Jump to content

tomba

Kasutajad
  • Sisu loend

    98
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik tomba postitused

  1. Vale tehnika ja suur tuhara lihas

    Kükiga saadki ilusa ümara ######(loe: pepu). Kui oleksid vale tehnikaga pikalt teinud, siis oleks lõpuks selg haige. Masinatel jalasirutused ja lamades kõverdused aitavad rohkem reielihaseid isoleerida.
  2. Rasvapõletus

    Joon päevas umbes liiter kohvi ja olen kindel, et see tauriini ja kofeiini segu ei anna mulle sellist kicki nagu sulle, seega igasugused sellised "kombod" on täiesti erinevad igaühe jaoks.
  3. Kaalust alla jõusaalis

    Soovitan sul toitumise ka kirja panna näiteks Myfitnesspal'i, siis on parem ülevaade toitumisest ning kalorid kontrolli all. Jõusaali koha pealt mina soovitaksin sul proovida HIIT'i ratta peal, esialgu vaid 5-10min. Sellest täiesti piisab, usu mind. Antud juhul on kõige tähtsam asja rahulikult võtta ja järk-järgult, sest et alustades tundubki kõik väge segane ja teadmatusest lõpetad hoopiski treeninimise. Pea meeles, et kõik mis sa netist loed võta pigem soovitustena, mitte reeglitena. Muudatusi tee toitumises ja treenimises enesetunde järgi.
  4. Kaalust alla

    Saab ka kiiremini, näiteks toitudes ainult sellest: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b6/Vatta2.jpg
  5. Ise käin igapäevaselt MyFitnessis. Enamasti Kristiine omas, kuna see kesklinna omadest kõige parem, teisele kohale jääks Postimaja oma. Kahjuks rühmatreeningute koha pealt ei oska kommenteerida, kuid niipalju kui ma näinud kõrvalt olen, tunduvad treenerid Postimajas väga sõbralikud ja energilised. Revali jõusaal on varustuselt väga hea, olemas ka squashi saal ning ujula, kuid seadmed on enamasti vanad ja kulunud (vähemalt viimati kui käisin, eelmine suvi).
  6. Surumispingid Tartu saalides

    Kui kükipuur kinni, siis saab biitsa teha ka edukalt jõutõmbe alal.
  7. Surumispingid Tartu saalides

    Ma kasutan vajadusel selleks kükipuuri, proovi ka
  8. Surumiskava Kaidolt

    Palun mulle ka seda 80% surumiskava, prooviks midagi uut. Kaal ja pikkus: 80kg, 182cm Trennis käinud aasta. email: 3maksim@gmail.com
  9. Kodune trenn

    Kodus tekib kiusatus trenn lühemaks teha või hoopiski ära jätta. Jõusaalis oled sa sellises keskkonnas, mis sind motiveerib ja teed trenni vabatahtlikult.
  10. Toitumine peale trenni

    Vahetult pärast trenni võta üks kohupiim alla ja kui tööle jõuad siis teed oma lõuna.
  11. Motivatsioon ning hirm

    Ma ei olegi seda väitnud, vaid lihtsalt avaldasin arvamust, et sel polegi tähtsust missugune sa trennis oled.
  12. Motivatsioon ning hirm

    Võin sulle julgelt öelda, et keegi ei vaata sind imelikult või alavääristavalt. Kui ma ise trennis näen inimest, kes on ülekaaluline ja teeb trenni, siis on mul neid hea vaadata ja tahaks alati midagi head öelda või vajadusel aidata. Usun, et enamus normaalseid inimesi on sellise mõtlemisega, seega kui ühes klubis kohtadki mõnda lollakat inimest, siis mine teise klubisse ja suure tõenäosusega seal sellist probleemi ei teki. Ära kunagi karda küsida ka abi trennis teistelt, keegi ei ütle sulle ära vaid aitab meeleldi.
  13. See raskus peab olema koos kangiga - kang + 30% lisaraskused?
  14. Jõusaali kava.

    Mis siis, et rinna päeval saab ka triipseps tööd teha, see ei tähenda et seda tuleks treenida nüüd ainult rinna päeval. Kindlasti on ka sinul kavas harjutusi kus üks lihas saab koormust mitmel päeval. Kohe inimene kava maha tegema, teadmata detaile, on päris lame ikka sinu poolt.
  15. Jõusaali kava.

    What?!
  16. Millega tegu?

    http://www.drugs.com/forum/pill-identification/pink-white-square-pill-bp-10-a-47042.html
  17. Pooldan viimase ideed, mingi kindel number motiveeriks palju rohkem inimesi ja loosimises võib näiteks sellele kes sai kõige rohkem kordusi teha anda lihtsalt kaks loosihäält ühe asemel. Ise oleks ka huvitatud, aga ei hakka isegi proovima, kuna pole nii heas vormis kui eelnevad osavõtjad.
  18. Jõusaal Tallinnas ja mis sisuga?

    Liikmetele õnneliku lõpuga massaaž võiks ka olla.
  19. Kui palju seemõjutab?

    200-300g putru see on kuivainena? hämmastav.. Vahet pole kui palju sööd enne trenni, peaasi et oma harjutused ära teed ja energiat on piisavalt, vastavalt sellele saadki teada kas see on sulle hea või mitte. Kui enesetunne trenni ajal hea ja teed oma kava ilusti ära, siis ju pole muret
  20. Rasvakiht ei taha kaduda

    Rinnalt surumise pingil teed hantlitega? Alumist osa saad rohkem mõjutada negatiivse kaldega pingil, ülemist osa mõjutad rohkem positiivse kaldega pingil. Harjutuste koha pealt soovitaksin mina teha läbi kõik baasharjutused, enamus harjutustes saab kangi asendada hantlitega. Varustuses võiks olla kodus ka lõuatõmbe pulk kuskil ukse vahel, ja veel parem mõni TRX'i taoline asi ka sinna rippuma panna. Rasvakiht kaob ajapikku, vaja on ainult kannatust. Pealegi mida rohkem trenni teed seda ilusamaks vorm muutub ja rasvakiht muutub vähemhäirivamaks. Aga lühidalt võib öelda, et trenniga muudad vormi ja toitumisega rasvaprotsenti.
  21. Kaloraaz

    Kui kiiret pole, siis söö nagu sooviksid kaalu säilitada, kuna oled algaja ja käid järjepidevalt trennis, siis tuleb ka lihas lihtsamalt ja tasakesi kulub pekk ka. Arvan, et nii saaksid hea alguse.
  22. Indiaanlase jäljed rinnal

    Verevalumid ma pakun. Endal tekivad ka õlgadele, kui teen jalapressi seistes või säärelihaseid masinal seistes.
  23. Parim viis asendada söögikorda.

    Vahepaladeks kodujuust ja halvaa. Enne trenni võta alla banaani.
  24. Millist särki kasutate jõusaalis?

    Wifebeateriga, hea lihaseid endal vaadata ja samas pole väga paljastav (ei tunne ennast mingi duche'ina)
×