Jump to content

nep-300

Kasutajad
  • Sisu loend

    31
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik nep-300 postitused

  1. Poksikott

    On plaanis ise valmistada poksikott aga ei tea täpselt kuidas poksikoti ehitus välja näeb(materjal sees ja väljas) Ise mõtlesin et panen välja kuntstnaha, selle alla mingi paksema riide (nt. kotiriie) ja sisse peenikest ja jämedat saepuru. Aga üks probleem sõib-olla see ,et saepuru vajub ära ja siis jääb osa kotist tühjaks ning sellest pole siis mingit kasu. Kas keegi oskab nõu ja näpunäiteid anda poksikoti ehituse kohta? Ootan kõigi arvamusi. Tänades!
  2. Mis harjutuse tegemist vihkate k6ige enam?

    lõua tõmbamine
  3. Poksikott

    olen kuulnud et poksikotti sisse pannakse kummipuru, kaltsu tükke ja liiva siis pidi poksikott vormispüsima(ei lähe alt kõvaks).
  4. sinu pikkus ja kaal, vanus?

    189cm; 74kg; 18a.
  5. Parim pohmakajook

    Rahva meditsiinist on teada ka mõned pohmakat leevendavad taimed : mustsõstar, till ja küüslauk.
  6. Nunnumeeter p6hja!

    "Loodus on täis imesid." Täitsa huvitav ja armas
  7. Green Tea

    Teedega on üks selline naljakas asi ,et kui teha lahja tee siis see mõjub rahustavalt aga kui teha kange tee(droogi) siis see mõjub ergutavalt!
  8. Soov teada!

    Mul oleks selline küsimus et kui palju peaks %-iliselt olema iga toidu korra(hoomikusöök, lõuna jne.) kcal kogus ligikaudu ja et mis söögi korra ajal tarbida kõige rohkem toitaineid(iga üks eraldi) Ette tänades Timmu.
  9. sinu pikkus ja kaal, vanus?

    190cm; 75kg; 18a.
  10. Küsimus?

    Sooviksin teda kas Kuressaares on võimalik käia kuskil ujumistrennis? Ette tänades.
  11. Energia

    toidu korrdasid on 4-5: 7.30 hommikul müsli jogortiga või kama, roheline tee/mahl, sinna kõrvale mõni puuvili(õun, pirn, banaan jne.), 12.00 lõunaks on kooli lõuna (tatar/riis/kartul kastmega, värske salat, piim/keefir, leib, magus toit, u.17.00 peale kooli/enne trenni 1keedu muna, puuvili, 20.00 õhtu söök: tatar-lihaga, kalapihvid, köögiviljad, 20%hapukoor, leib kala konserviga, piim 1 keedu muna või siis verikäkk, köögiviljad, hapukoor, leib kalakonserviga, piim, 1 keedu muna u.22.00 söön mõne puuvilja Trennis käin 4-5 korda nädalas: Esamspäev: jõusaal Teisipäev: rahva tants Kolmapäev: kickpoksing Neljapäev: hommikul kehaline, õhtul ujumine Reede puhkan: Laupäev: jõusaal Pühapäev: puhkan Trenni ajal joon ära 0,5l mineraalvett ja peale trenni söön peotäie rosinaid või tatleid. Ei tarvita lisa aineid(vadavalgud, greatiinid jne.) ja trennis olen käinud alates selle kooli aasta algusest pikka mõõda: sep. jõusaal, siis okt. lisandus rahva tants, nov. kicpoksing ja det. ujumine.
  12. Energia

    Mul täpselt samma jama aga mul kestab see juba 1,5 pool kuud .
  13. Kickpoksing Kuressaares

    Kas keegi oskab öelda kus ja kas Kuressares on võimalik kickpoksinguga tegelda?
  14. Mina tegelen hetkel...

    Tegelen hetkel õppimisega
  15. American

    Mida te arvate American toodetest? On need halvad või head?
  16. mis on pildil, milleks see hea on?

    Ju see kappram süsivesikuid sisaldab nagu paljud taimsed toiduained
  17. Kaitsevägi

    Veneajal k2idi s6jav2es 2-3 aastat
  18. Banaanipuder

    olen ise suht suur pudru sõber aga sellist putru pole weel proovind ise segan hommikuti kokku sellise pudru: 2 dl neljaviljahelbeid 2 dl jogortit rosinaid silma järgi (keskmine peo täis) kiire, lihtne, maitsev ja toitev"vähemalt ma arvan nii"
  19. mõõda ennast

    olen 17 aastane kaalun 70-75 kg ei teaa täpseltpole tükk aega mõõtnud, rasva % ei tea aga mõõdud tulid sellised: õlavars- 32,5cm käsivars- 29cm kael- 39cm rind- 97cm talje- 78,5cm puus- 88cm reis- 51,5cm säär- 38cm olen jõusaalis käinud 6-kuud praeguseks (aga ainult "kord" nädalas)
  20. kaua on keegi jõusaalis käinud?

    Olen käinud jõusaalis 6 kuud, 1 kord nädalas ja järjest tavaliselt 2-4 tundi.
  21. Tärklis?

    Kuna tärklis on süsivesik ja see imendub aeglasti. Siis oleks küsimus selline et ka tärklist(kartuli tärklist) võiks tarbida süsivesiku pulbri asemel või mitte? Tänades!
  22. Tärklis?

    Aga kui tärklis segada mõne lühema ahela süsivesikuga et kas siis oleks kasulik kuna üks osa süsiveikuid imendub varem ja teine osa hiljam oleks süsivesikutega varustamine pidev...
  23. Eesti-Kanada seis oli 2-0 ja väravad lõi eesti teisel poolajal, viimase paar minutit enne mängu lõppu! Täiesti hea mäng oli Eesti võit ikkagi
  24. Eesti-Kanada sõprus kohtumine!

    Algul pidi ültse mäng ära jääma kuna ilm oli nii kehv sadas lund ja tuiskas aga keegi ei tahtnud mite värtuslikust jalkpalli päevast ilma jääda ja asi oli seda väärt (vähemalt eestlaste jaoks) Kuna Rähnil jooksis ninast verd pidi ta mängust mõneks ajaks minema minema ja siis oli eestalasel väljakul ainult 10 mängiat aga võit saavutati sellegi poolest!
  25. Mis lihased kõige pealt???

    Tere, ma olen kuulnud et jõudu tehes tehakse kõige pealt suured lihas krupid ja siis väiksemad aga sooviks teada mis lihas krupid alguses mis vahepeal ja mis viimasena Ise ma arvan et lihaste treenimis järje kord võiks olla järgmine: jala lihased->kõht->selg->rind->õlad->käed! aga ma ei tya kas see on õige järje kord
×