Jump to content

andrak

Kasutajad
  • Sisu loend

    42
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik andrak postitused

  1. Palju-palju õnne Rainile 2. koha puhul! Kindlasti oli konkurents tugev ja loodan, et see on tulemus, millega rahul olla. Raigo kirjutab veel, et päev on väga pikk ja väsitav olnud ning ta ootab ärevusega enda homset võistlust.
  2. Ott ja Raigo võtsid KAKSIKVÕIDU! Ajeeee Piduuuuu!!! Palju õnne mõlemale! Super töö meeste poolt
  3. Minuni jõudis info, et laval on kõigil juba ammu käidud ja hetkel üle 1,5 h oodatakse autasustamist. Läti korraldus on teadagi milline ja ei küündi vast eales Eesti tasemeni. Ootame pingsalt edasi...
  4. Raigo enda sõnul oli 7 mehe seast finaali saamine juba saavutus, kuna konkurendid olid väga kõvad. Finaali saades hakkas muidugi medalit lootma ja eks 5. koht on tema jaoks seega HETKEL kerge pettumus (küll tagantjärgi oskab ka selle koha üle rõõmustada). Ju siis täna oli lihtsalt venna Raini päev ja tundkem rõõmu siis Raini hõbedase medali üle! Ning jäägem Oti tulemust ootama
  5. Raigo 5. koht! Palju õnne! Väga tubli saavutus!
  6. Järgmisena võistlustules Raigo. Plokk alustab meie aja järgi kell 16:00, Raigo peaks lavale minema umbes 16:30.
  7. Rain 2. koht! Palju-palju õnne super tulemuse puhul!
  8. Rain lavalt maas. Ei osanud hinnangut anda, kuidas läks. Imrel ja Janaril olid tugevat satsid. Janar jäi kahjuks välja, kuid Imre on finaalis!
  9. Raigolt saadud info kohaselt on Rainil kategoorias vaid 4 meest (st otse finaal). Loodavad medalit. Raigo kategoorias on 7 meest ja tuleb ka poolfinaalis võistelda.
  10. Hiljem ma kuulsin, et see peaks ikkagi mingi kohalik spordikanal olema, kes võistlust üle kannab. Kahjuks.
  11. Silvar Rückenberg

    Neist tehti pilti, küllap ilmuvad ka varsti.
  12. Silvar Rückenberg

    Silvar on ikka üks uskumatu mees! Müts maha tema ees, et sellise teoga hakkama sai! Nüüd just jõudsime meie juurde, Silvar on täiesti elus ja terve. Hetkel läks duši alla
  13. Silvar Rückenberg

    Mina tuleks sõidaks suurima heameelega kaasa, kui mul poleks 3-kuust pisikest beebit kodus. Aga see-eest on plaanis autoga linna piirile küll vastu tulla
  14. Nähes Raigot medal kaelas, võin nüüd öelda, et see kõik (st kogu ettevalmistusperiood) oli seda väärt!! Olen väga uhke su üle, kallis! Kui koju tuled, siis tähistame!
  15. Rainile palju õnne 4. koha puhul! Väga super tulemus! Nüüd on ka Raigo laval käinud ja vabakava tehtud, mis tuli kusjuures väga hästi välja Nüüd jääb üle vaid tulemust oodata... Ja muidugi õige pea ka Oti kategooria tulemas. Nii et pöidlad pihku!
  16. Tuli Raigolt sõnum, et Rain on finaalis!! Sai ka oma õigesse kategooriasse, st -168cm. Hetkel on Janar laval ja ilmselt saab ka finaali, oli esimeses väljakutses.
  17. Fännid võistlust jälgimas...
  18. Team FAST: VENNAD Kuusnõmmed.

    Nii et Raigo ikkagi võitis
  19. Team KOOVIT

    Vali Raigo Kuusnõmm Saaremaa aastasportlaseks! Hääletada saab siin: http://saaresport.ee/poll.php
  20. Team KOOVIT

    Kuna olen juba pool tundi tulutult otsinud, kus kohas saaksin oma nime alt siia foorumisse sisselogida ja miljon korda sellepeale närvi läinud, siis kirjutan oma blogi Andra kasutaja alt. Usun, et ta ei pahanda ja kõik mõistavad, et selle postitaja olen siiski mina. Kaal on langenud 72,9 peale. Siit ei ole enam palju minna. Eks paistab, mida järgnevad päevad kaal teeb. On lootust, et ei tulegi väga suurte ekstreemsustega tegelema hakata, et kaalu mahtuda. Nädalavahetusel käisime Andra õe pulmas (siinkohal Palju Õnne neile veelkord) ja saan käe südamele panna ja öelda, et ma ei patustanud seal toiduga ja olid omad söögid kaasas karpides. Üritus oli suurepärane ja aitaski tavalisest argipäevast eemalduda vahelduseks. Päev oli veidi aktiivsem kui tavaliselt, sealt ilmselt ka kaalu langus. Eile tegin, nagu Rain oma blogis ka mainis, nn plaanivälise trenni ainult ülakehale ja aeroobne peale. Täna puhkan ja siis tulevad neli viimast trenni. Ilmslet aeroobset ma välja võtta ei saa oma plaanidest, nagu ma seda enne eestikaid tegin, kuna on vaja aktiivsust säilitada, et kaal langeks. Kogu selle dieedi juures on hea märk veel see, et lihas reageerib üllatavalt hästi....Trennis teed 1-2 seeriat ja lihas juba täis. Kui enne trenni vaatad, et kõik ära vajunud ja vorm sitt, siis peale pumpa on juba enesetunne parem ja pilt on ka meeldivam, mis peeglist vastu vaatab. Üleüldiselt on ikkagi hinges kahtlused, kas teen oma dieedi puhul ikka kõik õigesti ja eks helistan Taavile ka üpris tihti ja räägin oma mõtetest, ega temalgi lihte ei ole, aga minul on sellest palju abi olnud, kui saan tagasisidet ja kinnitust, et kõik sujub plaanipäraselt. Alates homsest vähendan soolasisaldust oma toidus, kuna hetkel selle arvelt kokku ei hoia. Loodetavasti toob seegi väheke kaalu maha veel. Tekib juba väike võistlusnärv ja uni ei ole enam endine......Ükskõik kui väsinud ma ei ole, teen silmad hommikul kell 7 lahti ja enam magama ei suuda jääda. Olen siin trenni lõpus teinud ka rippumist, et äkki venitab mind pikemaks....ja kusjuures iga kord on näidanud erinevat tulemust ja seda kasvavas joones. Mõõtmine on teostatud iga kord Spartas treenerite toas ja seal on lint seinale fikseeritud, et lindi erinevus ei ole see. Eks näis palju MM-il pikkust mõõdetakse. Eks venitan ja sikutan end võimalikult pikaks. Argo Ader lubas tulla isiklikult kohale ja mind paar cm pikemaks venitada:D Igatahes kindel on see, et kaalu ma mahun ja laval olen ma oma parimas vormis, mis ma kunagi olnud olen (sest ei ole ju just eriti tihti dieedil olnud). Võimalik, et õnnestub ka enne võistlusi mõned vormipildid teha. Edu võisltejatele ja kõik, kes ei ole veel MM-ile piletit ostnud, soovitan seda kindlasti teha. Raigo.
  21. Bodybuilding Men -80kg 1. Fredrik Spång, Sweden 2. Ali Farroukh, Sweden 3. Raigo Kuusnõmm, Estonia
  22. Talleggi karpides on selline asi: http://www.tallegg.ee/tooted/tootegrupid/_...ari-salati-kana
×