Jump to content

xwcw

Kasutajad
  • Sisu loend

    24
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik xwcw postitused

  1. Muusika

    Niisiis kuna siia võib kirjutada kõike ja kõigest rääkida siis. Mida hetkel kuulad Linking Park - What Ive Done
  2. Videod

    Praegu vaatan seda videot http://www.youtube.com/watch?v=YOfZPZJHnKg Naeran kõht kõveras Imemeistrid japsid
  3. Videod

    wacy olympics
  4. Saalihuumor.

    Mul endal oli selline situatsioon, kus tegin parajasti kükke, seljas olid mingid tressid, mis olid umbes 3a. vanad. Püksid pideval vajusid alla, siis ma otsustasin nad ülespoole tõsta, tõstsingi ja kui olin 5 küki teinud, siis nad pepu kohalt läksidki katki, naljakas oli veel see, et seisin seljaga peebli poole . Õnneks olid teised püksid kaasas! Naegu oli palju, aga ma sellest välja ei teinud, pigem naersin kaasa
  5. Iga inimese organism on muidugi erinev. Mul on näitek niimodi, kui korralikult napsu võtan järgmine päev ravin ennast ja ülejärgmine trenni lähen, siis jõuan ma samamoodi trenni teha, nagu poleks ma ülde joonud
  6. Muusika

    paras trenni muusika siis ju
  7. Peksa saamine

    Kalemisega olen ma päris tihti kokku puutunud. Omast kogemusest võin öelda, et kui kui sa juba peksa hakkad saama siis tõmba ennast kerre, kata käed ümber näo ja tõmba kõik lihased pingule, ei oleks nii valus. Ise olen saanud peksa küllalt, kambaga on läbi pekstud, kurikaga ja üks juhtum isegi olen juga saanud, aga õnneks ei olnud see tõsine vigastus.
  8. Muusika

    David Guetta - Delirius
  9. Toitumis-treeningkava

    Ottilt
  10. Toitumis-treeningkava

    Ostetud!(O.K.) Ootan. Vaatame kas ma jään rahule.
  11. Toitumis-treeningkava

    emmm... see kes sümpaatsem on? kas siis sellel kellel on suuremad musklid?
  12. Toitumis-treeningkava

    Mul ka plaanis tellida kavad, ainult toitumise oma, treeningkava sain ma ise tehtud, muidugi tuttava abiga kes varem tegeles kulturismiga. Nagu sa ütlesid, et kõik variandid on head, võibolla see on tõesti nii, aga siiski kelle soovitaks? Põhimõtteliselt on ju selline värk, et kui sa kava ära tellid, ei pruugi sa ju tagasidet saada. Niisiis rahvas kes on siis kõige usaldusväärsem!
  13. kavad

    Niisiis jällegi üks postitus minupool! Tahaks saada targemaks. Niisiim. Küsimus on selles, et kui mul on plaanis tellida enda kavad, nii toitumis kui ka treening, kas ma saan ainult ühe kava, või mitu? Sest kui ma saan ainult treeningkava algajatele või midagi taolist, mis sisaldab endast ainult ühe programmi, siis see oleks tõesti mõtetu niisama raha tühja loopida, parem siis midagi ise koostada. Sama küsimus ka toitumis kava kohta. Tänud abi eest! Ninatarkadel, kes ütlevad, et vaata foorumis ring ja mine sinna ja sinna, paljun sellist mõtetut juttu mitte kirjutada
  14. kavad

    Sinna kuhu ma lähen, on palk palju suurem kui stripparitel või rannavalvuril tegemist on siis aircrafti hooldusega.
  15. kavad

    Selleks suveks ei olegi plaanis mul head tulemust saada, pigem järgmiseks. Plaanis minna välismaale tööle vähemalt aastaks.
  16. Kas suitsetate?

    Pole 2 kuud juba suitsu teinud
  17. Niisiis härrad ja daamid! Kunagi hammu, hammu tegelesin spordiga(kergejõustikuga) Oli lihast oli mida ka naistele näidata Pärast viskas kopa ette, ise ka ei tea miks ja jätsingi pooleli, hakkasin suitsetama jooma jne jne jne. See kestis paar aastat. Umbes 3 kuud tagasi, peale pesemist, otsustasin ma vaadata peeglisse ja see mis ma seal nägin oli täitsa jube. Ei hakka isegi kirjeldama. Siis lõpuks otsustasin, et peab midagi ettevõtma ja hakkasin vaikselt jõusaalis käima, kuid siiski asjatult ei olnud viitsimust. Umbes kuu aega möödudes jätsin maha suitsetamise kuna tervis muutus viletsamaks. Peale seda olen käinud jõusaalis, kuid asjatult jälle kipub laiskus peale. Tahakski teada, äkki on see millegagi seotud? Peaks äkki koostama endale söögikava või midagi? Kõik soovitused on oodatud! Tänud!
  18. uuesti uuesti ja veelkord uuesti

    kisub offtopi poole! Aga tänud siis, kui arvate et vaja tellida siis ikka peaks, aga praegu suht rahaga tihe, kui tekib võimalus siis kindlasti.
  19. uuesti uuesti ja veelkord uuesti

    Huvitav, aga kui, tekib puudujääk, organism hakkab ju kulutama rasvu, need mis tal varuks on. Kas siis sedasi ei saagi kiiremini pekist lahti?
  20. Kui sul palju pekki on, sinu ainus lootus on .....ffffffffitnessssss.ee..... (mõeldud hüüdena) Kalorid vallutavad maailma, ära lase neil ka sind vallutada - fitness.ee If you have to much kCal and no one els cam help, then you most hire the fitness.ee team:lol:
  21. uuesti uuesti ja veelkord uuesti

    See viimane kava on rasva põletamiseks. Kuna mul rasva väga palju, tahan ma rasvast lahti saada. Kui toitun selle kava järgi, saan ma kuskil 2000-2500 kCal Ja kui hakata käima jõusaalis ja põletada päeva jooksul 3000 (3000-3200)kCal Siis puudujääk tekib kuskil 7-10% Ja nii ma saan edukalt vabaneda oma SUURTEST PEKIVOLTIDEST
  22. uuesti uuesti ja veelkord uuesti

    Aga kui ringi muuta ja oleks midagi taolist? Hommikusöök kiirkaerahelbed, neljaviljahelbed, müsli, keeta putru või lisada 2,5% piim müslile. 1 puuvili. 50-100 ml jogurtit. 50g 4% kodujuustu või muna. 1 tass mahla sidruni või tass piima Lõuna 100-150g liha või kala 100-150g toorsalatit või siis keedetud juurvili 200-300g riisi, makarone või kartulit võileib Paar tilka õli 1 tass keefiri või piima Õhtusöök 100-200g kodujuustu või muna 100-150 g köögivilju võileib 1 tass kohvi või teed
  23. uuesti uuesti ja veelkord uuesti

    kui sa hoolikalt loed, siis seal on kirjas toitumisviis, mitte kava, ja parem väiksid sa mingi soovituse anda, mida juurde panna, lisada jne.
  24. uuesti uuesti ja veelkord uuesti

    samas ei pea ju tellima, võib ise koostada Hommik: 4-5 võileiba või puder koos piima või teega Vahepeal: mingi õun või mandariin Lõuna: terve või poolik supp, terve praad kas kartuli või riisiga, liha või kala, soust või kaste, 2 või 3 salatit Vahepeal: juurvili, puuvili Õhtul: Kartul, makaronid või riis, lihaga või kalaga, kastmega, ja värske salat See on mu praegune toitumisviis. Kui on ettepanekuid, soovitusi või peab midagi muutma siis palun andke märku Tänud!
×