Jump to content

Tannuu

Reval-Sport Powerlifting
  • Sisu loend

    160
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Tannuu postitused

  1. Saaremets, ära ole seksistlik, ka naisterahvad vastutavad oma sõnade eest. Mina ei näinud küsimust vaid kriitikat pildistajate suunas. Eelnevalt galeriid postitanud fotograafid tegid seda pelgalt heast südamest ning see väärib tunnustust. Öelda et nad oma tööd ei oska on kohatu. Kriitikast on kasu aga küsimus vormis "Kas lastest pilte pole?" läheb paremini läbi ning tundub vähem rünnakuna inimeste vastu, kelle ainus tasu ongi kommuuni heakskiit. Oleks tegemist palgatud fotograafidega oleks asi teisiti. Saan aru, et inimesed tahavad enda pilte ja kindlasti Kristina ei mõelnud halba. Soovisin juhtida tähelepanu, et inimesed, kes oma galeriid eelnevalt postitasid, tegid seda vabast tahtest ja nende vastu ei tasuks nii karm olla. Kui Kristinale liiga tegin vabandan. Pöidlad pihku ja ootame professionaalseid pilte fitness.ee´s ning oleme ka tänulikud inimestele, kes varem oma pildimaterjali jagasid.
  2. Vähem kui ööpäev hiljem on saadaval 1000-pildiga kõrgkvaliteetne galerii, kes oma tööd ei jaga? Inimesed teevad seda heas usus omast algatusest, enneolematult kiiresti ja hästi - vale koht kus vinguda.
  3. Hea on ajalooliselt olulise pildimaterjali peale jääda.
  4. Record Breakers 2012 - tulemused, pildid..

    Tunnen kaasa neile, kes ise kohal polnud, 300kgle järgnev emotsioon oli võimas! Veelkord õnne Kaidole, kahjuks ei saa täna koos teiega tähistada aga kõva väljateenitud sauna!
  5. 18. Euroopa meistrivõistlused lamades surumises

    Kohe proovib soomlane maailmarekordit. E: Või siis mitte, võttis alla lõpus, kuigi kaotada polnud midagi.
  6. 18. Euroopa meistrivõistlused lamades surumises

    45 kraadi õhusooja annab vist kõigile tunda, viimased katsed hästi ei lähe.
  7. 18. Euroopa meistrivõistlused lamades surumises

    Kolmas raskus pannaksegi suvaline, vajadusel veel muudetakse. Nüüd kui ta on näinud, et nii palju eespool olevaid mehi pole kirja saanud siis ehk paneb juurde. Praeguse seisuga 90ga tõuseb ühe koha 95ga kolm, 95 riskimine kuna 3st mehest keegi ikka ehk keegi oma viimase katse kirja saab, kõik suruvad peale teda.
  8. Loaded Cup 2012

    Õnne Ott, hea töö!
  9. Kaido Leesmannil on täna sünnipäev!

    Õnne Kaido!
  10. 13.kuupäev ja reede

    Sündisin 13. reede, pole probleemi
  11. Ametliku hinda ei oska öelda, kui jõutõstmise võistluse käigus mõlemad sääred küki ajal krampi läksid siis tegi ta asja paari minutiga korda Tean mitmeid kes tema juures käivad ja kõik kiidavad, endal ka plaan minna võistlusperioodil. Võid raul.koster@gmail.com hinna kohta küsida.
  12. Raul Köster (Keri alla veits)
  13. Kalmuse eetrikeeld

    Muidugi on üks asi, mis pakendil kirjas on. Samas nagu sa tead on ka teie enda mehel olnud probleeme mürgitatud toidulisandiga . Toidulisandi müüja peaks olema, usaldusväärne ja arvestades, et teie kogukonda on oma tee leidnud enamus keemikuid, kaob puhta spordi austajate seas usaldus. Võistelge nacis, tic-tacis, kus iganes. Kui aga mehed naturaalidega koos lavale ronivad, on nende ausus kaheldav. Arvestades, et minu mõttemaailm on rohkem rikutud kui teie tipprõvedik Jokeril ja et mind siit veel bannitud pole, ei ütleks et siin kuidagi karmim on. Kui teie foorumi reeglid on loodud, tagamaks teie toodete vankumatut mainet tundub see pisut tryhard. Siinsed reeglid lubavad inimesel, kes on pühendunud spordile arutleda ilma nägemata vahele sattunud jokkeri aktifotosid. Aga noh, whatever floats your boat Kui bonsuna toodete müük oleks suurem, poleks ilmselgelt vajadust väikest fitshopi koguaeg maha teha.
  14. Kalmuse eetrikeeld

    Jokker on sind oma tõsiste matemaatiliste arvutustega veennud, et mannininene tooted on paremad kui kõik mida siin pakutakse? Kui sulle tuuakse näiteid, et siin on odavamad tooted, räägid kvaliteedist, kvaliteedi kohta vastuse saades liigud tagasi odavamale hinnale. Foorumite võrdluses ainuke eelis, mis teie foorumil pidi olema, oli suurem sõnavabadus. Sina mustad siin tooteid, kui mina võrdlesin teie foorumis süütult fast vs manninen kui coca-cola vs kelluke, sain kibekähku banni. Väidad, et seal bonsanas on kõik ainult super hardkoor vennad, miks sa siis imestad, et teil väiksem klientuur on. Suurem osa inimesi eelistaks, kui nende isiksust ei võetaks kokku sõnaga, mida kasutatakse enamasti pornost rääkimisel. Ärge siiski muretsege, peen..pumpade monopoliks jääte endiselt
  15. Kaido Leesmann võistleb laupäeval MM-l

    262.5 võibolla kerge aga käis 3da kohapeale minek, ei tahtnud riskida. Hea töö Kaido palju õnne! Pidasid peale esimese katse jama pingele vastu ja tõid medali ära.
  16. Kaido Leesmann võistleb laupäeval MM-l

    Tundus, et jalad ei olnud korralikult maas. Ei saanud stardikäsklustki, lasti kaks korda tagasi pukkidele panna.
  17. Tallinn - Helsinki - Stockholm jõutõstmises

    Tal teine liiga jah..
  18. Tallinn - Helsinki - Stockholm jõutõstmises

    Alex ja Siim on tõesti tublid!
  19. Seitsme nädalaga 12 kilo lihast toidulisandi arvelt? Pole mõtet otsida mingit otseteed, trenni tuleb teha, toidulisandid on ainult abivahendid mis parandavad taastumist mitte ei tee kogu tööd ära.
  20. See oli küll tasuta surutud Nii on ja 300 hoia alt!
  21. Bonsuna Team NAC Mr Universumil

    Palju õnne siis talle kaasas käimise eest, siiski võistles Aleksejev masters 2 klassis.
  22. Tulemused juba teada? Kui kõik sama tulemust copy-paste'vad ja ainult Kaidot ja Raigot healjuhul vahetavad siis jagatakse auhind kõigi vahel ja vaevalt keegi 75 fiti üle väga rõõmustab. Kellel originaalsusest puudu siis otsige siit paar nime http://www.fitness.ee/attach.php?attachment=166 .
  23. Kolesterool, kreatiin ja vadakuvalk

    Kui palju normist kõrgem, arvuliselt mäletad? Need ained küll kolesterooli märgatavalt tõsta ei tohiks, vaata toitumine üle pigem. Kui palju sa võtad kreatiini? Kui sa just neid väga suurtes kogustes, päevas kreatiini 10+g ja vadakut üle 100+g ei tarbinud pool aastat järjest siis ma neid küll ei kahtlustama ei hakkaks.
×