oleks kaal saada 57 peale, päevane kaloraaž on ca 1200- 1400 trenn nädalas ca 3 korda 45 min (TRX, sõudmine, aeroobne). Kuid kaal ei ole 3 nädala jooksul eriti langenud, kõigub nii 62,8- 64,2? Mida ma valesti teen, mida muutma peaksin? Kas kurjajuur võib olla selles, et õhtuti võtan vahest mõne siidri, mis läheb loomulikult kaloriarvestusse sisse. Kas peaksin vähendama süsivesikute hulka, tõstma valkude kogust?
  3. Miks kaal ei lange?

    Aga miks sa arvad, et ma ei käi 11ndale korrusele kontorisse jala? Ning ei ela linnast 20 km kaugusel ja ei vii 5 last hommikul lastaeda. Jala liikumise all pidasin silmas, et enamuse ajast, st pikemad otsad sõidan jah autoga, sest tõesti mul ei ole aega jalutada ega joosta ühest linna otsast teise.
  4. Miks kaal ei lange?

    Eks ma pean tõenäoliselt oma söömise uuesti üle vaatama. Enamuse aega liigun tõesti autoga ning jala pole eriti mõeldav kahjuks. Tänud vastuste eest.
  5. Miks kaal ei lange?

    Ma ei tea kas on mõtet kopida oma menüüd siia, ma nagunii kirjutan üles Kaloreid tuleb kusagil 1200-1600 oleneb päevast. Nädalavahetusega tõusis kaal nüüd jälle 65 peale, selline tunne, et kohe kui võtan päeva vbamalt on kõik nullitud ja kilod tagasi. Pean tunnistama, et oli ka pidu, kus said tarbitud veidi kangemat alkot.
  6. Squash

    Mida juua squashi treeningu ajal? Sooviks midagi, mis turgutaks trenni ajal, samas on eesmärgiks ka allavõtmine, so. sooviks kaotada rasva.
  7. Algaja toidulisandites

    Mida soovitaksite võtta, kui soovin kaotada rasva kiiremini? Vorm on muidu hea, ei ole ülekaaluline, pigem üle keskmise heas vormis, kuid tahaks suveks veel vinti juurde keerata, mida sinna bikinifitnessi poole . Seega tahaks midagi lisaks võtta, tegin uurimust ja palju kiidetud karnitiin mujal maailmas nii pop polegi, samuti ei ole teaduslikult tõestatud, et toimiks kui selle defitsiiti kehas pole http://examine.com/supplements/L-Carnitine/ Ehk siis mida soovitaksite, kas on midagi, mis aitaks rasva kiiremini kaotada ?
  8. Suured reied

    Mul see minapilt kipub vahepeal nihu minema, palun nüüd konstruktiivset kriitikat , kas 53 cm reie ülaosast on normaalne v veidi jäma? Sry nüüd kui jube lame küsimus tuli, aga no mis teha
  9. Tagumik trimmi

    Olen üsnagi heas vormis naine, toitumine korras, süsivesikutega ei liialda, rasvasid ei krada, aeroobset trenni (jooksmine) teen 3-4 korda nädlas. Küsiks nüüd, kuidas saada tagumik heasse vormi, ma ei ütles, et ta nüüd kuidagi halvas vormis oleks , aga kuidas saada juurde just seda viimast, kirrsi tordile :D ? Kas kükkidest oleks abi, iga päev näiteks 3x seerjad ca 20 tk, võiksin ka järjest teha a la 50-70 kuid see läheks vist aeroobseks ära ja ei täidaks eesmärki? Lisan veel, et kükke teen kodus, ilma raskusteta.
  10. Tagumik trimmi

    Ok, ma pigem mõtlesingi seda, et kas peaksin tegema raskusega või piisab ka niisama kükkideks ja muudest taolistest harjutustest. Jõusaaliga on nii, et kuna olen töö, kooli ja perega hetkel läbi ja lõhki hõivatud, siis mul tõesti pole aega sinna minna Ei tea, vb kui oleks vorm kuidagi paigast ära, leiaks ka aja, millegi muu arvelt, kuid hetkel ei ole põhjust. Vb ostan siis koju mingid hantlid v midagi, millega trenni teha, kummilint on hea idee, olen lapse ja noorena päris palju balletti teinud, seega pole võõras see vidin
×