Jump to content

Art73

Kasutajad
  • Sisu loend

    51
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

Koik Art73 postitused

  1. Tere kallid foorumlased. Kuna viimane aeg on foorumis ainult sappi pritsitud, olgem ausad, siis mõtlesin, et teeks siia ka ühe lõbusama ja ehk ka harivama teema. ....Seega, kui palju teist päevas keegi proteiini toidulisandit tarbib. Ainult ausalt . USA foorumitest võib lugeda, et osad tegijad vihuvad endale päevas oma 4-5 valgusheiki veel lisaks tavatoidule sisse ja kui vaadata netist vanu Colemani filme, siis jääb vaid öelda,, vaesed neerud,, Ise tarbin 30g hommikul kaerahelbe pudru sisse, maitseks ja peale trenni 40g shakena. Kena päeva.
  2. Mis asja, siit Eestist tulevane Mr.Olympia sarja tegija keegi? Head naljad teil ikka Minu arust, pole Eestist kedagi sinna sarja isegi kaugelt silmapiirilt kedagi näha ja vaevalt ka kunagi tulemas, teades mis kütuse peal need vennad seal sõidavad.
  3. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Ei ära ei viski midagi sõbrake, sulle toon. Saad kudumise, tikkimise ja õllejoomise kõrvalt endale vahel ka kohupiima kooki küpsetada. Sportlane. http://forum.bonsuna.com/treeningu-ja-toitumise-blogid/ragz-miinus-kuus-kilo/
  4. Tänud sulle Ott piltide eest. Igavesti vihane jõmm on küll, igaljuhul on mida vaadata.
  5. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Kui sa ähvardust siin kuskil välja loed, siis on see sinu probleem, kui sul aga teistele miskit öelda, siis tee seda ikka enda nime all, ole mees. Huvitav, miks sa kõiki nii väga kohe keemikuteks tembeldada tahad. Ja jutt ei olnud ju Colemanist, sa kirjutasid selle sapi siia vastuseks minu tuttava kohta. Loe vanu poste. Tihti unustatakse ära..+korralik pauk erinevaid steroide lisaks. Aga noh ununeb siis ununeb. eks pärm kergitab jah.
  6. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Järgmine kord, ennem kui kedagi steroidivennaks hakkad tituleerima jäta siia konkreetselt ka enda ees ja perekonnanimi, või kontakt, et sinuga saaks ühendust võtta. Saaksid isikuga kokku ja talle seda ise näost-näkku öelda, nii kõige ausam.
  7. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Oh ei, sõps küll mingi steroidi vend ei ole. Liha mugib küll nii, et vähe pole ja kraanivee asemel on joogiks valgushake, seda võin küll kinnitada jah-). Tal oli köögis laual see Whey Gold Standardi tünn pidevalt ilutsemas, mäletan.
  8. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Mul Pärnust üks tuttav paugutab täpselt nii, päeva menüüs tal veel 3 pulka pärmi ja 300g loomafileed pluss kaer. Viimati nägime, üle aasta, siis ei tundnud ma teda kohe äragi-).
  9. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Noh, ehk sul teised lood. Mina tean täpselt millest mina kasvan ja millest mitte. Igale ühele oma.
  10. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Kana on ok, aga kohupiim ei tööta minu puhul. Kordi testinud nii ja naa, usu mind.
  11. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Pudingut seda ma pole veel proovinud, peab ostma. Aga päevalille seemned, seesami ja linaseemned on mulle tuttav teema-).Vahel ka rosinaid.
  12. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Ega teengi nii ja naa, surmkindlat pole. Vahel panen pudrule valgupulbrit maitseks, vahel mandariini tükke, pähkleid jne. See nii kuidas tahtmist.
  13. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Ma panen teda kaerahelbe pudru sisse ainult maitseks 20-30grammi, keedan pudru valmis, torts sisse ja lusikaga segamini. Ega keegi ei hakka oma teisi abivahendeid ju siia punktilt kirja panema, glutamiine, bcaad jm, jutt käib ainult konkreetselt valgupulbrist, mis on aga üks väikene osa korralikust taastumisest. Samas ei tarbi ma peale valgu pulbri lisanditest muud midagi.
  14. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Jep, nii see on ja mitte vähe.
  15. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Ma mõtlesin just seda Hera kogust päevas, mul ka miski 70-80grammi, hommikul pudru sisse ja trenni järgne shake. Usun et enamikel siin see nii, ega sellepärast me veel Otile järele jõua ju
  16. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Taavi, ei kõht küll tühi polnud kunagi.
  17. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Ikka tarbisin muidugi ka tavatoitu tollel Hydro katse nädalal. Kanarinna fileed veel lisaks 200grammi ja 5 muna hommikuti, koos pudruga, kohupiim minu puhul ei tööta, eks asi individuaalne.
  18. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Mul ka praegu täpselt sama. Koostise vahe ikke teps teine. tegin lihtsalt prooviks katse kunagi, kui see HydroIso siiamaile jõudis. Aga jätkuvalt, valgul ja valgul on suur vahe. tee proovi. Pole tal häda midagi, toimib ju küll.
  19. Proteiini pulber. Kui palju keegi?

    Just have a fun my friend. Toidukorral ja toidukorral on ka ikka suur vahe. Sööd 5 x päevas pakk kohupiima, või jood 5 x päevas 50grammi pulbrit-shakena HydroIso proteiini. Sisuliselt loomastud, mul katse tehtud kunagi, mõõdud kasvasid nädalaga-). Aga jah, rahakoti peale hakkas-).
  20. Annika Pärteli BLOGI

    No Annika on ka 10 aastat suurte raskustega trenni teinud, imelik ka kui tal ,,taandareng,, või väike reljeef oleks, eks ole ju. Mäletan teda juba iidamast Telliskivi tn aegadest, siis ta kangutas juba saalis päris mehiselt. Igati tubli.
  21. Otiga nõus. Sõbrad ärge riielge. Aga, tegelikult oleks ju väga vihane vaadata näiteks ,,Sinu küljes trennis,, sellise mehega nagu Shabunya. Huvitav, kas ta oleks nõus filmimisega siin mail? Oleks hea vaatamine igaljuhul.
  22. Ah seda tegelast tean ma küll jah... usun, et ta teeb lihtsalt natuke nalja, ega mõtle tõsiselt oma seda Olympsi teemat pisut koomiline ju oleks seda tal tõena mõelda.
  23. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Ei minu omad ei müü, aga tean nii mõndagi. Aga ok, ärme läbusta Kristjani teemat ja hoiame energia saali jaoks. Peace.
  24. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Mitut arsti sa jorss ise tunned? Minul on pea kogu suguvõsa meditsiiniga seotud...
  25. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Lolli juttu sõber ajad sa ise. Ükski pole arst? Täpselt, diilerid polegi arstid, aga kuskilt on nad ju nende edasimüüjateni jõudnud, eks ole. Huvitav, kus kohast siis? Asi hakkab ikka kaugemalt, tarkur.
×