Jump to content

vmaster

Kasutajad
  • Sisu loend

    34
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik vmaster postitused

  1. 2014 EM jõutõstmise, Sofia - LIVE, Raskekaal käimas!

    Margus jõudis ka lõpuks kella 4 paiku hotelli.
  2. Jook mida jood trenni aeg?

    Vahel olen kasutanud Olimpi BCAA Explode pulbrist tehtavat jooki. Põhiliselt siiski vesi (aminohapped võtan enne trenni kapslitena)
  3. Kogemus Optimum Nutritioni kaseiini ja vee segamisel näitab et pulber lahustub sheikeris hästi. Tükke ei jää erinevalt näiteks SciTec-i kaseiinipulbrist. Fasti Prode90 lahustus ka üsna hästi. Blenderiga segamine on kindlasti õike tõhusam ma arvan.
  4. Kuidas võita vastassoo tähelepanu?

    Minul õnnestub ainult nende naiste tähelepanu võita keda ma juba ammu tunnen. Ei midagi uut
  5. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Soetasin reedel Sparta Fitshopist eelpool mainitud Adidase tõstekingad. Kuna samal päeval oli ka kerge kükk siis proovisin kohe ära ja ütleks et tavalise tossuga võrreldes on vahe mäekõrgune. Jalad on fikseeritud, mingit ebamäärast liikumist pole. Lisaks meeldib mulle see veidi kõrgem kannaosa. Mina arvan et tõstekingad on hea investeering.
  6. Sparta jõusaal on sügis- ja talveperioodil veidi jahedavõitu. Seepärast kasutan pikki pükse ja uue asjana ka dressipluusi. Hoiab lihased ka soojad. Soovitan.
  7. Maggie dieet, mis arvate?

    Aga kus selles kavas on hommikusöök, päeva põhilisemaid toidukordi? Selle dieedi võid rahulikult unustada nagu ka kõik muud taolised. Toitumine paika kas foorumi või spetsialisti abiga ja koatad kaalu tervislikult.
  8. Sparta POWERLIFTING TEAM - kerge kükk 365kg....!

    Proovisime Argole ka suuremat särki SK nr. 48 kui võistlustel kasutusel olnud SK nr. 44.
  9. Sparta POWERLIFTING TEAM - kerge kükk 365kg....!

    Teen ka Marguse kava järgi oma trenne ja pean tõdema kui oluline osa on reie 2pea harjutustel lisaks kükile ja jõutõmbe parandamisel. Olgu see siis kas kitsalt või laialt tõmmates.
  10. Pidevalt tõusev kaal :S!

    Hommikusöögiks olev puider peaks sisaldama võimalikult palju kiudaineid. Manna kuivainena 100g kohta 2,5g http://tka.nutridata.ee/showFood.action?food.foodname.et=M&food.origfdcd=&food.id=545 Kaerahelbed kuivainena 100g kohta 10g: http://tka.nutridata.ee/showFood.action?food.foodname.et=K&food.origfdcd=&food.id=92
  11. Pidevalt tõusev kaal :S!

    Hommikul asenda helbed näiteks kaerahelbepudruga. Lisaks metspähkleid ja kohupiima. Puder sisladab aglaselt imenduvaid süsivesikuid, pähklitest saad kasulikke rasvu ja kohupiimast valku. Kõige lihtsam on tellida toitumiskava. Kasvab teadlikkus toitumisest ja saad ka märgatavad tulemused. PS! Ma arvan, et pähkleid peaks ikkagi oma menüüsse lisama.
  12. Sparta POWERLIFTING TEAM - kerge kükk 365kg....!

    Vabandust jah. Nimi on mul Marek Keerand Arengust niipalju et Pärnus toimunud EMV-l osalemise asemel jäin haigeks ja niipalju siis võistlemisest. Pea 2 päeva 40 kraadist palavikku pluss üks päev veel 37-38 tegid oma töö ja hea kui midagi süüagi suutsin Selle 44-se Super Katanaga ma ei harjunudki ära plaan oli võistelda 48-ga. Egas muud kui trenni ja aasta pärast on eesmärk veel paremaid tulemusi näidata. Las siis seekord olla puhkuse eest.
  13. Sparta POWERLIFTING TEAM - kerge kükk 365kg....!

    Kükitrikoo oli suhteliselt suur ka Argo jaoks. Kui õige suurusega trikood kasutada, siis ma usun et üle 300 tuleb kindlasti.
  14. Sparta POWERLIFTING TEAM - kerge kükk 365kg....!

    Tore et said vähemalt mu trikood ära proovitud
  15. Sparta POWERLIFTING TEAM - kerge kükk 365kg....!

    Kuigi praegu on tähelepanu treeningutes koondunud surumise EMV-ks valmistumisele olen teinud ka kükki ja tõmmet. Mõni sõna ka neist. 1. Kükk. Kuna vana jalavigastus kohati vaevab, siis varustuseta suurte raskusteni pole läinud. Seega olen kasutanud kükis trikioo abi, et jalga säästa ja raskustunnetust tõsta. Reedel sai siis proovitud kükk. Max. raskused polnud eemärk ja nii hakkasin minema: Soendus 75kg 2x3. Edasi trikoo selga ja 2x125, 2x145, 2x175. Kuna Margus arvas, et paneme trkool õlapaelad ka peale, siis olin nõus. Edasi läks sealt 2x195. Kuna see tundus kerge, sai kangile pandud oma siiani kõige suurem tulemus 205kg. Arvasin, et seda ma kükkida ei suuda kuid lõpptulemuseks jäänud 4x205kg oli meeldiv üllatus. Turjal raske ei olnud ja seega on lootust, et need numbrid kasvavad veelgi. Täpsustuseks niipalju, et raskuest 50kg moodutavad ketid. Kuna kang oli all suht kerge, siis sügavus polnud päris reelgite pärane kuid sinna lähedale. Antud hetkel polnud see ka eesmärk. Kui raskused edaspidi suurenevad, siis on ka kergem loetavat katset teha. Kunagi oli mõte 300ni jõuda. Arvan, et see polegi väga utoopia. Pigem on kannatust vaja 2. Tõmme. Ka siin on see vigastus tunda ja segab kuid viimsal ajal stabikaid jms. tehes on olukord tunduvalt paranenud. Mäletan kui ei suutnud 70kg kangigi maast lahti saada. Täna mõtlesin, et proovin trikood ja vaatan palju tuleb. Eesmärk oli ka siin tunnetust saada ja proovida, kas jalg annab tunda. Tegin siis kergelt soenduse 10x20kg, 5x50kg, 3x100kg. Edasi trikoo selga ja 2x140, 2x160. Siis Trikool õlapaelad peale ja 1x175, 1x185 ja 1x195kg koos kettidega. Kokkuvõtteks võib öelda, et need kaks tõstet on üllatavalt edasi läinud. Eriti hämmastas mind tõmme ja see, et maksimumist oli veel omajagu puudu. Igatahes võib rahule jääda. Kahju et ühtegi videot ei ole aga kindlasti järgmistes trennides teen.
  16. Sparta POWERLIFTING TEAM - kerge kükk 365kg....!

    Hea kui treener motiveerivalt mõjub Seda Marguse kükki vaadates tundub, et tuleb lennupiletid Tsehhi ära osta.
  17. Sparta POWERLIFTING TEAM - kerge kükk 365kg....!

    Proovisin siis kuidas on suruda Super Katana-ga nr. 44 Täpsustuseks niipalju, et särk on 44 aga varrukad 46 omad. Esmalt soendus nagu ikka. Siis särk selga ja 3sele pakule 3x 150kg. Pmst nagu tühi kang. 2sele pakule 2x160kg. Oli juba natuke vaja jõudu kasutada 1sele pakule 1x170kg. Siin hakkasid asjad minema halvasti, sest sest nr.44 särk ikka on väga harjumatu (kuigi parem kui algul) ja tehnika läks ilmselt käest. Tundsin, kuidas küünarnukid kokku läksid ja loomulikult midagi ei surunud ( Iseenest raskus tundus kerge. suudan sellist juba mõnevõrra kontrollida. Ilmselt peab järgnevates trennides käte asendit rohkem jälgima. Seejärel sai võetud F6 nr. 46 ja sellega 140ka ja 150kg tulid normaalselt. 160kg ei hakanud proovima kuna käsi juba väsinud eelnevast. Seega kui Katanat tööle ei saa, jääb eestikateks see F6. Trennid teen kuni eestikateni küll Katanaga sest siis saab suuremat raskust kasutada. Ülejäänud trenni tegin kiiruslikku surumist kettide ja kummidega + igasugu lisahrjutused ja venitused. Lõpuks 25 min aeroobset. Lisasin menüüsse ka Creabomb nimelise kreatiinide segu. Eks näis kuidas mõjub. Neljapäeval peaks olema max kükk aga seekord väga maksimumi ei võta sest elemine nädal sai alles tehtud.
  18. Sparta POWERLIFTING TEAM - kerge kükk 365kg....!

    Proovin täna 170-180kg suruda. Eks näis mis saab. Probleemiks rinnale saamine nagu paljudel. Alustan pakkudega ja loodan et seekord õnnestub.
  19. Hea variant on kasutada jõutõmbel põlvikuid. Need säästavad nahka. Võistlustel on põlvikuid niikuinii vaja.
  20. Tallinna Lahtised KV jõutõstmises

    Lisan veel et E. Õisma ja A.King võistlesid varustusega. M.Kurvits aga ilma.
  21. Tallinna Lahtised KV jõutõstmises

    Minuarust on kõik naised tublid juba ainuüksi seepärast et võistlustel osalesid. Loodan et Eleri teeb juba eestikatel korralikud tulemused ja kes teab mis aasta pärast juhtuma hakkab veel. Areng on tal olnud väga hea.
  22. Väga vajalik aparaat. Olen korra käinud ja hakkan regulaarselt käima, et vaadata muutusi kehas. Rasvaprotsendi vähenemine, lihasmassi kasv jms. Mu tulemusi vaatab Margus ise, seega ei tohiks probleemi olla
  23. Margusel läheb ikka veel taastumisega aega.
  24. Jõutõstmisest...

    Sellise päevade jaotuse (TTVTTVV) sain erinevate päevade katsetamise tulemusena ja minu puhul on selline kava kõige parem ka taastumise koha pealt. Igatahes tunnen et kaks vaba päeva nädala lõpus aitavad mul välja puhata järgmiseks nädalaks pluss veel aeroobne ühel vabal päeval. Samas see mis sobib mulle, ei pruugi jällegi teistele sobida.
×