Jump to content

ville1

Kasutajad
  • Sisu loend

    187
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

Koik ville1 postitused

  1. Leidsin sellise tööpakkumise. http://www.cv.ee/kuu...kodust?index=2,, mida arvate kas tegu on mingi petuskeemiga? Praegustes tingimustes 700-1000 pakutakse lihtsalt kodus andmete sisestamise eest, ei saa õige olla. On kogemus selliste asjadega juba kellelgi?
  2. Saal tallinna kesklinnas?

    Tere Tallinna inimesed. Seoses sellega et kolisin elama mingiks ajaks pealinna palun abi. ehk keegi teab millised jõusaalid asuvad kesklinnas kuna ise elan keslinnas ja oleks mugav jala kodust käija. Otsin ise ka muidugi siit netist aga ei tea ja ei tunne tänavaid mis on kesklinnas mis mitte. Kuna enamus mitte siis nii raske leida! Jah ja see kas tavaliselt on võimalik et kesklinna omad on tunduvalt kallimad?
  3. Tõsi, tõsi! Ega ma ei ole teinud ju Janari tulemusi kuidagi maha! See et head jõutõstjat ei saaks temast kunagi, need on tema enda sõnad ja sellel on ma arvan et sügavam sisu kui see kas ta suudab oma kahekordset kehakaalu rinnalt suruda või mitte!
  4. "15 aastat treeningkogemusi"Lugesin selle pika jutu juba vist kolmandat korda läbi siin aastate jooksul! Kuna selle looga haakub ka siin foorumis käiv võistlus, siis võib hiljem teha mingeid järeldusi! Põhiline: nagu jutust selgub, head jõutõstjat sinust ei saaks kunagi! Kas see iseenesest elimineerib ka ära võimaluse saada heaks kulturistiks, kasvatada massi juurde? Kas selliste kehaliste eeldustega mees võib siiski ära teha heale jõutõstjale milleski muus? Näiteks oma keharaskusega rinnalt surumises korduste peale , lisaraskusega lõuatõmmetes vms jne. Igakuine väljakutse siin tegelikult tõeatas Alexi puhul seda , et hea jõutõstja võib olla vägagi mitmekülgne. See 140 kordust 60 kg kangiga on ju tulemus, mis ilma spetsiaalse ettevalmistuseta (teha korduste peale kükke 60 kg ga 5minutilise ajalimiidiga) on püüdmatu peaaegu igaleühele teisele üritajale. Seega mis mu segase jutu point on? Hea jõutõstja võib igal hetkel olla hea ka korduste peale. Hea kulturist nagu sina aga ei suudaks võistelda kunagi maks raskuse 1 km peale. Isegi mitte 6 korduse peale. Samas on võimalus et siiski alates mingist raskusest ja alates mingitest kordustest alates on sinusugusel mehel siiski eelis. Oleksi huvitav jälgida näiteks eesti parimate kulturistide ja jõutõstjate vastasseisu, kahjuks aga peale sinu ja Alexi ja mõne tegevkulturisti veel, pole keegi eriti initsiatiivselt osa võtmas kuu väljakutsest. Ootaks väga mis tulemuse teeks näiteks Ott, Imre(kangikompleksiga peaks tal küll hea tulemus tulema ,seoses rühmatreenigute andmisega mitu korda päevas). Samuti Taavi ja miks mitte ei võiks vana mehena osa võtta ka Otsus! Ma arvan et selline asi kaasaks palju osavõtjaid ja kaasaelajaid, millist pole veel siiani olnud. Paljudelgi harrastajatel oleks huvitav teada saada et milles ollakse võimelised ära tegema eesti mõiste profimatele kulturistidele ja jõutõstjatele.
  5. Oleneb mis võistlust silmas pead, wrc pole ühtegi m3
  6. Ma ise arvan et ükskõik mis harjutuse ka te välja ei paku on meil enamvähem ka järgmie kuu võitja teada , põhimõtteliselt hakkaks see olema stiilis- Alex mõtleb harjutuse ja paneb selle 99,9 % tõenäosusega kinni. Sama kordub ka järgmisel kuul jne.
  7. Vend Vähk Peab liikuma!

    Esikolmikul on päris korralikud jalad peaks mainima.
  8. Oleks veidi huvitavam jälgida seda kui palju keegi oma keharaskusega kangil järjest ilma mikro pausideta teha jõuab.
  9. Treeningkava väljas

    Siin pole midagi kahelda, see on vana tõde juba!
  10. Kuna kangi ja käe vahele tekitatakse liikuv osa kinda näol, võib see minu arust haarde tugevust tublisti vähendada. Minu meelest enamus ikkagi kinnastega jõutõmmet ei tee.
  11. Tere Janar! Tundub et oled ka suur 5x5 fänn. Tahaksin teada sinu arvamust. Mul on plaan katsetada sellist asja kus igal treeningul teen läbi 4 baasharjutust-kõik 5x5 süsteemis. Igal treeningul vahetan ainult harjutuste järjekorda. Harjutusteks iseenesest kükk, jõutõmme, rinnaltsurumine ning lisaraskustega lõuatõmbed. . Praegu olen teinud seda kava umbes 1,5 kuud ja jõunäitajad on selgelt kasvanud, kuigi mitte nii palju kui oleks lootnud. Paljud räägivad mulle saalis et see on ajaraiskamine kõike 5x5 niikuinii ei jõua ühel treenigul korralilkult ära teha. Peab nõustuma aga minu eesmärk polegi kõikide harjutustega 5x5 maks igal treenigul. Näitena esimesel treeningpäeval korralik 5x5 kükk ning rinnalt surumine, natuke kergemini siis jõutõmme ja lisaraskustega ja lõuatõmbed. Järgmisel treeningpäeval vahetub vastavalt siis korralikum jõutõmme ning rinnalt surumine. Kergemini kükk ja lisaraskustega lõuatõmbed. Natuke kergem tähendab minu jaoks siis 5x5 puhul 3x5 60%(intensiivsus-raskus) maksimumist ning 2x5 95-100 % maks x5 sest. Raskemad seeriad on 5x5 sel umbes 70-80% seeriatest 95-100% minu maksimum 5x5 intensiivsusest. Oled sa ise midagi sellist kunagi katsetanud kus ühel treeningul katad kõik lihasrühmad baasharjutustega ära 5x5 ga? Kui mitu korda võiks nädalas sellist kava teha et jäeks aega ka taastumiseks? Kuidas eelisarendada kükki ja rinnalt surumist sellise süsteemiga? Loodan et segasest jutust midagi ka aru saadakse!
  12. Kava koostamise ABC

    Minu treening kava praegu nt kükk 5x5 jõutõmme 5x5 rinnalt surumine 5x5 lisaraskusega lõuatõmbed 5x5 rööbaspuudel surumine 5x5 3x nädalas, aega kulub umbes tund, kuni 1 tund 15 min.
  13. Pikk mees ja treenimine

    Mitte midagi ei juhtu kui alustad isegi 15-20 kg väiksema raskusega. Ise tunned ära et kui viimastes seeriates jääb nagu kergeks lisad juurde tunde järgi. Esimene treening selles suhtes ongi 5x5 puhul hea orientiir. Järgmisel korral oled juba teadlikum millist raskust võtta! 5x5 puhul on põhiline see, et kaks seeriat 5 sest peaksid tulema peaaegu suutlikuseni. Mõni arvab et kolm mõni arvab et üks, seega kesktee oleks esialgu 2. Jõudu treeningutel!
  14. Kuidas planeerida söögikordi?

    Siit on vist miljon korda läbi käinud see debatt. Ja järeldus sellest ikka ja jälle on- palju tähtsam on päevane energia hulk, mida tarbid ning valkude, rasvade ja süsivesikute osakaal selles. Mida mis kell täpselt süüa , see ei oma niipalju mõju kui kõik ülejäänu on paigas. Ja tahtmata personaaltreeneritelt teenistust ära võtta , siis soovitan need asjad endale selgeks teha ja toitumise koha pealt ei ole vaja küll hinnasildiga nõu küsima minna.
  15. Noorel mehel veel kõik ees! Eestis pole vist palju neid kulturistegi kes 200 ära suruks!
  16. 74 kg sena 260 kg, Poinson Adrien. See tundub,ma usun paljude jaoks, juba ulme. Mis eesti vastava kaalukategooria rekord on ?
  17. treeningseerjad

    Seeriatel üldiselt 1-1,5 minutit on optimaalne. Jõutreeningul, st maksimaalset kordusmaksimumi treenides, kus kordused üle 3 ei lähe, võivad ka pausid venida 3-5 minuti pikkuseks!
  18. treeningseerjad

    Marxengeljah ma tean ert koma on vales kohas
  19. treeningseerjad

    Üldjuhul on kavad koostatud, nii et tehakse ikka harjutuse kaupa-üks harjutus, paus 3-5 min(samas oleneb jälle millist kava theakse). Aga pole ka välistatud kava kus võidki superseeriana teha samal ajal kahte harjutust. Näiteks biitsepsit ja triitsepsit.
  20. Vend Vähk Peab liikuma!

    Eestis on kunagi elautsenud ja mõni usub et siiamaani võib elutseda väike sookilpkonn, see mehike on ilmselgelt kusagilt plehku pannud isend. Hämmastav et kuidas see sulle õnge otsa jäi. Päris lahe kalalkäik tegelikult!
  21. Baasharjutused

    Just! Kui asja tõsiselt võtad nende kolme harjutusega siis on kaks päeva päris out olla!
  22. Baasharjutused

    Endal käis ka see kiiks läbi mõned kuud tagasi et baasharjutuste näitajaid ei ole kuid tõusnud ja viskasin kõik kavast välja alles jäid pm ainult kolm harjutust. Rinnalt surumine, kükk, lisaraskustega lõuatõmbed. Saalis käin siis kuidas kunagi üritan 3 korda ikka jõuda. Igal treeningul teen need kolm harjutust läbi. Kükk ja rinnalt surumine muutub vastavalt siis esimene harjutus järgmisel treeningpäeval teine harjutus. Samamoodi üks treeningpäev kõik 5x5 süsteem järgmisel 3x8-12. Igal treeningul tõstan raskuseid 2,5 kg kaupa va lõuatõmbed kus raskust lisandub vaevalisemalt. MInu puhul töötab see süsteem vähemalt veel aga eks kunagi ammendub ka see ja siis tuleb jälle midagi uut teha!
  23. http://www.fitness.ee/artikkel/1484/mehisuse-marathon-ehk-mantatlon Tekkis huvi et paljud teist suudavad teha 100 punki peale ja seega omandada megamehe tiitel!
  24. Vend Vähk Peab liikuma!

    ega selle lihaste üllatamisega ole ka nii et päris iga treening ei saagi üllatada, siis juhtub veel see et lihased harjuvad ka selle nö üllatamismomendiga ära kui liiga tihit seda teha!
  25. Vend Vähk Peab liikuma!

    tegin sama katsetuse! Ma ei suuda käsi niimoodi laia althaardega kaua hoida, küünarnukkidesse lööb valu sisse. Tegin ka pealthaardes 10-12 kordusi kokku 160 80 minutiga, rööbaspuid tuli 230, kordused jäid 15 ja 30 vahele! Usun et rööbaspuud on enamusele lihtsam kui lõuatõmbed! Avastasin veel et pelathaardes kitsalt on ka üks hea variant mida varem polnud proovinud, väga huvitava tunde tekitas..proovige!
×