Jump to content

Bert1

Kasutajad
  • Sisu loend

    33
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Bert1 postitused

  1. Kakao

    kuum piim segatuna spl Vilma kakao ja väikse lusikaga suhkrut sekka hea enne magamaminekut juua? mis te arvate? kui kohupiima juhuslikult ei viitsi teha, mõtlen just kataboolse seisundi ära hoidmise pärast.
  2. ZMA kogemused?

    3 tabletti päevas 30päeva järjest ületarbimine vms?
  3. ZMA kogemused?

    Mind huvitab see et kui ma 17 olen et mis halba see mulle teha võiks et ei peaks seda tarbima enne 21. et lihtsalt huvi pärast.
  4. ZMA kogemused?

    Kas Optimumi ZMA, mis ka siin fitshopis müüa on võib võtta igas vanuses?
  5. Õla tagaosa

    Tere! selline küsimus et mis oleks kõige parem harjutus õlatagaosa treenimisel?
  6. Kuivatamine

    aga mis sa ise teed nt mida sa tarbid selleks veel? Võimis su enda rasva% on ja mis piirini sa jõuda tahad?
  7. Kuivatamine

    aga sellisekoguse rohelise tee joomine ei aitaks midagi nt 2-3kuu vältel? pmst mõtetu oleks, et ei oleks kasu?
  8. Kuivatamine

    Tahtsin küsida et kui rohelist teed juuua pidevalt nt mingi 4 -5 korda päevas ja see läbi korralikult trenni teha ja süüa. kas siis on võimalik nii et lihas kasvab ikka aga samas rasv kaob vaikselt. Vms te targemad räägite?
  9. Wilksi punktid

    Oskab keegi öelda mille järgi need wilksi punktid tulevad jõutõstmises. Näiteks mees kelle kogu summaks tuleb võistlustel kokku 500kg ( K, LS, JT). ja siis teda võidab mees wilksi punktidega kelle summaks tuleb 400kg nt. Mulle jääb see arusaamatuks. oskab keegi targem öelda?
  10. ZMA+ kohupiim

    ZMA?
  11. Selg

    Oskab keegi öelda millest võivad olla tingitud selja peal olevad vinnid? Vahest tekivad ja siis kaovad jälle.
  12. Selg

    ei sellesmõttes et see väga probleem ei ole . aint paar tükki õla tagaosa peal jne. aga lihtsalt huvi pärast mõtlesin, et äkki millegist muust tingitud? testo taseme tõusuga vms näiteks aga noh võibolla siiski mitte.
  13. Selg

    on see halb?
  14. See on ka üks väga ull usa karu, keda ottt on isegi võitnud mõned aastad tagasi kui too väiksem oli:D
  15. Käe ümbermõõt...

    Vanus 16, Käsi 40cm
  16. Vöö

    Pmst ma olen 16 ja jõusaali teind aasta aega aga jõutõmmet pole veel lisand enda kavasse. Et plaan oleks lisada, lihtsalt olen kuulnud et kuni mingi vanuseni noorena pole soovitav tegema hakkata, võibolla loll jutt aga tänud sellgi poolest
  17. Vöö

    OK tänud. aga mul oleks veel selline küsimus et kas jõutõmbe tegemisel oleks mingi vanus ka vastavalt et mis vanuses ei tohiks teha ja nii. olen kuulnud et mingis vanuses ei ole soovitatav vms. oskab keegi targem aidata?
  18. Vöö

    Tere! mul oleks selline võibolla natuke loll küsimus aga millal oleks vaja vööd kasutama hakkata? Tavaliselt ma olen näinud vendasi kes vöö ümber tõmbavad siis kangil ikka raskusi peal korralikult.
  19. johnny bravo

    photoshop teeb imesid:D
  20. Hädas kõhuga`?

    Kõige lihtsam käi jooksmas ( enne aeroobset ära söö umbes h-aega ), tee kõhulihaseid ja saa toitumine korda ning näed kuidas tulemus tuleb.
  21. magamine peale söömist

    Mis toiduained viivad veresuhkru kiiresti üless? mingid magusad süsivesikud vms?
  22. Toitumiskava kõrvalt ikka halvad toitumisharjumused

    Võta vabamalt veits seda trenni asja. ega nii hull ka see värk nüüd pole. vahest võid lubada rämpstoitu kui tahad, ega sellepärast lihas kasvamata ei jää.
  23. 150?

    Tere Kaido. Vb oleks sul võimalus mind ka, kavaga aidata? Kaal : 70 kg. Pikus: 175cm. Surun: 70kg. sooviks surumis tulemust kasvatada veel. email : yamaha.dt@mail.ee
  24. Toidulisandid?

    Tervist! Kuna pole eriti teadlik toidulisanditest ( pole kasutanud ), siis sooviks teada et kas toidust saaadud valk ( munast ,kohupiimast, kodujuustust jne ) on enamvähem sama mis saada nt Whey'st v millegist muust toidulisandist. Võibolla imelik küsimus veidi, aga lihtsalt olen kuulnud et kui toituda õieti ja korralikult siis polegi vaja mingeid toidulisandeid. Aitäh!
  25. Toidulisandid?

    Selge selge. Aga tahaks küsdia veel et kas kasvueal noorele toidulisanditega mingit halba mõju ei või olla organismile? Andestust, ma olen tõesti võhik toidulisandite kohapealt.
×