Jump to content

acidzeto

Kasutajad
  • Sisu loend

    33
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

Koik acidzeto postitused

  1. Lihase kasvatamine

    Mängi oma kehaga, siis saad kõik vastused
  2. Lihase kasvatamine

    Kõige parim moodus lihase kasvatamiseks on minna oldschool ja beastmode. 1.) Ära mõtle vaid tee. 2.) Ära loe vaid tee. 3.) Ära oota vaid tee. 4.) Tee mida tahad. 5.) Tee iga päev. See on parim kava algajale, mis toimib kõige paremini.
  3. Pullid pildid netist

  4. Tugevad kõhugaasid

    Arvatavasti tavaline kõhubakter, aga seni kuni nad tugevad on kasuta neid kas kükkide või surumiste ajal ära.
  5. Kui tunned uhkust oma geneetilise pärandi üle ja armastad seda aktsenteerida, siis tule minuga avastusterohkele teekonnale, kus sinu efektsuse ja minu organiseerituse läbi kasvame ja loome uut spordiliikumist, mis seob armastust, eneseväljendust ja tundeid ning seeläbi aitab maailma, mis omakorda aitab meid tagasi. Sa pead olema sõbralik, kohusetundlik, julge, kannatlik ja uskuma, et läbi armastuse on kõik võimalik.
  6. Tagasi peale pikka pikka pausi

    Möödas on terve igavik peale halastamatut kangide ja hantlite lammutamist, loopimist, möirgamist ja higidusshe. Elu võttis paar käiku alla ja nüüd siis tuli aeg vanad harjumused roostest puhtaks kulutada, kuna praegused stressileevenduse meetodid jäävad neile alla oma kulude ja hüvede poolest. Täna on mu esimene trenn peale tadadadaaaam.... 4-aastast pausi. Siinkohas jagan oma kogemusi sellest seiklusest. Ja nüüd tuleb valu...
  7. Tagasi peale pikka pikka pausi

    Ja nüüd kui mõelda sügavamalt kõikide gold standardite ja syntha 6-te peale mis ma kunagi ammu ostsin... oleks võinud omale jalgratta ja kasti jäätist sebida...
  8. Tagasi peale pikka pikka pausi

    + kusagil 6-7 kilo lihast. Õllekas kadunud. Nahk ilusalt pruun kuumadest eelsuvepäevadest ja ei, ma ei käinud jõukas ega söönud mingit värvilist kuiva okset. Tegin rasket ja tulusat tööd iga jummala päev, sõin palju toitu ja isegi õlle panin normaalselt. Tänapäeva info ülevoolu tõttu läheneme me paljudele asjadele süstemaatiliselt, ka tervisele. Väga väär arusaam asjadest tekib neil, kes süümekate tõttu oma raha raiskavad trenniks ettevalmistuse peale ja selle asemel et osta ühe korra pääset jõuksi otsustavad, et odavam oleks sõlmida leping ja siis lendavadki aanusega õnge otsa. Kes viitsib ühte ja sama iga päev teha? Nelja seina vahel higistamisest kogud pigem estrogeeni koos oma toiduvärvidega. Olgu ma siis see negatiivne värdjas kes kõikide õlul istuvatele ahvidele vastu pead paneb ja kelle jutu kommenteerimiseks keegi oma aanusest välja ei viitsi kiigata kuid seegi hea, et pakun mõnele mõtlemisainet.
  9. Tagasi peale pikka pikka pausi

    Kui peab, siis ma arvan et liigutatakse
  10. Kaalust alla jõusaalis

    Ooh, algaja, kes ei erista müra tõest. Ka mina olen sealkohas olnud. Selgitan nii lühidalt ja efektiivselt kui võimalik, ehk on abiks siis: Kõik mis kõlab, tundub, näeb välja nagu fäänsi teadus = lühiajaline mott = -raha = prügikast 1.) Loodus on kinkinud sulle teadvuse, su pea ja alateadvuse, su keha. Kui üks ei salli teist, kaob side, järjepidevus, usk. Motivatsioon peab tulema iseendast ja mitte kuskilt mujalt kuna sinu erinevusi ei tea keegi peale sinu enda. 2.) Loodus on andnud sulle ühegi masinaga asendamatud loomad ja taimed, ta on hoolitsenud sinu keha ja sinu vaimu üle tuhandeid aastaid, ta teab mida teeb. Ära tarbi mehaaniliselt töödeldud toitu. Otsi ja veel kord otsi maksimaalselt looduslikke allikaid. Mine loodusesse, tee lõkkel liha, küpseta juurvilju, naudi loodust keha ja vaimuga, sest ainult tema suudab sind toita nii nagu peab. 3.) Mida suurem lihas seda võimsam energiakulu, seda kiirem rasvapõletus. Arenda lihast enda jaoks raskete kuid talutavate kaaludega tehes 20-30 kordust. Kuluta rasva minnes jalutama 2-3 km kiiremas tempos ja nii üle päeva = 6 päeva liikumist, 1 puhkust. 4.) Trenni jooksul joo kergemalt suhkrustatud jooke (aura fruit). Kui kõht undab ja on vaja suhkrut vabal ajal söö puuvilju = naturaalne fruktoos + kiud 5.) Õpi harjutused selgeks ja ära kordagi pedantiseeri oma ajusid mingite kavadega, tee nii nagu tunned, et keha tahab, harju raskustega, improviseeri, tee huvitavaks. 6.) Sa teed oma keha kallal tööd. Ja tööl tuleb käia, muidu oled vallandatud. Järjepidevus tuleb arusaamisest, et kolleege pole põhjust karta kuna oled katseajal ja varsti sama edukas. Järjepidevus kordustes tähendab seda, et sa tunned oma lihast, keskendud temale, raskuse liikumisele, lihase harjumisele. Sa teed kordusi nii, et oled võimeline tegema kahte lihasgruppi kordamööda ja järjest. Ühesõnaga ära puhka, tee tööd. 7.) Elu muutub ja saabuvad uued kogemused, tundmatud ja hirmsad. Aga ära karda vaid ole armastav ja vastutulev kõige suhtes, kuna lõppkokkuvõttes on su eesmärk on õppida ja muuta midagi. 8.) Usalda ennast ja neid, kes on sulle truud. Ülejäänud jäta auku ja roni sealt välja. Häid edusamme sel imelisel teekonnal ja tule jälgi vahepeal mu postitust kus kirjeldan oma jooksvat "comebacki"!
  11. Tagasi peale pikka pikka pausi

    Eriti valus ei olnudki. Tuttavad n'od ja tuttavad harjutused. Tegin kokku kuskil 15-20 "lähenemist" ja paar 5 minutilist "lähenemist" poksikotil Rind, selg, tritsud, õlksid soojaks, siis veidi raskemalt paar korda igat, jalgu ka samas vaimus ja valmis ta oligi. Eriti kõvasti pole mõtet esimene kord lasta, pigem sellises järjepideva ja aeglase töö vaimus kuni tunned et lihas on veidi liiga pinges, muidu minestad järgmine päev valudest. (Ükskord treenisin sääremarjalihaseid üle ja ei saanud normaalse inimese moodi terve nädal kõndida). Ühesõnaga tegin soojenduse, töö ja lõpetasin lühikese pingutusega. Nii kui välja tulin sealt tekkis tunne et dopamiin justkui voolab varvastest mööda seljaaju otse silma, uskumatult hea tunne. Homme teen seda, mis kõige vähem valutab ja siis juba algaja stiilis 3 x (3 x blabla) ja seda ilma igasuguse maksahävitajata ("gay whey" vms.). Puhas loodus suus ja mesomorfne kehatüüp teeb igal ajal "saladustele ära". Rääkides atmosfäärist siis oli tunda kuidas tugevamad isased tundsid huvi uustulnuka suhtes, oli palju piilumist, demonstratsiooni ja enesevaatlust. Jõukadzungel nagu ikka
  12. Tervise Menüü

    Siia palun postitada kõigil nende kõige lemmikumad,maitsvamad ja samas tervislikud toidud.Nende koostisosad ja kui võimalik siis ka valmistamisjuhised ja kalorilisus. Minu poolt siis = kanawok 2 kanafileed ½ sl sojakastet 1 sidrun 1 pk munanuudleid 1 sl ōli 1 tl soola 2 g pipart 400 g wok-juurvilju 1 purustatud küüslauk 2 sl jaapani sojakastet 1 sl riivitud värsket ingverit seesamiseemneid - valmistusaeg ca. 30 min 1. Lõika kanafilee ribadeks ja sega sojakastmega. 2. Keeda nuudlid vastavalt pakil oleva juhendi järgi. 3. Pruunista kanalihatükid wok-pannil, maitsesta soola ja pipraga. 4. Lisa juurviljad ja nuudlid. 5. Kuumuta-pruunista toit on võtnud kergelt värvi. 6. Lisa küüslauk, soja ja ingver. 7. Soovi korral lisa serveerimisel seesamiseemneid ja sidrunimahla. kalorilisus ca. 600 Kcal
  13. Sooviks teada et kas sel aastal on ka tulemas eestis fitnessi ja kulturismi võistlusi.Olen kuulnud et pidi olema aprilli lõpus aga vajaks täpsustamist.
  14. Eestisisesed võistlused

    tänama ju peab abi eest...
  15. Jessica Rohm IFBB PRO Fitness

    õhtusöögiks
  16. Minna Pajulahti- Finland Fitness

    ülikena lihtsalt
  17. Claudia Verela- fitness model and actress

    woooh...
  18. Eestisisesed võistlused

    Suur tänu,seda otsisingi!
  19. Как бороться с жиром?

    Pokoloti ego skovorodkoi,poka ne uidet
  20. Улыбнуло

    Takie ljudi - trata vozduha v zale
  21. pered trenirovkoi starter extreme (32 mg koffeina na 100 ml) k tomu zhe mnogo vitaminov.Vo vremja trenirovki destilirovannuju gazirovku s vitaminami b12,C i pro4imi...(Aura 1.5l) P.S. energetiku toljko v dni ustalosti.
  22. vtoraja i tretaja pomoemu krasivqe,ostaljnoe urodstvo prosto
  23. Anator P70 Gainer

    aktivator mqshe4nqh gen 4to toljko ne vqdumajut radi deneg...da i vsjakih steroidovqh obezjan v reklamu pihajut.
  24. FitShop po Russki !

    mozhno eshe pridti i izmeritj procent zhira..da i skoljko stoit eto?
×