Jump to content

marti384

Kasutajad
  • Sisu loend

    125
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik marti384 postitused

  1. SKG transformation journey

    Seda islandlaste Skyri hakati Farmi poolt ka Eestis hiljuti tootma, proovi järgi kui Eestisse satud jälle http://www.farmi.ee/tooted/skyr
  2. meeste Pro Mens Physique võistlusest ka mõni pilt. Võitis Jeff Seid.
  3. lisan ka mõned eile saalis tehtud pildid Egle võistlusest. Egle jäi 6. kohale.
  4. Nordic Grand Prix and Stockholm Pro 2016

    On keegi eestlastest seal võistlemas ka? Plaan endal külastada seda üritust, kuna juhtun Stockholmis olema sel ajal ja oleks tore kaasa elada omadele.
  5. Fitshop Sparta: "Vedel kuld"

    on see nüüd värske kaup või "parim enne" möödas? kui möödas, siis kui palju?
  6. soomes paistab see Valio ProFeel sari oluliselt mitmekesisem olema. Ott ehk teab öleda, kas ka Eesti poelettidel sellist valikut varsti näha võib? http://www.valio.fi/profeel/
  7. SKG transformation journey

    vasaraga veinipudelit avama no mis see muu saabki tagajärjeks olla samas väga teatraalne-dramaatiline vaatepilt...nagu oleks mingi tapatöö toimund
  8. Antud ülesanne on mu meelest jah jõukohane aint keskmisest tugevamate jalgadega meestele.
  9. 68 x 1,5 = 102 kg. Minusuguse tavaharrastaja jaoks on see koefitsent 1,5 ulme. Kaalun u 85 ja seega peaks tegema kükki 127,5-ga....alles hiljuti õnnestus 100kg piir kükkimises alistada. Parem ei hakkagi proovimagi seda 127,5kg ja mingi vigastusega riskima. Aga edu nendele kes nii tugevad on ja suudavad 1,5-se keharaskusega kükkida.
  10. Toitumiskava

    ma soovitan Taavi Merisalu. minu edulugu tema kavavaga: http://www.taavimerisalu.ee/tagasiside/martin/
  11. Toitumine peale trenni

    Mis su eesmärk on? Juurde võtta v alla saada; lihast v pekki?
  12. Fitshop Telliskivi: Kui hindad kvaliteeti!

    kas nendel suure allahindlusega toodetel on "parim enne" läbi või kohe läbi saamas?
  13. sisenen siis ka loosirattasse..kaotada ple ju midagi kuigi jah...lõuatõmme pole just mu tugevaim külg.
  14. suvised hinnad

    millest selline ootus üldse, et suvel peaks spordiklubid hinnad alla laskma? on seda praktikas kusagil olnud eelmistel suvedel? ise ma küll seda pole näind..vähemalt mitte nendes klubides kus ma käind olen (Meriton Spa hotelli jõusaal ja MyFitness). kohati lihtsalt on nädalavahetuse avamisaeg lühemaks tehtud, kuna rahvas rohkem maal ja rannas nädalavahetuseti.
  15. SKG transformation journey

    eh...rändad nagu Nipernaadi aga edu ja vastupidamist!
  16. SKG transformation journey

    4-5 aastaga siis u 20kg lihast juurde kasvatand. kui vaadata su blogi algust. Kui vana oled praegu?
  17. SKG transformation journey

    Not bad. Palju sul pikkust ja kaalu on? rasva% oled ka mõõtnud viimasel ajal?
  18. MTÜ Liigutame üleskutse: Anna märku välijõusaalist!

    sarnane teema: http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/38723-vaelijousaalid-tallinnas-torud-roeoebaspuud-jm/ Lisaks on Tallinna välijõusaalid hästi kajastatud Tallinna linna ametlikul koduleheküljel veebikaardil http://kaart.tallinn.ee/Tallinn/Show?REQUEST=Main〈=est Võta paremalt menüüst "Sportimisvõimalused" > "Tervisespordirajatised"
  19. SKG transformation journey

    Rohkem voodigümnastikat
  20. Martinkink blogi

    Ma lisan alati riisi, tatart, pastat keetes keeduveele puljongikuubiku, mis teeb asja oluliselt maitsvamaks kui lihtsalt vesi+sool keeduvesi.
  21. Vend Vähk Peab liikuma!

    No vigursuusatamine on varsti potensiaalne uus eesti rahvussport tänu noorele Kelly Sildaru'le, kes juba praegustele osadele kõvadele tegijatele tuule alla teeb ja ainult tänu oma noorusele veel Sotsi olümpiale ei kvalifitseerund http://www.ohtuleht.ee/560785/euronews-kuulutab-eesti-tudruk-on-teel-2018-aasta-olumpiakulla-suunas
  22. Kui järgmine kord MyFitness Kristiinesse tulete degustatsiooni tegema, siis võtke sinna ka Pudding ja Hera kaasa. Eelmisel nädalal, kui seal oli degustatsioon (mis oli vist üldse esimene selles klubis ever), siis olid aint batoonid ja valmis proteiinijoogid/smuutid...toredad tooted küll aga igapäevaseks kasutamiseks ikka jube kallid. Seega ootasin ise just, et saaks Puddingu uuemaid ja seniproovimata maitseid mekkida, aga tutkit Rahvast on sinna klubisse viimasel ajal tipptunnil ropult juurde tekkind, seega on teil ehk põhjust juba õige pea uuesti sinna tulla degustatsiooni tegema ja siis juba ka koos Puddingu ja Hera uute maitsetega.
  23. Kudi blogi

    Kõik oleneb ju koostisosadest. Niimoodi üldistada ei saa et kas salatid on hea või halb. Kui on aint toorsalat törtsu oliiviõliga või veiniäädikaga siis on see igati OK ja tervislik ja väikse kalorsusega... kui aga näiteks kartulisalat rohke hapukoore ja majoneesiga või Caesari salat röstitud saiakuubikute ja ka ohtra kastmega siis need on rämedad kaloripommid ju. Üks mu enda superlemmikuid on stockmannis müüdav puuvilja-juustu-majoneesi salat..a no selge see, et mõnisada grammi sellist salatit katab kogu mu päevase kaloraazi juba ära ja kaalu alandamise seisukohalt on igati vastunäidustatud. Kui ise kokku keevitad midagi, siis löö iga koostisaine kogus kaloriarvutisse sisse ja näed ju ise kui palju kaloreid see sisaldab ja kui palju sinu päevasest kalorinormist ära katab. Kui sa tahad kaalu langetada, siis tee seda teadlikult ja kasuta kalorikalkulaatorit ja püsi sulle määratud kaloraazis. Siis endal selgus majas ja süda rahul. Muidu sa jäädki siin küsima, et kas paari päeva tagant lusikas seda või lusikas toda on hea või ei.
  24. Toitumiskava - kust tellida?

    Lased toitumiskava valmis kirjutada aga kaloreid lugeda ei viici? Toitumiskava jälgimine tähendabki ju kalorite lugemist...ehk siis toidukoguste kaalumist enne kokkamist ja söömist. Või kuidas sa ette kujutad seda toitumiskava ja selle jälgimist? Annad toitumiskava oma isiklikule kokale, kes kaalub-mõõdab, praeb-keedab ja sinu rõõmuks jääb ainult valmisprodukti nautida? Isiklikust kogemusest soovitan Taavi Merisalu (siinne kasutaja Sarge) kavasid, mida ise olen nüüd 4 kuud järginud ja tulemusega igati rahul. kaal on langend 88 pealt 82 peale ja peegelpilt ikka oluliselt parem.
  25. Kaalust juurde

    No ilmselt su keha kulutab kogu sissesöödava energiahulga ära ja seepärast sa ei kasvagi. Mis muud kui tuleb toidukoguseid tõsta. Ja ühekordne investeering toitumis-ja treeningkavasse pole ju meeletu kulutus. Pöördu koos naisega mõne treeneri poole ja lase mõlemile korraga toitumis-ja treeningkava teha ja küsi soodust...kindlasti saad nats odavamalt kui kaks korraga tellite. Ja toitumiskava annab ju nii teha, et mõlemil samad söögid...lihtsalt kumbki peab jälgima kogust, et sina oleks vajalikul hulgal kaloritega plussis võrreldes sellega palju päeval ära kulutad ja su kaaslane defitsiidis. ja ega õhtused telekaesised süsarisnäkid kaalukaotusele abiks ei tule jah
×