Jump to content

empire

Kasutajad
  • Sisu loend

    152
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik empire postitused

  1. Põnevaid leide toidupoest.

    Kellele terav meeldib, sobib see väga hästi. Selverites kindlalt olemas. Keskmised toiteväärtused 100 g toote kohta: Energiasisaldus 1305 kJ / 311 kcal Rasvu 13,3 g Sh küllastunud rasvhappeid 5,3 g Süsivesikuid 3,1 g Sh suhkruid 1,5 g Valke 44,7 g Soola 5,4 g
  2. Teistmoodi fitness, või Olegi blogi

    Kehakaalu kategooriad ka? Lõuatõmmete osas tahaks isegi osa võtta
  3. Teistmoodi fitness, või Olegi blogi

    Mis alad seal jõuosas on?
  4. Vend Vähk Peab liikuma!

    Mis suurusjärgus kulud kaasneksid EM-iga?
  5. Vend Vähk Peab liikuma!

    Olen aktiivselt lugenud ja mäletan, et mingi hetk jätsid rühmatrennid pooleli ja hakkasid lisanditepoega tegelema. Nüüd jälle rühmatrennid?
  6. The Aesthetic Project | YouTube

    Suurepärane video, kasulik!
  7. Kas sügisel on ka karikavõistlused?
  8. Taavi Merisalu Blogi

    Miks enam Fasti teamis ei ole?
  9. Vend Vähk Peab liikuma!

    Väga hea tulemus. Kuidas pealthaardes tuleks? 100tk aja peale näiteks.
  10. Fred Vunk blogi

    Nii et kõik proovima ja järgmine aasta esikohale võistlema
  11. Streetworkout

    Männi pargis mustamäel on lõuatõmbeks sobivad torud äärmiselt libedad, omast kogemusest.
  12. Streetworkout

    Räägu pargis käisin ka vaatamas, mu arust peab lühikest kasvu olema, et seal midagi teha.
  13. Fred Vunk blogi

    Väga hea tulemus. Ma proovisin täna uuesti, aga üleeile tehtud seljaharjutuste tõttu polnud vast selg veel ära taastunud. Tuli hoopis kehvem tulemus. Aga minu arust väga hea trenn, 20 minutiga saab selja täiesti läbi võtta. Palju sul aega läks?
  14. Fred Vunk blogi

    BB.com-ist väike treening välja pakkuda, sulle sobib hästi. Lõuatõmbed. Ise tegin ka läbi. Ei saanud hakkama. Iga seeria vahel 1 minutised pausid, seeriad järgmised: 5x10 +20kg raskusega 5x10 +10kg raskusega 5x10 keharaskusega Mul läks nii: +20kg raskusega 10 10 6 5 5 10kg raskusega 8 6 6 6 6 keharaskusega 9 8 6 6 7 Kokku aeg 19:00, 20kg raskusega - 36 kordust. 10kg raskusega - 32 kordust. Keharaskusega - 36.
  15. Lõuatõmbed ühe käega

    Ise ostsin kummist veniva lindi prismast selle harjutamiseks - et ühe käega hoiad lindist kinni (paned toru külge rippuma) ja teisega torust. Lindi pikkust reguleerid siis vastavalt sellele kuidas jõudu on, tasapisi aina altpoolt võtad kinni, siis rakendad teist poolt oluliselt rohkem. Siin videos räägib sarnasest põhimõttest Teine asi lisaraskusega lõuatõmbed. Fdvk siin foorumis oskab ilmselt kõige paremini rääkida, ise ei ole niimoodi puhtalt teinud veel.
  16. Kas eelmiste kordade tulemusi ka kusagil näha saab? On vist varem ka seda toimunud?
  17. Sügisel on samad võistlused, nagu praegu kevadhooaeg oli ja sellele lisaks EMV?
  18. Kuidas edasi?

    Pead on vaevanud mõnda aega lihtne küsimus - kuidas edasi? Täpsemalt siis, kuidas edasi toituda, kas võtta kaalus juurde, alla või hoida... Kaks kuud tagasi hakkasin rasva "põletama", et saaks lõpuks ometi kõhulihaseid näha ja suvi ka ometi tulekul. Olen võtnud 4-5kg alla ja oma 191cm pikkuse juures oli täna hommikul kaalul 84,5kg. Seda on vähe, pole harjunud nii "väike" / "kõhna" olema. Midagi ilmus kõhul ka välja ja tahaks muidugi veel rasvavabamat pilti sinna, aga see tähendaks omakorda lisa-kaalukaotust ja väiksemaks muutumist. Sellel perioodil olen teinud rohkem ja raskemalt trenni kui kunagi varem, mis on justkui heaks eelduseks lihaskasvuks, aga meenuvad arusaamad/küsimused: 1. lihas ei kasva kui olen negatiivses kaloraažis ja kaal liigub pigem alla poole? 2. lihas ei kasva ka siis kui kaal püsib? 3. kui kaalu hoida paigal, kas siis suures mahus ja raskete kangitrennide tegemine pole nö "raiskamine", kuna lihase kasvamiseks on vaja pluss kaloraaži? 3. kui hakkaksin olema pluss kaloraažis, tuleks paratamatult ka rasv tagasi kõhule? 4. kui hakkaksin olema pluss kaloraažis ja 2g/kg valku on kindel reegel, siis kas ülejäänu osas ei ole vahet kas on pigem rasv või süsivesik või veel valku lisaks? Kui varem mõtlesin, et hakkan kasvama ja juurde võtma (ja mitte aeglase tempoga) sügise algul, siis praeguse arusaama järgi tähendaks see kolme kuud paigal tammumist. Endale tundub loogiline samm süüa edasi 2g/kg valku päevas ja muus osas lõdvemaks lasta, et kaal (lihas) saaks kasvada ning jälgida kaalu ja peegel pilti, et asi liiga pehmeks tagasi ei lähe. Kui läheb, siis jälle tagasi tõmmata praeguse toitumise peale ja niimoodi edasi-tagasi proovida? Loogiline tundub sellepärast, et alla enam võtta ei taha (veel väiksemaks/kõhnemaks muutuda) Nõuandeid?
  19. Kuidas edasi?

    Said ilmselt valesti aru. Küsimuse sisu oli, et kas edasi peaks suunaks võtma selle, et kaal väga vähe haaval langeks või püsiks, et liikuda soovitud eesmärgi suunas?
  20. Kuidas edasi?

    But unless you’re an overweight beginner, returning to exercise after a layoff, very genetically gifted or using drugs, you’re not going to be able to do both at anything approaching the same rate. Ma olen ca 5 aastat teinud trenni, viimased neist püsivalt...
  21. Kuidas edasi?

    Okei. Aga kirjutasid, et ole edasi kerges energiadefitsiidis. Ma kaloreid ei loe kokku, seega peaksin jälgima edasi ikkagi, et kaal väga-vähe haaval langeks või oleks paigal?
  22. Kuidas edasi?

    Kas on ka teisi arvamusi? Siiani olen aru saanud, et energiapuuduses lihas kasvada ei saa (google)..kumba siis uskuda? Ja siit tekib ka teine küsimus, et kumb on kiirem tee parema tulemuseni, kas kaloreid rohkem peale andes vähe haaval, et kaal kasvaks ja siis jälle negatiiviis olla või hoida koguaeg stabiilselt piirpealset taset?
×