Jump to content

sifka

Kasutajad
  • Sisu loend

    91
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Koik sifka postitused

  1. Toronto Pro 2011

    Järgmine kord peab ka ära proovima.Natukene erinevust tavapäraste harjutuste vahele.
  2. Toronto Pro 2011

    Jäi Bull-i jalatrenni videol silma üks harjutus mida ta sooritab 8-ndal minutil.ehk teadja mehed oskavad sellest harjutusest midagi rääkida?Ilmselt töötavad jalalihased selles harjutuses kuid pole küll varem sellist asja kusagil jalavideos näinud. Tänud!
  3. Saksa mahutreening

    Küsimus neile kes teevad/teinud seda kava.Täna proovisin seda teha ning tegingi,tegin 40kg 10x10.Seeriate lõpus käed väsisid ära ning olemine oli hea,rind verd täis jne.Aga natuke aega möödas kadus see väsimuse tunne ning tegin ka teisi harjutusi rinnale.Ja küsimus siis selline ,et järgmiseks päevaks on teil ka rind piimhappet täis ja katsudes valus kui selle SaksaMahu Treeningu läbi olete teinud?Lugesin eespoolt ,et kükiga olid mõnel mehel jalad jubedalt valusad ning ei saanud 2päeva korralikult kõndida.Mainiks ära ,et kui lisada 5kg ,siis ei jõua seeriad lõpuni teha,langetan 5kg ,et saaks puhtamalt teha,siis jääb jällegi liiga kergeks.
  4. Vaadaks Rocky filme.Minujaoks on need aegumatud motivatsiooni allikad.Igakord kütab üles ning trenni minnes on suur purakas sees.
  5. Aidake

    Sooviks teada saada kuidas saaks just seda lihast välja,millele on jooned ümber tehtud.Mis harjutused ning muu säärane tark jutt.Olen teinud kõhulihaseid,nii ala kui ka ülakõhule,kuid soovitud tulemuseni pole ma veel jõudnud. Tänud ette
  6. Aidake

    Tänud teile,eks ma hakkan joutuubis ringi uurima ning harjutusi tegema.
  7. Aidake

    Ma kõhulihase pärast ei pabistagi,kuna ma käin spordikoolis ning teen 2 korda päevas jooksu trenni ning õhtuti teeme veel üldfüüsilist-kõht,selg,küljed.Mu rasvaprotsent oli ka viimati midagi 6-ga,seega asi pole rasvas.Kõhulihas on ilusti väljas,kuid pole just neid kohti väljas mis pildil on.
  8. Ei sügele..Lihtsalt tekkisid sinna.Katsudes ei tunne midagi.Ma ei saagi aru mis asjad need seal on:D
  9. Mul küsimus laiale ringile: Nimelt mul tulnud selja peale mingid väiksed punnid sellest päikesest.Need pole mädapunnid,vaid lihtsalt väiksed punased punnid.Et kas selle vastu pole mingit kreemi mis aitaks neid punne ära võtta?.Mul ei tohiks päikse vastu allergiat ka olla kuna eelnevatel aastatel pole sellist jama olnud.Just see aasta,lõi välja siis kui need ilusad ilmad tulid. Paljud räägivad sellest kakao kreemist.Kas see kreem aitab jumet sälitada ning samal ajal ravib nahka selle tugeva päikese eest?
  10. Minujaoks jäi mõistatuseks see kuidas Raigo suutsis oma toitumisega niimoodi välja näha.Süüa päevas 1 korra ning näha selline selle juures.Ise söön nagu jõuan,vahepeal lihtsalt ajan vägisi toitu sisse,kuid kaal ei taha tõusta,ega ka välimus muutu:D
  11. LAVA Universal

    Kas kellelgi on sellega kokkupuuteid olnud?,kuidas mõjunud on ja kas tasub osta Muidu jooksen ka jõusaali kõrvalt,natuke tihedamini ja suurema intensiivsusega.Et kas see taastaja sobib ka jooksjale?
  12. Usain Bolt vs Tyson Gay 100m

    Jooks oli nauditav.Kahju sellepoolsest kuna ise loodsin Tyson Gay võitu.Samas uus MR on suurepärane!
  13. Usain Bolt vs Tyson Gay 100m

    Vaadates eeljookse ja veerandfinaale on Tyson Gayl raskusi esimese 30-40m,lõpp on see eest võimas.Nii et ma kardan et need 30-40m saavad temale saatuslikuks kui ta just ei suuda seda poolfinaaliks parandada.Olen ikkagi Tyson-i poolt kuna Bolt on hea jooksja,kuid siiski kui Gay võidab,muudub sprindidistantidel võitlus huvitavamaks ning seda enam annab see motivatsiooni kaotajale(kes iganes see pole)
  14. JÕUTÕSTMINE

    Tere! Ka mina sooviksin jõutõstmise kava mis on 3päevaks jaotatud,kui saatmine tüli ei tee. Tänades Siim! siim192@hot.ee
  15. Kohe TV3-s... "Jooksev MEES"

    hea reklaam Gold´s gym-ile ei ,päris hüva film
  16. Marek Kalmus on ?

    uskumatu,lõpetage ära juba,see on veits naljakas
  17. naise ilu läbi Eesti mehe silmade ;)

    tahaks ka pilti näha
  18. Kui ma oleks kulturist,siis oleks vapsee teine teema,kuid ma pole kulturist,vaid tavaline teismeline kes harrastab jõusaali
  19. FAST'i uued toidulisandid.

    Selline küsimus siis :kas seda beeta-alaniini on mõtet võtta ka sellel kes ei külasta jõusaali kindaltel aegadel,nagu mul vahepeal on häirivaid tegureid ning käin jõusaalis siis kui aega on,umbes 3korda nädalas.Kas siis on seda mõtet osta kui ma tahan jõudu juurde saada ja et mul oleks iga trenn hea power sees?
  20. VIIN

    ei tea ikka,mul küll hommikul nii hea olla olnud kui nemiroffi jõin ,kuid eks selles oli süüdi kaks galsbergi
  21. G.LURICH-i Rammumees 2008. KES?

    kus kohas saab vaadata neid lõpptulemusi ,või lõpp protokolli?
  22. ENNUSTA JA VÕIDA!

    sorry noh,ma ei teadnud üldse neid gruppe ning palju üldse osavõtjaid on.Ja see oli apsaksas,tahtsin panna aderile 7koha kuid enam muuta ei saa ju.
  23. motivatsiooni puudus

    Mul on samamoodi,aga vahepeal aitab ka muusika motivatsiooni tagasi tuua. Kuula seda: http://youtube.com/watch?v=D0qFOgOMQGs ja motivatsioon peaks tagasi tulema
  24. LAVA Universal

    põhiline ongi ära taastaks sest ennem oli järgmisel päeval peale trenni on selline väsimus sees ning see väsimus kestab mingi 2 päeva. Kui ennem kasutasin ht-r siis oli järgmine päev ainult lihased valusad,keha ja vaim olid järgmiseks trenniks valmis
×