Jump to content

sangarD

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik sangarD postitused

  1. Just sai poest toodud ja mõni lugu loetud - super, eriti süsivesikutega trikitamise kohta - nii mõnigi võte tasub proovimist. Ostsin küll 50c pärast nagu rohkem, kuid tegelikult kaalub muu sisu paisab et kõvasti üle. PS. miks mu postitused maha võetakse - ei ropenda eg kirjuta rumalusi ju :-)
  2. .. siis on hästi! aga ega see nüüd nii oluline ka polnd - kuigi pean ütlema, et autos ikka 50c plaat omal kohal
  3. sai siin mõni aeg tagasi seda 50centi asja arutatud....
  4. sauel uus jõusaal

    ktsaks ei jää? sauel ju mürakad mehed kõik
  5. päris nüüd igat numbrit mitte, aga alates augusti numbrist küll järjest kõik.
  6. No nii, nüüd lausa PEAB ajakirja tellima - vaat kui sihukesi vendi ka kaantevahele saab, on asi väärt! Olen tema treeninguid ja tegemisi veebi vaadanud ja mulle ei loe kas ta manustab miskit või ei; point on selles, et mees on teinud keha ja ta pole ei kulturist ega pürgi sinnapoole. Vägev! Info on muscle-fitness.ee kodukal juba üleval, usa oma veel ei iitsata
  7. M&F järgmises numbris on 50cent!!!

    no sõnumit tasub vaid Koidula luulest otsida või raamatuid lugeda. Tase on muidugi Niki, CoolD ja Ninjad: sõnumid missugused !
  8. M&F järgmises numbris on 50cent!!!

    mustad on seal USAs vägevad jah, ellujääjate geenid sees ja puha. Aga vaat selle 50cent juurs on tase see, et vend on ka maailmataseme artist! Räppi võib teha igaüks ja pumbata end härjaks ka, aga katsu maailmanimi ola - see väärib mütsi mahavõtmist!
×