Jump to content

Tarantula

Kasutajad
  • Content count

159
  • Last visited

Everything posted by Tarantula

1. minu treeningkava

Leitsin kava siitsamast pärinevast artiklist - Peaks siis olema massi ehitav kava http://www.fitness.ee/artikkel/830/8222mas...20-treeningkava Väheken ainult muutsin seda aga mida te sellisest kavast arvate Äkki oskate mingit nõu anda ja äkki oleks vaja siin pisut nokitsemist;) Jaotus: Esmaspäev - TRIITSEPS Teisipäev - BIITSEPS Kolmapäev - JALAD Neljapäev - PUHKUS Reede - RIND Laupäev - SELG Pühapäev - ÕLAD Esmaspäev : TRIITSEPS * Surumine lamades kitsa haardega Korduste arv tavaliselt 10, 8, 6, 4 ja iga seeriaga suurendan raskust 2.5 kg võrra. üritan igal nädalal suurendada treeningraskusi 2.5 kg võrra. Kordused on kontrollitud ja aeglased, tunnetan venitust ja tippkontraktsiooni. * Triitsepsi sirutamine lamades Kordused 10, 8, 6, 4. Seda harjutust asendan üle nädala rööbaspuudel surumisega (lisaraskusega). Seda tehes ei tohi kallutada ennast ettepoole . * Ploki allasurumine peopesad üleval Kordused 10, 8, 6. Teisipäev : BIITSEPS * Biitsepstõste seistes kangiga kordused 4, 6, 8 alusta raske raskusega ja iga seeriga võta raskust vähemaks. * Biitsepstõste kangiga noodipukil kordused 10, 8, 6. Kasuta lihase liikumise täisamplituudi. * Biitsepstõste noodipukil hantliga ühe käega kordused 10, 6. * Biitsepstõste noodipukil EZ kangiga peopesad allapoole kordused 8, 4. Kolmapäev : JALAD * Kükk kordused 10, 8, 6, 4 jalad olgu paralleelselt, õlgade laiuselt või kitsamalt. * Jalapress : 10 - 8 - 6 - 4 * Masinal istudes jalad ette tuua 8-6-4 * Masinal kõhuli jalgu kõverdada taha 10-8-6-4 * Sääre painutused kordused 10, 8, 6, 4. Neljapäev : PUHKUS Reede : RIND * Surumine kangiga kaldpinnal kordused 10, 8, 6, 4 * Tavaline lamades surumine 8, 6, 4 * Hantlite lennutamine negatiivse kaldega pingil kordused 8, 6. * * soovi korral võib lõppu lisada veel liblika või käte ristamise trenazööril (kui rinna siseosa vajab ka järeleaitamist). Laupäev : SELG * Lõuatõmbed laia haardega ette 4 seeriat suutlikkuseni. * Allatõmbed plokil kaela taha (mitte väga lai haare) - kordused 10, 8, 6. * Tõmme kangiga ettekallutades 1 seeria suutlikuseni tavaliselt 10 kordust ja allapoole. * Tõmme kangiga ettekallutades althaardega 1 seeria suutlikkuseni. * Tõmme kangi otsaga ettekallutatult või T kangiga 1 seeria suutlikkuseni. * Sõudmine istudes 1 seeria suutlikkuseni. * Jõutõmme kordused 8, 6, 4. Pühapäev : ÕLAD * Military surumine kangiga (eelistan teha seda istudes) so kangi surumine istudes kordused 8, 6, 4 * Arnold surumine (hantlitega) hantlite surumine pöördega surumist alustatakse peopesad enda poole, lõpetatakse peopesad suunatud väljapoole. Kordused 10, 8, 6 * Kangi tõstmine lõua alla seistes kordused 8, 6. * Hantlite tõstmine kõrvale seistes kordused 10, 8. * Õlgade tõstmine kangiga kordused 12, 10, 8, 6.
  2. 2 muna + õlu

sõber rääkis huvitavast koksist mida peale trenni on normaalne juua , tundub kahtlane aga on see tõsi ? Kui segad õlle sisse 2 toorest muna ja peale trenni jood ära . ütles, et eriti võimas pidavat olema , ja on hea lihaskasvule Mina seda väga uskuda ei taha . tehke palun omad järeldused, et mis arvate sellest :D
  3. Puhkus 1 kuni 2 nädalat

Mõtlesin et olen küllaga ikka juba trennis järjest käinud ja et oleks vaja väikest puhkust . Kas 1-2 nädalat puhkust on normaalne ? võipeab olema vähem, rohkem ? sõbrad on rääkinud et puhkuse ajal lihas taastub ilusti ära ja et võib isegi veidi jõudu juurde tulla selle ajajooksul
  4. Puhkus 1 kuni 2 nädalat

massikasvatamine jõusaalis + toitumine on mul korras , tean et toitumist pooleli jätta ei tohi kui on puhkus ega ei saagi enam pooleli j2tta nii kylge on kõik jäänud:D
  5. Puhkus 1 kuni 2 nädalat

väga heaa siis teen korraliku nädalaajalise puhkuse siis
  6. Triitsepsi massi kasvatamine

on see tõsi et tegid igapäev ? kätt ära ei kurnanud ?
  7. 2 muna + õlu

Proovisin täna just õlle munaga ära , maitsel ei old eriti mitte midagi viga , täitsa korralik kalorite laksu saab sealt , soovitan proovida ja tehke ka omi järeldusi , ma hakkan iga õhtu vist niii koksitama
  8. 2 muna + õlu

ma ei usu äkki on hea , ma proovin ära igastahes
  9. 2 muna + õlu

muna pidavat õlle maitsekamaks ja paremaks muutma , mõtlesin et proovin järgi
  10. käed suureks

Niisiis mul tundub et mul keha läheb juba nii suureks aga käed on nii väiksed , et otsisin siin foorumis kas kusagil on sellist kava kus on rõhku pandud rohkem käte kasvatamisele aga ei leidnud ma eriti mitte midagi. Äkki keegi teab ja oskab mingit kava soovitada , Biitsa ja Triitsa treenin muidu hetkel kord nädalas
  11. käed suureks

õige jutt mina vaatan ka end peegliees ja mõtlen noo kurattt kas muu väike biitsuke on juba 1 cm juurde võõtnud
  12. käed suureks

selgepilt , minu kätepäev näeb välja selline seal sees muidugi ka raske rind Neljapäev (rind+triitseps+biitseps) 1.Surumise horisontaalpingil | enda programmi järgi) 2.Hantlitega lendlemine: 3x6-8 (peab olema max. piiril) 3.Rinna venitus kas plokil või masinal (näit. trosside ristivedu, aga teen siin kohal liblikat): 3x8-10 4.Triitseps lasta hantel selja taha istudes või prantsuse surumine või kitsa haardega lamades surumine või rööbaspuud: 4x6-8 5.Triitseps plokil: 3-4x6-8 6.Biitseps seistes hantlitega käte üles toomine või kangiga (vahelduv) 4x6-8 7.Biitseps istudes kaldpingil kangiga või hantlitega 3x6-8 8.Kõht (kuni 2 harjutust) Äkki võib mõne harjutuse juurde panna? biitsa ja triitsa liiga vähe ? archangel mainis siin et kolm ahrjutust biitsale ja triitsale oleks normaalne
  13. käed suureks

14. käed suureks

kuule Archangel sa ise treenid kätt palju nädalas ? ka ühekorra ?
  15. käed suureks

väga hea ja arusaadav , aitähh sulle proovin ära
  16. käed suureks

17. Palavik ja nõrk olla

Tere tekkis väikene küsimus, nimelt ma olen haige ja suures palavikus . söögiisu on täielikult ära kadunud täna olen joonud ainult 1 l piima ja mingi taldrikutäie polonesekastmega spagette , ja rohkem lihtsalt mitte midagi muud alla ei lähe . Kas peaksin lihtsalt toitu alla suruma ? Miski pärast arvan et see hea mõte ei ole . Söögiisu on täiesti nullis.Mul tekkis kahtlus et kas kaalulangus on ka kiire tulema ?
  18. Palavik ja nõrk olla

siis on hea , aga ma olen juba punninud rohkem süüa, veel olen söönud 250 gr kohupiima, 1 keedumuna, pluss mingit kooki , ja nüüd saan veel kala ka õhtul turska enesetunne on ausaltöeldes parem aga eks see palavikualandaja teeb ka oma töö ära
  19. Palavik ja nõrk olla

eks ma proovin siis vähemalt midagigi süüa
  20. Valk ja areng

sa treeningkava oled vahetanud ? äkki sellepärast ei toimugi enam mingisugust arengut
  21. PALJU ÕNNE ARGO ADER!

palju palju õnne!
  22. ma söön 5-6 korda päevas , hommikuti kreatiin see mu ainukene toidulisand. trennialustades olin 56 kg praegu 75 kg
  23. Surumiskava Kaidolt

kaido tahtsin öelda et sain surumiskava ilusti kätte suured tänud sulle
  24. Surumiskava Kaidolt

sa võid uuesti saata nüüd on kõik korras
  25. Surumiskava Kaidolt

Tere kaido Sooviksin saada endale 80% surumist kava ? kas oleks võimalik ? email. Tarantula333@hot.ee Ettetänades : Rando