Jump to content

ants16

Kasutajad
  • Sisu loend

    454
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik ants16 postitused

  1. Tervist, Lugesin kunagi ammu "artiklite" alt ühte treeningmeetodit, mis oli seotud biitsepsi ja triitsepsi trenniga. Kui ma õigesti mäletan, siis kava oli analoogne: 14x biitsa, 14x triitsa 30sek puhkus 13x biitsa , 13x triitsa 30sek puhkus ... .. .. 6x biitsa, 6x triitsa 30sek puhkus 7x biits, 7x triitsa 30sek puhkus ja ülesse tagasi.. Pmst nagu superseeriad, et teed biitsa ja triitsa, siis puhkad natuke, paned raskust suuremaks kuni 6korduseni ja siis lähed jälle üles 14x korduse peale välja.. Kui keegi leiab või teab seda artiklit, siis oleksin väga tänulik. Tänud!
  2. Biitsepsi ja triitsepsi "ehmatamine"

    Ise küsin, ise vastan: http://www.fitness.ee/?act=article&articleID=701 Teema võib lukku panna
  3. FITidega maksmine e-poes

    Tervist, sooviksin osta Fast - Creatine(300g) teie e-poest. Sooviksin ka veel seda, et antud toode tuleks mulle postiga postkontorisse või siis läbi smartposti. Kuid kas enam ei ole võimalik fittide abil endale antud toodet smartpost/tavalise postiga tellida? Praegu saan ma niipalju aru, et saan tasuda fittidega kauba eest kui mitte kohaletoimetamise eest. Ette tänades.
  4. FITidega maksmine e-poes

    Just vaatasin et mu fitid on miinuses -575 fiti - Kuidas see võimalik on ?
  5. Vormis püsimine.

    Ainult muna ja muna.. Söö mõne muna-toidukorra asemel ntks kana/kala/kalkuni fileed + juurviljasegu ( brokkoli,oad, kaunad) Ja kui su kaloraaz on plussis siis sa suveks kuivemaks ei saa..
  6. FITidega maksmine e-poes

    Küsiks veel juurde, et kas fittidega on võimalik ka pool summast maksta, kui terve summa jaoks fitte pole? Kui jah, siis kuidas ? Ette tänades.
  7. Kõik suuremad tlna jõusaalid on varakult lahti, ja 22-23aeg lähevad kinni, pigem vaata milline lähim on ja milline kõige paremini istub. Edu!
  8. Treeningkava kohandamine

    Natuke palju harjutusi võibolla esmapilgul jah, aga need kes ütlevad, et 2-3 harjutust on piisavad siis sellega ma ei nõustuks. Olen ise ektomorf ja tegin aasta aega selliseid kavasi kus oli suurtele lihastele oli vaid 3 harjutust,sõin korralikult jms, kuid areng oli minimaalne, siis mõtlesin, et sitta kah teen parem 4-5 harjutust suurtematele lihastele ja areng hakkas toimuma, nii et see mis sobib ühele ei pruugi sobida teisele. Teemaalgatajale soovin jõudu ja jaksu selle kavaga, kuigi kergem oleks võtta mõne tuntud bodybuilder kava (neid on internetiavarustes kõvasti) ja teha selle järgi. Kui aga need "pikad" trennid sulle positiivselt ei mõju, ehk areng on väike ja tunned väsimust, siis soovitaks harjutusi ikkagi kärpida. Edu!
  9. Biitsa/triitsa päev

    Küsimus siis selles, et kui teen enamus harjutusi 4x10, siis kas piisab käte päeval 3st harjutusest biitsale ja 3st harjutusest triitsale?
  10. Pilti oleks küll huvitav vaadata.
  11. Kreatiin

    Tere! Minu esimene küsimus oleks, selline, et kui ma olen võtnud peale trenni 3-5g kreatiini (4x nädalas), siis millal tuleks teha kreatiini võtmise sisse paus ja kui pikk? Teine küsimus oleks selline, et kui ma võtan peale trenni süs+valk+krea, siis millal mul tasuks võtta massilisajat (ntx mass2?). Peale trenni pole vist väga mõtet, kui ma juba süs-krea-valku koksi joon. Ette tänades.
  12. Alaselja arendamine

    Probleem selles on jõusaalis käinud ca 2a. ja esimesed aasta aega ei teinud alaselga pea üldse. Nüüd olen vaikselt jõutõmmet tegema hakanud (ca 6kuud), kuid tunnen, et ala selg on võrreldes ülejäänud kehaga maha jäänud. Kuid seda nö. eelisarendada? Kas iga trenni lõpus teha mõned seeriad alaselga või kuidas targem oleks?
  13. Vaja keemia abi

    Selline ül siis: Vee karbonaatne karedus on 2,5 ja üldkaredus 4,8 mmol/dm3. Kui palju CaCO3 tekib 5 m3 vee keetmisel? (Karedus on tingitud ainult kaltsiumi ioonidest.) Katlakivi massi siis vaja teada. Oleks väga tänulik kui keegi suudaks selle ära lahendada. Ise pole kunagi keemias tugev olnud ja nüüd selline väike ül vaja ilmtingimata ära lahendada.
  14. Vaja keemia abi

    Suured tänud nii matjusmile kui Ailele !
  15. Vaja keemia abi

    Nii uurisin natukene ja sain sellise lahenduskäigu: KK+ÜK= 7,3mmol/dm3 7,3*5000= 36500mmol ehk. 36,5mol 36.5 * 40,08(MCa) = 1462,92g mCaCO3= 1462,92 * 100(MCo3) / 40,08 = 3650g Ei oska ainult öelda kas selline vastus ka õige on.
  16. Soovitage jõusaali

    Scala on tõesti hea, hind on normaalne, masinad uued, hantlid sobivad ilusti kätte, riietusruum ja dušš ka täitsa OK.
  17. Vaja keemia abi

    Selline peakiri toob rohkem huvilisi Tegelikult täitsa mõtlemata, kiiruga pandud pealkiri. Enam ei saa muuta ka.
  18. Vaja keemia abi

    Ca (40g) Co(59g) M= 40 + 59*3? M= 217 Ja sellega mu keemia oskused vist piirduvadki.
  19. FITidega maksmine e-poes

    Kas keegi oska öelda kas fittidega saab tasuta ka paki kohaletoimetamise eest? Vanasti vähemalt sai...
  20. Palju Õnne Janar Rückenberg!

    Palju õnne ja lihast!
  21. Kommenteerige kava

    Mainiks ära, et eelmine kava oli sarnases stiilis kuida harjutused olid teised ja kõike tegin 4x10. Kas peaksin jätkama 4x10ga või minema 4x6-8 peale? Kõik soovitused on teretulnud. E: RIND Lamades surumine 4x8 Pos. pingil hantlitega surumine 4x8 Hantlitega lendamine 4x8 Rinna trenazööril 4x8 Jõutõmme 4x10 KÕHT K: SELG/BIITS Lõatõmbed 4xMAX Hantliga tõmbed kõrvale 4x6-8 Traktor 4x8 Tõmbed plokil alla (lailihasele) 4x6-8 Ploki tõmbamine kukla-taha 3x10 biits Pingil kangiga 4x6-8 Haamer istudes 4x6-8 Pealthaardes 4x6-8 R: ÕLG/TRIITS Kangiga tagant surumine 4x6-8 Kangiga eest surumine 4x6-8 Istudes hantlitega lendamine 4x6-8 Hitler 4x6-8 triits Rööbaspuudel 4xMAX Nööriga 4x6-8 Kuklatagant hantliga surumine 4x6-8 KÕHT L: JALG Kükk 4x8 Jalapress 4x8 Reiele trenazööril 4x8 Jala tagaosale trenazööril 4x8 Säärtele masinal 4xMAX KÕHT
  22. Kui ma teen kükke kangiga, siis terve keha hakkab surisema/kihelema, sügelema. Täpselt selline tunne nagu võtaks beta-alaniini aga seda ma hetkel ei tarbi. Kas keegi tark oskab öelda, millest see tulla võib ? Ette tänades.
  23. Kükkimisel tekib kihelus

    Ju mul see on siis. Beetakat võtsin muidu eelmine aasta mingi 3 kuud äkki, nii et sellest see kindlalt pole
  24. Söögiisu puudumine.

    Mul tekivad ka aegajalt sellised nädalad kus lihtsalt söögi-isu pole. Siis tegelen millegi muuga ja unustan jõusaali ära. Järgmine nädal juba kõht 24/7 tühi ja trennituhin peal
×