Jump to content

teasious

Kasutajad
  • Sisu loend

    20
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik teasious postitused

  1. RASV

    Jutt selline ,et kogu elu olen olnud selline kleenuke vend.Mõõtsin siis rasvaprotsendi ka ära ja see oli 4,6.Hakkasin mõtlema ,et millest see tuleneda võiks ja leidsin enda menüüst puudujäägid..nimelt jääb igast toidukorrast nii umbes 20 g rasva saamata. Kas sellisel söömisel on ka negatiivseid külgi ,kuigi ennast hästi ja energiliselt tunnen?
  2. Mida annab asendada jõusaalis käimisega ??

    No see pole kohe kindlasti soovitatav.Rasvumise üheks põhjuseks võibki olla ja Sinu puhul kindlasti ongi see ,et keha saab toitaineid nii pika aja tagant ,et ta peab neid talletama - raku mõtlemine on ,et kurat teab ,millal jälle süüa saab ,panen vähe varuks ka. Toitudes enam kordi päevas saab inimene juba ise organismi asemel reguleerida rasvumist jnejne.Seda loomulikult siis ,kui tegemist on vähemalt füüsiliselt liikuva inimesega. Minu puhul see töötab
  3. Treeningkava

    Aga kui tunned pärast kuut harjutust ,et no nii palju energiat on veel üle ,et jube ,kas ka siis peaks piirduma 6e harjutusega?
  4. Vigastus?

    Olen sunnitud juba tükk aega ainult ülakeha treenima kuna põlved ragisevad ja ei julge väga koormust anda.Ühe jala põlves on trepist üles kõndides ka pisut valu. Rasvaprotsent on 4,6 - kas see võib olla mingitkipidi valu ja raksumise põhjuseks, kui ei siis mis võib olla?
  5. Vigastus?

    Piimatooteid läheb ikka suurel hulgal sisse. Kus uuringutel? Kas mõtled spordiarsti ?
  6. Selg

    Harjutustepangas, nagu ka treeningkavades, on seljale ainult 1 harjutus - nn. Pullover . Et suurt ,massiivset selga saada ei piisa ju ometi vaid ühest harjutusest?
  7. paar küsimust

    Kas muna asendamine kodujuustuga (igapäevaselt) on vale? Põlved raksuvad ja ragisevad,mida peaks tegema??
  8. Raskus

    "Raskuseid muuda siis ,kui suudad seerias teha üle kümne korduse." Esimeses seerias? Viimases?
  9. Paar küsimust toitumise kohta.

    Toivo , kui tihti sa enda valkude ja süsikate segu tarbid? Ainult pärast trenni, iga päev?
  10. 4. nädal

    Alustasin treeningutega kuu aega tagasi,ühtlasi lõpetasin ka suitsetamise. Vanus on 18 ,kaalu ca. 68,6 kg ja pikkust ca. 189 cm. Ainevahetus tundub väga kiire olevat,sest juurde võtta lihtsalt ei õnnestu.Jõusaali külastan nädalas 3-4 korda(olenevalt väsimusest).Rinnalt surun ligikaudu 35 võibolla nelikümmend.Seeriaid teen siiski ainult 30 kg-ga. Söön hommikul 2h pärast ärkamist (ärkan 8.00 söön 10.00) prae, mille kogus ei ole suur ( kartul või riis või makaron, liha , 2 klaasi piima , jahukaste , riivitud porgandisalat või peet) ja vastavalt võimalusele ka magustoidu ( kohupiim kisselliga , mannapuder jms.).See kordub 3 või 4 h hiljem.Järgmine söögikord samuti 3 või neli h hiljem sisaldab kartulisalatit, umbes 2 muna,120 gr. heeringat ja piima,hiljem üritan toituda müslist,mõnest munast, piimast ja banaanist kuna väga tahked asjad õhtupoole lihtsalt ei lähe.Seal toidukordade vahel võib esineda umbes 0,5 liitrit õlut ja fitness batoone(neid odavaid,mida tavapoes müüakse). Alguses surusin 3x10 rinnalt ilma väsimata st. ,et viimanegi seeria läks üles üsna hõlpsalt.Nüüd aga on käed täiesti v2sinud juba teise seeria keskel kuigi puhkamine on alati jäänud 20-30 sekundi piiresse. Milles võib olla probleem? Huvi on ka toitumine täiesti korralikuks muuta ehk ootan näpunäiteid selle muutmiseks.Samuti tahaksin teada kas on juba õige aeg toidulisandeid kasutada ja millised peaksid need olema? Eesmärgiks on palju jõudu ja kena välimus:)
  11. 4. nädal

    Ära nüüd ärritu. Küsija suu pihta ei lööda.
  12. 4. nädal

    abi on niipalju , et näen kui raske on koostada toitumiskava
  13. Kuidas alustada toitumisega!

    Seal eespool keegi kirjutas, et tarbib kaht proteiiniallikat korraga , miks see kasulikum on ?
  14. 4. nädal

    Kas sa toitud sellesama kava järgi ja kui palju kulub päevas raha? Kuna ma olen õpilane ,siis on mu ressursid mõnevõrra piiratud, sestap tahaks teada milliste summadega peaksin arvestama juba enne kui tellin toitumiskava. ette tänades
  15. 4. nädal

    Trenni algus jääb varieeruvalt kella nelja ja seitsme vahele , kestus ca. 90 minutit. Selle pärast trenni süsivesikute jutuga jõuame jälle toitumiskava juurde jah=)
  16. 4. nädal

    Kui Sa lähemalt uurid siis selles samas kavas ongi 3x10 pingil surumine,üks päev peaks olema lihasele vajalik puhkus nii , et siiani ei leia ma treeningus küll ühtki viga. Ühesõnaga selle fitness.ee kava järgi ma teengi..kuigi harjutusi tundub nagu vähe olevat ja järgmine päev ei anna ükski lihas tunda , et trenni oleks teinud.
  17. 4. nädal

    A LA TI !
  18. 4. nädal

    Kui kulukas on 1 päev , kui oskad öelda ?
  19. 4. nädal

    Aga kas seesama kava ka pärast mingeid tulemusi eskaleerub , selles mõttes , et kui ma olen enda massi üles saanud , tuleb uus kava tellida vastavalt uutele parameetritele? ...tundub nagu nõiaring
  20. 4. nädal

    Ma olen tähele pannud , et sa soovitad siin foorumis pea kõikide probleemide puhul tellida toitumiskava:) No hea küll ,elan üle selle 500.- aga kas keegi teab ka täpsemalt mismoodi see kava välja näeb, selles mõttes , et kas seal on kirjas jälle hunnik aineid ja nende koguseid või on selgeks tehtud mida täpselt süüa - ntx. kellaaeg, söö neli muna,joo seda ja seda jne. Iga toiduaine kaloraasi peast ei tea ,seega on raske arvutada pidevalt iga kg kohta valku ja nii edasi. Pluss ei kujuta ma ettegi ,kui palju hiljem selle kava järgmiseks raha kulub.
×