Jump to content

DarkCloud

Kasutajad
  • Sisu loend

    292
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    3

Koik DarkCloud postitused

  1. Jess, ma teadsin, et millalgi peab see loosiõnn ka pöörduma Aitäh!
  2. Spider-Pig, Spider-Pig, does whatever a Spider-Pig does.
  3. 1. Alex-Edward Raus 1. koht 2. Siim Rast 3. koht 3. Margus Silbaum 5. koht 4. Elar Kraav 6. koht 5. Aimar Kuusnõmm 7. koht 6. Marek Vahi 9. koht 7. Marko Mumm 10. koht 8. Siim Sammalkivi 11. koht
  4. YouTube videod

    Muidugi real life, käe ümbermõõdule üle 30 cm iga aasta sellega juurde saada pole mingi probleem
  5. Rasvapõletus

    Väga palju võimalusi tõesti ei ole - vett või siis mingit kalorivaba energiajooki.
  6. Pullid pildid netist

    Veel üks ülipopulaarne võistluskategooria:
  7. Kaalus juurde

    Just, just. Kui kodus midagi blendri sarnast on, siis on väga hästi, sisuliselt võib igasugu maitsvaid asju kokku visata ja lihtsalt smoothina alla juua. Retsepte on lõpmatuseni, aga ise olen proovinud kakaod, kohupiima, piima, pähkleid ja veel midagi magusat kokku segada ja täitsa mõnus nautida selle asemel, et kuivalt neid pähkleid endale sisse sundida.
  8. Kaalus juurde

    Mis su küsimus on / mis abi sa ootad? Söö rohkem kui hetklel ja küll kaal kiiremini tõusma hakkab. Ega kaalutõstmisel muu ei aitagi kui söömine, söömine ja söömine.
  9. Massi saamine

    Kui tervisehädasid just ei ole, siis tõenäoliselt on mure lihtne ja sa lihtsalt ei söö piisavalt. Kas sa tead, kui palju sa sööd, st. näiteks enda keskmist päevast kaloraaži?
  10. Eks see kipub nii olema, et mingist hetkest alates on söömine juba töö (muidugi ka rahakulu aina kasvab). On ka mõned professionaalsed kulturistid öelnud, et nad täiesti vihkavad söömist.
  11. Surumispingid Tartu saalides

    TÜASK-is on kuskil ~5 sellist pinki ning vähemalt tööpäeviti on avatud kella 7.00-st.
  12. X Innar Mardo Memoriaal 2015

    No ei ole see ennustamine nii lihtne Bikiini absoluutkategooria1. Reet Reimets2. Kristina Nuut3. Karina Polovnikova Naised bodyfitness1. Tatyana Pudovkina2. Gea Taalvelt3. Eli Pilve Juuniorid mehed kulturism1.Tanel Tamme2.Sven Parveots3.Holger Saare Mehed rannafitness -178 cm1.Jevgeni Kabonen2.Kert Kaljula3.Marko Sildoja Mehed rannafitness +178cm1.Kuido Jõgisalu2.Kaspar Tõnisson3.Mardo Loorberg Mehed klassikaline kulturism1.Imre Vähi2.Oleg Anissimov3.Taavi Merisalu
  13. Minu kiirhinnang: 1.Kaido Leesmann 2.Siim Rast 3.Hjalmar Mäe 4.Aimar Kuusnõmm 5.Elar Kraav 6.Marko Mumm
  14. Nii uhket silda ma ei tee ja Fitness5 mõõtu välja ei anna, aga pannkooke sööks küll
  15. YouTube videod

    Norrakad teavad, kuidas suuremaks saada
  16. Janar Rückenberg - Team FAST "2016 suvi..."

    Hetkeseisuga ta tõesti ei võistle, samuti ei ole teda ametlikul plakatil. Kindlat põhjust veel ei ole avalikuse ette toodud, samas variante on pakutud mitmeid: Teine, realistlikum põhjus, mida olen kuulnud, on seotud tema eelmise toidulisandite firmaga (MuscleMeds) ehk variant, et nende lepingus seisis klausel, mis väitis, et Kai ei tohi sel aastal Olympial võistlelda kui ta lepingu ära lõpetab.
  17. 100 kilogrammilt 150 kilogrammile...

    See on küll üle 4000 kalori, puudu ei tohiks jääda.
  18. 100 kilogrammilt 150 kilogrammile...

    Kas see 105 kg ja 100 kg püsisid mõlemad pikka aega või oli vaid ühe/kahe mõõtmise tulemus? Ise olen 70 kilo paiki ja võin öelda, et üksikute mõõtmistega kõigub juba minu massi juures kaal kuni 3 kg piires.
  19. Eile avalikustati otsus luua uus IFBB võistluskategooria ingliskeelse nimega Classic Physique. Sellega loodetakse luua sild men's physique ja klassikalise kulturismi vahele ning kindlasti on suurimaks põhjuseks ka niiöelda rannafitnessi võistlejad, kes annavad klassikalise kulturisti mõõdu välja. Rohkem infot kaalu/pikkusklassidest ning kohustuslikest poosidest: http://npcnewsonline.com/npc-announces-new-mens-division-classic-physique/218682/ Video:
  20. Taavi Merisalu Blogi

    Tasub ettevaatlik olla, kraanivees võib igasugu toksiine olla: kloori, fluoriidi jms. kahjulikke asju. Kõige kasulikum variant on vältida toiduaineid, mis vähegi sisaldavad vett või muid vedelaid aineid - kilod kaovad samuti
  21. Taavi Merisalu Blogi

    Hambad rikub kindlasti ära Samuti võivad soolestikus elavate bakterite niiöelda tasakaalu paigast ära lüüa, mis mõjutab ka seedimist ja ainevahetus ning mõned väidavad, et seeläbi põhjustavad ka rasvumist. Kindlalt seda küll väita ei saa, aga viimased uuringud on näidanud, et võimalus on selleks olemas. Mulle isiklikult ei meeldi, et Pepsi ja ka Coca-Cola on protestivate "terviseinimeste" tõttu hakanud tasapisi aspartaami (mis on teadupärast enim uuritud suhkruasendaja) aina rohkem asendama muude ainete, näiteks naatriumtsüklamaadiga.
  22. Siin on ka põhjalikum analüüs tehtud: http://examine.com/blog/really-low-fat-vs-somewhat-lower-carb/?utm_source=Examine.com+Insiders&utm_campaign=40d5e9d05d-Lower_cab_vs_low_fat8_17_2015&utm_medium=email&utm_term=0_e4d662cb1b-40d5e9d05d-70208569&goal=0_e4d662cb1b-40d5e9d05d-70208569&mc_cid=40d5e9d05d&mc_eid=368fcc0a19 Lühike kokkuvõte ikka baseerub üldteadmisel, et kaalu muutus põhineb siiski kaloraažil: "If you need a broad and simple takeaway from this study, here is one: weight loss does not rely on certain carb levels or manipulation of insulin, it relies on eating less. Don’t be scared that eating carbs will cause insulin to trap fat inside your fat cells. "
  23. Trenn Tartus

    Tartu Ülikooli kulturismi trennis käivadki valdavalt algajad, kes soovivad heasse vormi saada ning palju on seal ka neid, kes otseselt kulturismiga seotud ei olegi. Treeneriks on seal Silvar Rückenberg, tema tegemistega ja blogiga saad ka siin foorumis tutvuda
×