Jump to content

IN4R3K

Kasutajad
  • Sisu loend

    44
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik IN4R3K postitused

  1. Martinkink blogi

    No see auto on väljast ka nagu prillikivi. Ise ainult pesemise käigus ühe kriimu peale tõmmanud.
  2. Martinkink blogi

    Kui juba autoteemale läks, siis oleme perre ise Saksast 2 autot toonud. Kusjuures üks 99a auto oli väidetavalt 10a garaažis seisnud, sellist prillikivi vaevalt kuskilt enam leiab.
  3. Enamik kohtades ongi kahjuks rööbaspuude vahe liiga suur. Jube raske on õlgadepeal seisu teha kui õlad läbi vajuvad.
  4. Archangel'i blogi

    Mhh, korralikku liha ei visanud grilli peale?
  5. Marius Lemming blogi

    Lisaks mõndadel juhtumitel ka rasedustestil.
  6. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Synthol on lahenduseks.
  7. Vend Vähk Peab liikuma!

    Pidin kalendrit vaatama, et kas tõesti 1. aprill käes?
  8. Põlvesidemed, põlvetoed, soojendussukad

    Hakkan ka omale põlvesidemeid otsima. Viimastel kordadel olen jalapressil ligi 300kg seeriaid teinud ja natukene hakkab juba põlve peale raskus. Nimelt, nagu ma Janar Rückenbergi artiklist http://www.fitness.ee/artikkel/1534/millistesse-treeningvahenditesse-investeerida/1 välja loen, oleks mõistlik eelistada toestavaid põlvesokke põlvesidemete ees. Äkki keegi oskab õelda, kui tuntav vahe on nende toestavate sidemetega või üldse ilma tehes? Omale tundub ka, et mähitavaid põlvesidemeid vaja poleks, nüüd iseasi, kas neid põlve toestavaid sokke vajagi läheb.
  9. Vend Vähk Peab liikuma!

    Jalgade asend on surumisel päris huvitav, proovisin ise ka täna nii aga kuidagi selja peale hakkas.
  10. milliste raskustega alustada ?

    Üldises mõttes võiks teha selliste raskustega, millega viimaste kordustega peab pingutama. Ei ole mõtet kohe maksimaalsete raskustega tegema hakata vaid teha kergemate raskustega nii, et iga järgnev trenn saaks raskema trenni teha. See tagab pideva arenemise, muidu kui kohe hakkad suuri raskusi kangutama siis arened küll alguses väga kiiresti kuid üsna pea oled jõudnud punkti, kus enam raskusi ei saa lisada ja areng jääb toppama.
  11. Fred Vunk blogi

    Kuidas siis invenrtaari poolest saal tundub? Käin ise ka seal treenimas. Lähiajal hakatakse seda saali suuremaks ka ehitama.
  12. Vedelik kehas

    Anna ikka teada ka, mis siis probleemiks oli?
  13. Raske trenn ilma soojenduseta

    Ise võimlen ja jooksen enne treeningut ja peale treeningut teen staatilisi venitusi. Minu puhul on küll kasu olnud venitustest peale treeningut, taastun paremini järgmiseks trenniks. Juhul kui venitusi ei tee, tunnen järgmisel päeval, et lihased on veidi kangemad. Omal kohal on ka saun peale trenni ja kodus kasutan massaaži tooli, mis selja hästi lahti mudib.
  14. Raske trenn ilma soojenduseta

    Soojendus vast nii suur probleem pole. Aga kas sa lihaseid venitasid peale trenni? Üldjuhul see valu peaks max nädala jooksul ära kaduma, kui sai korralik trenn tehtud üle pika aja.
  15. Kudi blogi

    Sa võidki selle kokteili asendada näiteks kohupiimaga/kodujuustuga ja süüa näiteks 45 min enne trenni. Aga kes ikka vaatab minuti pealt mida ta sööb. Mõnipäev tuleb mõte trenni minna, siis sa ka ei hakka ju koksi tegema ja 30minti ootama, et trenni minna. Võid selle pulbri vabalt menüüst välja jätta ja mingi muu toiduga asendada, kus on suuremas koguses valku.
  16. Kudi blogi

    Kui peale trenni on kohe söögikord, kus kana/kala sees siis söögi seda.
  17. Kudi blogi

    Sinu eesmärkide juures ei ole see pulbri tarvitamine eriti õigustatud, pigem söö mingi kohupiim peale trenni ära, ei ole korraga nii suurt väljaminekut samuti.
  18. Kudi blogi

    Kui eesmärk ei olegi palju lihasmassi kasvatada, siis ei tohiks alkoholi tarbimine probleemiks olla.
  19. Muidu 5 minta 60kg suruda on veidi overkill minuarust, aga millegi sellise lihtsama poolt olen küll. Ma arvan, et suur osa jõusaali külastajaid mõningaid harjutusi pole üldse proovinudki, mis siin crossfiti kavades on. Pakun ühe mõtte veel. Tuleb rinnalt surudes 50-60kg teha 10 kiiret kordust ja otsa kohe kümme nii aeglast kordust kui teha jõuad. Aeglaste korduste ajast lahutatakse kiirete korduste aeg ja kes saab suurima aja on võitja. Ei ole midagi ülejõu käivat, kuid väljakutsuv küll ehk?
  20. Või selline võistlus kus tuleb teha 10 kordust rinnalt surudes 60kg kangiga, kes saab kõige pikema aja kirja on võitnud. Reeglid: Kang peab koguaeg liikuma, all või üleval asendis puhkama ei tohi jääda ja lihtsalt poole peal hoida ei tohi, kang peab vaikselt ikka liikuma. See harjutus rõhub hästi negatiivset faasi, algul tundub küll, et on kerge aga kui 5 kordust on tehtud siis enam nii aeglaselt küll ei jõua teha. Muidu plankingu mõte ka ok.
  21. Lamades surumist korduste peale võiks ka kaaluda.
  22. Kõik mis pole keelatud on ju lubatud? :D Praegu peaks olema veel piisavalt aega, et uusi katseid teha ?
×