Jump to content

zxcvb

Kasutajad
  • Sisu loend

    264
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    7

Koik zxcvb postitused

  1. Nõuanded vastavalt kavale/toidule

    Seal mingi tõepõhi all ka, miks just loomset?
  2. RASVAPÕLETAJA OXY ELITE PRO

    Müügi põhjus? Võtsid ühe kapsli ja nägid, et ei tööta ?
  3. Kui eesmärk on neid keharaskusega harjutusi paremini teha, siis rattasõit ja kepikõnd vist ei aita palju küll aga vähendab vööümbermõõtu. Ära toitumist ka unusta. Tee neid harjutusi nt esialgu 3x nädalas lisaks aktiivsele liikumisele ja ega siin muud kunsti väga polegi. Kättevõtmise ja järjepidevuse asi.
  4. Mõtled üle. Võta rahus hommikul, 600mg omegat teeb töö d-vitamiini imendumisel. Kui tahad, siis võid veel magneesiumi ka lisada, eraldi B vitamiini, tsinki jne.
  5. kõht

    Esimese asjana soovitaks sul toitumise korda seada.
  6. Naine magas käe ära

    Sellest on nüüd küll kahju, et pool maja ja auto pidid loovutama. Loodame, et see-eest valu läheb üle, siis on asi vähemalt tasakaalus.
  7. Kahefaktoriline jõutreening

    Artiklist tundus just ebaloogiline, et selle tugeva treeningperioodi ajal justkui suutlikkuseni ei soovitata minna. Minu loogika järgi on aga tugev treening enamvähem sama mis suutlikkuseni minemine, kui mitte rohkemgi.
  8. Jõutreeningus on teatavasti põhiliselt kaks teooriat: superkompensatsioon, kus järgmine treening toimub ületaastumise faasis ja kahefaktoriline teooria, kus väsimust kuhjatakse mõned nädalad, misjärel võetakse pikem periood puhkuseks. https://www.fitness.ee/artikkel/1036/kahefaktoriline-joutreeningu-teooria Artiklis on öeldud, et selle teise lähenemise puhul suutlikkuseni ei minda, vaid saan aru, et väsimust kuhjatakse pigem sagedamini treenimisega. Olen juba nädal aega pead vaevanud ja ei saa sellest aru. Kui on teada, et paari nädala pärast tuleb kergem periood, siis suutlikkuseni treenimine on ju üks parimaid viise, kuidas väsimust kuhjata. Superkompensatsioon peaks olema vastupidi ehk pigem ollakse ettevaatlikum suutlikkuseni treenimisega. Artiklis on täiesti vastupidi. Tõlkijalt: ühesõnaga mina saan oma sõnades väljendatuna asjast aru nii, et, kui võtame kalendri ette ning koormuse perioodiks 4 nädalat siis superkompensatiooni teooria kohaselt treenitakse näiteks jalga nii: 5, 12, 19 ja 26. jaanuar ja iga kord suutlikkuseni, suure mahuga ning suhteliselt "ribadeks". Duaalse teooria korral treenitakse jalga 5, 8, 12, 15, 19 ja 22. jaanuar, suutlikkuseni ei minda, maht seeriate arvu näol on ka kontrolli all ja mõõdukas. 26. jaanuar kuni 2 veebruar oleks siis see nädal, kus kosutakse, maht ja intensiivsus on minimaalsed Kosutakse millest...?
  9. Vend Vähk Peab liikuma!

    Mis lisandeid muidu ise võtad ja millal?
  10. Biitsepsi trenn ja valu

    Tean, et paljudel see mure. 10 seeriat biitsa nädalas on suht max juba. Kui sinu puhul 1-2x nädalas, siis see on ju kuni 20 seeriat juba?!
  11. Vend Vähk Peab liikuma!

    Hariduslikul eesmärgil küsin, et kas tõesti on eri kaubamärkide kreatiinidel tuntav erinevus? kreatiini keemiline ühend ju ei saa muutuda, vastasel juhul oleks seal pakendil midagi muud kirjas. Ise koguaeg kindla tootja kreatiini kasutanud, eriti aru ei saa mõjust, vb peaks ka teisi proovima?
  12. Animal pump

    Aga kas poelettidelt leiaks mõne toote mis on imerohi?
  13. Suur probleem!!

    Sellise arengu pealt tundub, et su naine ikkagi söödab sulle mingeid aineid salaja sisse. Soovitan seda lähemalt uurida, et see kahtlus elimineerida.
  14. Toitumiskava ja vadakuvalk

    Jah peale trenni kindlasti sheik ja muul ajal eelista tavatoitu, kuna sheigis ikkagi omajagu magusaineid jne, mida pole ülemäära vaja tarbida. Muul ajal siis tavatoit>sheik>toidukorra vahele jätmine.
  15. TRT=tervislik doping?

    Tänapäeval on keha tootvate hormoonide kunstlikuks tõstmiseks mitmeid võimalusi, kuid üks on testosterone replacement therapy, mida tehakse arstliku järelvalve all. Mida sellest arvata eesmärgiga jätkuvalt jõudu ja lihast kasvatada ka 40+ vanuses? Loomulikult ma ei taha praegu noorena mingeid hormoone lisaks hakata võtma, aga kui eluaastad on juba seal 40+, kus keha enam nii palju testot ei suuda toota kui varem, siis TRT-l võiks ju päris hea boost olla, kui selle abiga testo sinna normi kõrgemasse otsa saaks? Olgu eesmärgiks lihtsalt normaalse testosteroonitaseme taastamine, mitte hullumoodi dopingu manustamine. See võiks ju kasuks tulla ka jõusaalis?
  16. TRT=tervislik doping?

    Kuulasin isegi seda saadet ja seal räägiti ka pigem positiivses võtmes sellest. Igaljuhul kui nii kaua juba trenni tehtud ja tunne et oled maksimaalse võimaliku taseme saavutanud kaerahelveste, BCAA, kreatiini najal, siis paratamatult tahaks teada, kas ja millised lisandid/meetmed on veel olemas, mis võiksid arengut edasi viia. Usun, et see tööstus areneb pidevalt ja uusi võimalusi tuleb koguaeg juurde. Ütlen siis veelkord, et ei mõtle siin selgeid steroide, mis hävitavad organismi. Eesmärk siiski järjepidev areng+keha normaalne toimine.
  17. Toidulisandite alalne nõu

    Millest lähtuvalt ainult 90g valku? lisa julgelt 160-200ni olenevalt palju kaalud. Hommikul pudru sisse kulp proteiini ja peale trenni samuti (koos süskaritega). Muudest lisanditest võid võtta veel BCAA, kreatiini, Beeta alaniini, aga need pigem maitse asi, palju juurde ei anna.
  18. Tatar

    Igati õige, kalorid on 100g kuiva ja sama koguse keedetud tatra kohta. 100g keedetud tatras on enamus vesi.
  19. Parem Biitseps

    Geneetikal ma arvan suht suur osa siin, aga proovi hammer curls hantlitega. Kui sirge kangiga teed siis hoia pigem kitsamalt (õlgadest veel kitsamalt), et välimist osa mõjutada.
  20. Arvamust

    Kindlasti tee ikka trenni ka ja aegajalt suurendad koormust, et keha ära ei harjuks. Nii õpetad keha energiat võtma rasvavarudest. Ja saad ka rohkem süüa kuna kulutus suurem. Mida suurema kaloraazi juures su kaal langeb, seda parem. Trenniga saad seda käivet tõsta.
  21. Arvamust

    Puder ja makaronid pane ikka kuivainena, loodan et sa kaloriarvutisse ei pannud 250g kaerahelbeid ja makarone, see oleks ikka ulme kogus
  22. Ats Loot YouTubes

    Üks teemaväline küsimus-kuidas sul õnnestub iga post täpselt 16:00 teha või mõned minutid hiljem?
  23. Arvamust

    Mida sa korrigeerida tahad? Kui kaal langeb siis jätka vaikselt samas vaimus tõstes tasapisi treeningkoormust. Kaalulangetus ongi aeglane protsess. Ja kaalu pealt mingite % vaatamine ei peegelda progressi just kõige paremini kuna kõik kaalud on erinevad ja kes teab kui täpselt need näitavad. Kõige parem viis progressi jälgida on teha endast mingi perioodi tagant, kas iga päev või iga nädal, vormipilte täpselt samal ajal päevast (nt alati hommikul enne sööki). Kaal võiks olla ainult keha kaalumiseks ja kaalu nr kirjutad iga päev pildi juurde. Kui kava näeb ette 1600 kcal ja sa tarbid enda hinnangul 2000 kcal, mis võib vabalt ka suurem olla, siis on siin suur probleem.
×