Jump to content

Christina Alev

Kasutajad
  • Sisu loend

    27
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik Christina Alev postitused

  1. Vend Vähk Peab liikuma!

    Projekti eesmärk on siis välja uurida, kuidas reageerib keha ainult magusale mõõdukas koguses. Esialgu kavatsen süüa iga päev ainult kuni 500 grammi valget või pruuni šokolaadi ilma mingisuguste pähklite ja rosinateta. Mida rammusam šokolaad, seda parem! Selles 500 grammis peaks olema päris korralik energialaks ja enamuse inimeste jaoks peaks juba 100 grammi korraga ärasöömine mitmeks tunniks söögiisu ära võtma. Armastusest vihkamiseni pidi vaid üks samm olema - arvan, et kummikommidest shokolaadini ka Vägev - igal juhul olen üks suur silm lugema
  2. Juba see on vahva, et lavalaudadele jätkub ikka veel neid naisi, keda see ala köidab. Annan endast parima, et järgmisel sügisel kõigest sellest taaskord osa saada.
  3. Täitsa tore võistlust siit kaugelt jälgida. Kõikidele sportlastele isiklikke kordaminekuid homsel etteastel.
  4. LÕUNA-EESTI II LAHTISED KARIKAVÕISTLUSED

    Mismoodi? Lõpetan just oma viimast rummi koooooolaga ja hakkan dieeditama Mingit lööpimist ei ole siin
  5. PALJU ÕNNE AIN KIMBER

    Suured Soojad ja Südamlikud Õnnesoovid Sulle Sünnipäevaks!
  6. Palju õnne, Jackie!

    Õnnesoovid sünnipäevaks!
  7. Sindi kaunitar ja hack-kükk 340 kg

    Kullakesed! Andke aga tuld ... nii palju kui torust tuleb!
  8. Sindi kaunitar ja hack-kükk 340 kg

    Tnx! näed, ma 35 a ära elanud ja seda veel ei teandudki! Praegu ongi hilisem luksus ja kui on olemas "Hack" masin, siis niisama naljalt keegi seda harjutust lahtise kangiga tegema ei hakka! Aga tähh ikkagi!
  9. Sindi kaunitar ja hack-kükk 340 kg

    Ja minul hakkas nüüd hirmus!
  10. Sindi kaunitar ja hack-kükk 340 kg

    Oleneb! Kui näiteks Sina paneksid jalga Swarowski kivikestega kõrge kontsaga kingad (mida Sa ilmselgelt ei tee) siis ehk oleksin tõesti naiselikult kade .. aga saavutused kui sellised -- alati rõõmus, kui keegi miski toreda ja tähelepanuväärse asjaga hakkama saab!
  11. Sindi kaunitar ja hack-kükk 340 kg

    Sa ei kujuta ette, kui hea meel mul Sinu pihta on! Ka nüüd vastu ööd !
  12. Sindi kaunitar ja hack-kükk 340 kg

    Ja veel .... millal te seda enne näinud olete, et HACK kükki tehakse lahtise kangiga???
  13. Sindi kaunitar ja hack-kükk 340 kg

    Ai ... see eestlaslik kadedus on ikka võimas. Alati vaatan ja imestan. Aga ole hea, tule homme mõned minutid enne kümmet Pärnu Spordihalli Kimberi Klubisse ja ... proovi ära ! Kui tehtud, siis räägime uuesti!
  14. PALJU ÕNNE OTT

    Õnnesoovid Sünnipäevaks!
  15. Ja siis imestatakse, miks on see ala nii ebapopulaarne? Mitte ühtegi uut tegijat, tulijat ei võetagi omaks....vahet ei ole palju pingutad ja vaeva näed! Ning siis .... volaa, meistrivõistlused ja võidavad kõik, kuna lihtsalt ei olegi kellegiga võistelda ....
  16. Ehk siis, kui ei ole otseselt ega kaudselt seotud nimgega Kiivikas ja Co, siis oled tühine tegija? Milline peaks sellisel juhul olema see nn järelkasv kulturismimaastikul? Näitame aga rahvale sellist valgust nagu ise tahame ja need, kellest vähegi huvitatud ei olda ellimineeritakse juba eos?
  17. Mina täitsa tahaks teada, kaua see kamm kestab? Eestis on veel selle alaga tegijaid, peale Oti, Natalja, Imre jne ..... Millal hakkab fitness.ee ehk nn Eesti koondis tunnustama kõiki selle ala tegijaid ?
  18. Sellist vormi soovin üle kõige

    Esmalt on mul hea meel, et minu senine töö minu enese keha kallal kedagi motiveerib. Seda on hea teada ja innustab ennastki veel rohkem täiuslikkuse poole püüdlema! Aitähh! Sellise tulemuseni kahe aastaga jõudmine on üks paras eneseohverdamine sõna otseses ja igas mõttes. Väga tugevad ja intensiivsed treeningud, nagu gannibal enne mainis on üks suur osa sellest. Üsna tõenäoliselt teavad aga kõik isegi, et pelgalt jõutreeningust ei piisa. Toitumine ja enesedistsipliin, pluss 100% pühendumine mängivad üliolulist rolli. Lisaks veel oskus ennast motiveerida. Ise pean väga oluliseks treeneri olemasolu, kellele Sinu tegemised algusest lõpuni korda lähevad ning võimalike takistuste korral oma jõu ja nõuga abiks on. Aeroobne trenn tuleb igati kasuks, küll aga ise sellele nii palju rõhku võistlusvälisel hooajal ei pööra.
  19. Palju õnne, Argo Vaible!

    Njuuh päss Suured, soojad ja südamlikud õnnesoovid ka minu poolt!
  20. Palju õnne, Christina Alev!

    Mul kell täitsa rikkis - läksin parandusse, mõtlesin oma targa ajuga, et saab tik-taki õgesti ajama, aga tuu soovitas halli rihma punase vastu välja vahetada ja kähvas, et tulgu ma siis tagasi, kui asi üldse ei funka!
  21. Palju õnne, Christina Alev!

    Vägev! Suurimad tänud kõikidele õnnitlejatele! Mis aga vanusesse puutub, siis just testisin: mulla lõhna veel juures ei olnud, või sulas jeeli - jeeli suus ära , aga, kui selja taha vaatasin, lendas kari porikaid järel küll! Järeldus - peaaegu vana !!!
  22. Muscle and fitness hers

    Muscle ja Fitness Her's on loodud aktiivsele naisele, kelle jaoks vormisolek ja treeningud on rohkem, kui ajaviide, see on tema elustiil - tugev, edukas ja kaunis. Pea 10 aastat on see ajakiri olnud USAs teejuhiks fitnessile pühendunud naistele, nüüd ilmub see mainekaks väljaanne ka eesti keeles. Her`s on oma ala ekspert treeningute, toitumise ja tervise valdkonnas. Lisaks aitab ta orienteeruda ka ilu - ja moemaailmas: kõik mis kaasajal aktiivsele jaedukale naisele tarvis läheb. Her'si lugejannad teevad ekstra-pingutusi, et see “ole vormis” eluviis, mis on kogutud ajakirja kaante vahele, oleks nende igapäevaelu - ja seda nii treeningsaalis, terviseklubis kui ka väljaspool. Ja nad pingutavad rõõmuga! Mille poolest on need naised erilised? See, et neil on kirg olla vormis! Alati. Lühidalt : 63% treeningust, 11% riietest/varustusest, 23% toitumisest ja 3% ilumaailmast. Ehk siis naistele. kes tahavad fitnessist enamat!
  23. Muscle and fitness hers

    On küll nende kodukal Muscle ja Fitness hers tellimisvorm olemas, tuleb vaid ajakirja alt lahti võtta, millist varianti soovid !
  24. Talendi"jaht"

    Ehe näide sellest, et tegemist on ühe tavalise lihtsureliku inimesega nagu seda olen mina, nagu seda oled Sina või on seda Nemad! Juhtub!
×