Jump to content

melsu

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik melsu postitused

  1. Lõuatõmbe tehnika

    Tere kõigile hiljuti salvestasin oma trenni ja ilmnes selline asi et lõuatõmbel, umbes poole peal kerkib vasak õlg üles, nagu kehitaks õlgu vms... tõmmates ei tunne et midagi valesti oleks. Googelmoogel arvas et ilmselt on vasakpoolne lailihas nõrgem. Ootan Teie arvamusi ja nõuandeid olukorra parandamiseks.
  2. Lõuatõmbe tehnika

    Toppisin video YT-i üles: ehk on sealt midagi aru saada.
  3. Lõuatõmbe tehnika

    Tanan vastuse eest z3nka. Video on väga informatiivne, kuid ma pole suutnud leida konkreetset põhjust õla nihkumisele üles. Lailihas on lihtsalt minu rohmakas oletus. Kui nii siis kui palju peaks rõhuma isoleeritud lailihase treeningule? Minu lõppeesmärgiks on eelkõige sooritada lõuatõmbeid puhta tehnikaga. Tänan tähelepanu eest.
  4. Jalasivalik algajale

    Tere kõigile Otsin jalatseid osalemaks bodypumpi ja bodybalance treeningutel. Lugesin, et jooksujalatseid ei soovitata, kuna ei pruugi pakkuda piisavalt külgtuge ning põrandatunnetus on väike suhteliselt paksude taldade tõttu, samuti jala asend ei ole sobilik sellise trenni jaoks ja võib põhjustada hilisemaid vaegusi. Endale on silma jäänud sellised jalavarjud nagu Vibram Five Fingers KMD ning kusagil välismaises foorumis soovitati kanda Vibram Bikila -id. Kuna mul esineb ka lampjalgsus, siis arvan ise, et need sobiksid mulle, kuid soovin siiski kuulda ka kogenumate treenijate arvamust. Ette tänades
  5. INSANITY treening programm

    100% kindel ei ole aga Myfitnessi klubis hakkas see silma. Proovisin ka nädal aega seda. Enesetunne ja üldine vorm paranes silmnähtavalt. Jätsin pooleli, kuna oma töö tõttu ei saanud pidevalt tegeleda sellega Kunagi võtan aga kindlasti uuesti käsile.
×