Jump to content

Riho.

Kasutajad
  • Content count

120
  • Last visited

Everything posted by Riho.

1. Söögi ajal joomine.

Nagu kuskil oli krijas või näidati telekast ma täpselt ei mäleta aga öeldi et tegelikult ei tohiks söögi ajal juua.Alles peale sööki mingi 10 min vms,et süljenäärmed peavad ise tekitama piisavalt sülge ja saama piisavalt koormust vms,et peab korralikult mäluma siis ei ole vajaudst juua ka söögi ajal !? Mis te arvate?
  2. Palju õnne, Marek Kalmus!

Õnne ka minu poolt
  3. YouTube videod

ASi lõppes nii et see mees helistas kas ülemusele või otse menti ma täpselt ei mäleta :DPealtnägijas oli pikalt ja laialt arki tüssajatest ja pististest
  4. Mul ka valutab phmst iga päev,arst midagi kahtlast ei leidnud,ütles et liiga suurest koormusest.Kui mata on või mingi raskem töö kuskil kus peab breinima siis töö ajale i saa aru,nagu oled keskendunud aga peale tööd või vahetunnil no siuke räme valu et täitsa pekkis.Kui hommikul tunnen et valutab siis võtasn valuvaigistit ja koolis enamvähem aga kui hommikul ei võta isgei kui ssee tunne on et hakkab valutama siis tihi peale koolis mingi peale paari tundi odav peavalu.Migreen ka ei tohiks olla.Ei tea,ehk tõesti koormusest,mu tädil olid ka ja sii mingi arst kirjutas vitaminn/ravim nagu üheskoos vms välja ja tal aitas hästi,ehk keegi oskab öelda milliseid vitamiine tuleks võtta või midagi muud tarka
  5. whey gold standard

No hetkel pole ta mure ju lihase kasvukiiruses vaid kas on mõtet seda mingi lisaeine või ootena kasutada..Äkki oleks mõtkam võtta natukene vadaku valku ja natukene mingit aeglaselt imenduvat.Muidu oleks hea küll,
  6. No ma kirjutasin ka seda ankeeti täites et sügiseks oleks tore kui saaks kätte aga pole hullu kui suvel saadetakse vms,no isegi kui suve jooksul emailile oleks saadetud poleks ka midagi,aga mida pole seda pole.
  7. Olin suvel foorumist eemal ja kasutasin üldse vähe arvutit aga minu meelest ma pole neid ikka kätte saand :/ :S
  8. Muusika

Video ja laul väga hästi kokku pandud,hea video ja hea laul.. http://www.youtube.com/watch?v=zVTRbyU6qOk On siin veel keegi suur kossu- ja NBA fänn?
  9. Kumb surub rohkem

Me sõbraga hakkasime üleeile vaidlema et kumb suruks rinnalt rohkem, kas keskmiselt treenitud inimene kes kaalub umbes 60kg või siis üldse mitte treenitud paks umbes 90kg poiss. See pole lihas vms,ta on hästi paks.Ja sõber ütles et mass aitab suruda,ma ütlesin et rinnalt surumises vist eriti ei aita,aga ehk midagi ikka annab.Et kumb siis teie meelest surub rinnalt rohkem,plaanis varsi minna ka jõusaali proovima.Muidu see keskmiselt treenitud poiss tegi tast 10kg hantliga biitsepsit küllr ohkem,märgatavalt..St et kui tegid 12 kordust siis sellle 90kg poisil oli juba mini 9 peal hästi raske ja keha polnud paigal jms samas kui teine poiss tegi 3 seeriat ja alles viimasel seerial hakkas keha nagu tõmblema vms,noh ei jaksanud enam korralikult.Mis o teie arvamus :D
  10. R.I.P Michael Jackson

Ma ei fännanud Teda,aga temast väga hea laul..The Game,Chris Brown ja teised tegid siis 15h peale tema surma talle pühendatud laulu,väga heade sõnadega ja üldse,super laul
  11. Muusika

Väga kõva laul !
  12. Kumb surub rohkem

Jah,tahtsin sed aka kirjutada et geneetiliselt pole talle Jumala poolt jõudu ka antud nagu näiteks ma tean ka mõndasid kes siukesed paksud aga nagu jõudu on ka sitaks,kuigi ise treenind pole.Ja tema pole treenind ja nagu looduse poolt ka pole..No see biitsepsi värk oli lihtsalt äramainitud,et käed on tal suht nõrgad vms.. Ja seletage kuidas aitab mass siis rinnalt suruda,sa oled ju selili pingil käed üleval kangil,surud ju kätega,no siis kui niiöelda põrgatad ullult rinnalt siis vb kehaga nagu tõukad selle ülesse vms,ma ei oska seletada aga kui mass on nagu pingi peal siis loevad käed ju rohkem vms?
  13. Muusika

Need kaks ongi mu lemmikumad temalt. (: Enda meelest olen selle laulu varem ka siia postitanud ,tänud meelde tuletamast
  14. Muusika

15. Muusika

Tantsupeo parim laul See on lihtsalt liiga hea laul,ilusad sõnad jms.Üldse Tantsu-ja Laulupidu olid väga võimsad !
  16. Ma ostsin endale Fit Whet šokolaadi maitselise pakendi,ja olen sealt tarbinud 200gr,ehk siis alles on veel 500gr. Kas keegi oleks nõus vahetama maasika Fit Whey vastu ?Ma annan enda poole kilose šokolaadi maitselise ja keegi lahke inimene annab enda poole kilose maasika maitselise.Ei lähe mulle eriti šokolaadi maitse peale..Maasika oma poole parem.Kehtib 2011 aastani,hoidnud olen kuivas ja pimedas kohas,tükke jms pole.Korras pulber.
  17. Andke andeks aga ma ei saanud ikka hakkama :S Läkin sinna lingile täitsin kõik ära ja siis viskas ei tea kuhu..online poodi..Äkki keegi seletaks täpsemalt..
  18. Kreatiin

Enne võta kindlasti proteiini ,kuna kreatiin on juba mingil määral edasijõudnutele. Kui aga otsustad kreatiini kasutada siis esimene 5gr hommikul ,siis teine enne trenni ,kolmas peale trenni ja viimane vist oli õhutse söögiga vms..
  19. kanal 2: film

Van Damme oli ju täitsa olemas saeal videos.Lõpus
  20. parim massi/jõu lisaja

Sellist kogust korraga väga ebameeldiv juua,ma täna tegin omale selle koksi ja no ei tahtnud korraga alla minna,ehk eaksi pausidega jooma aga ikkagi..Kindlasti mängis ka see rolli et ma tegin šokolaadi maitselise pulbriga mis ei ole just minu maitse järgi aga ikakgi..Selle toimes ma ei kahtle aga vedeliku kogused vms võiksid väiksemad olla nagu näiteks piim ja vesi..Eks neid saab vastavalt vajadusele muuta aga antud retsepti järgi on see ka natsa ulme et 100gr valgupulbrit
  21. Keegi sooviks valgupulbrit vahetada?

Ma kaalusin ära selle ja sain 497gr ja jagades selle 30gr mille sa võtad peale trenni saab 16,5 korda ,kuna ei võta täpipealt siis jah umbes 15 korda..Lihtsalt ei taha üldse hästi alla minna,ma tean et ei peagi nagu mingi ullult hea maitsega olema(samas stiilis nagu :no pain,no gain) aga meeldivam võiks ikka olla. Vadaku kasutamine vahepalaks on ju suht mõttetu,sellest ei saamidagi,ainult vedelikust kõhu täis tunde korraks vms..
  22. Kas keegi saaks aidata?Kuhu ma oma andmed saadan ja kavasoovi vms?Ja kas nii on võimalik et tellida see omale sügieks.
  23. Vaata siia ! Mis siis sellest arvatakse?
  24. Se ejuba suht vana,aga jah tüdruk laulis väga ilusasti !