Jump to content

SKivvi

Kasutajad
  • Content count

3
  • Last visited

Everything posted by SKivvi

1. Tere On kellegil kogemus selllise agregaadiga, milline oleks vahe näiteks veloergomeetri või stepperiga. Milline on hinnaklass, kus neid müüakse jne. Mõte endale koju mingi vahend muretseda.
  2. em voistluste tulemus!!!

Nõus Abrassimovil muljetavaldav käsi ning rind, samas minu arvates mitte parimate proportsioonidega ning kindlasti mitte parima vabakavaga, kutsuga mind amatööriks, kuid minu hinnangul oleks võinud küll rohkem ära märkida/tunnustada mõne mehe (nimesid nimetamata ) head kodutööd vabakava ettevalmistamisel, võistlus oli tänu nendele meestele tunduvalt vaatemängulisem minu hinnagul.
  3. Aeroobne treening - elliptical crosstrainer?

Tänan lahke soovituse eest spordisaalis käia , eks ole juba üle kümne aasta regulaarselt ka käidud - seega jagan seisukohta, tegemist lihtsalt sellega, et ainult aeroobse treeningu saamiseks pole suurt aega saali minna (pere ja nagu prioriteetsemad) ning tegemist muidugi ka abikaasa soovidele vastutulekuga. Muidugi selge, et kodukasutuseks seadmete ostmine suurusjärgus 100 K+ pole vast kõige otstarbekam. Eks vaatan siis poodides