Jump to content

Delovaja

Kasutajad
  • Sisu loend

    16
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Delovaja

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 19.02.1986

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Diastasis Recti/Mummy tummy

    Ei vaidle vastu,planki hea vorm on päris raske saavutada üksinda! Vaakuumi harjutust tehes mul hakkasid kõhulihased valutama :-) see harjutus on palju keerulisem kui pealt vaadates arvata võib! Proovin kasutaja JoZhik soovitatud harjutused kombineerida Cindy Crawford New Dimention WO ja vaatame kuidas siis keha hakkab alluma treeningule! :-)
  2. Diastasis Recti/Mummy tummy

    Tänan! Väga asjalik info! Proovin järgi. Aga enamus just ei soovita teha ´´planki´´ ja sel saidil on planki video?!
  3. Diastasis Recti/Mummy tummy

    Ma arvan et võib aga teemad peavad olema just tervisega ja spordiga seotud.Niisama noor-emade igapäeva elu foorumeid on netis väga palju!
  4. 30% sünnitanud naistest puutuvad kokku sellise probleemiga nagu ´´mummy tummy´´ aka ´´emme kõht´´ mis jääbki peale rasedust isegi kui beebi kilod on kaotatud. Asi võib olla mitte ainult laiskuses vaid ka selles et kõhulihased on välja veninud raseduse ajal. Avastasin et olen üks nendest 30% kellel on kõhulihase nö eraldamine. Sattusin kogemata dailyhiit.com lehel olevale artiklile ja leidsin et mul on eraldus 2 sõrme(http://www.dailyhiit.com/hiit-blog/hiit-life/pregnancy-motherhood/diastasis-recti-properly-train-strengthen-core-flat-abs/). Loomulikult ma ei teadnud sellest midagi ja hakkasin uurima. Tuli välja et tegin oma kodust treenigut absoluutselt valesti. Kõik kõhulihaste harjutused mida ei tohiks teha, mina tegin 5 korda nädalas head 20 minutit! Ja imestasin miks minu kõhuümbermõõt ei taha väiksemaks minna?! Kas on siin foorumis emmesid kellel on kõhulihaste eraldamine? Kuidas teie saite oma kõhud korda?
  5. Probleem kaalulangatamisega peale 2 rasedust

    Tänan! Vaatan oma programmi üle ja üritan mitte liialt muretseda. Just avastasin et mul on diastasis recti, aga õnneks asi ei ole väga hull :-)
  6. Tere, mind paneb muretsema pidevalt tõusev kehakaal ja rasva %. Olin aktiivne raseduse ajal. Peale sünnitust juba teisel nädalal alustasin vaikselt treeningut. 4 nädala möödudes alustasin HIIT´ga(Bodyrock,Tabata) aga tulemused olid hoopis vastupidised oodatust.Iga nädalaga lisandus 1 kilo Vahetasin HIIT treeninguid aeglasema vastu(Tracy Anderson Post Pregnancy wo). 5 päeva nädalas 45 min ning iga kolmas treeningupäev lisan Insanity Cardiot(5-10min).Aga kaal endiselt ei lange ja midagi ei muutu aga vähemalt ei tõuse! Söön ma kõike kuna laps saab RP. Koguaeg tervislikult toituda ma endale lubada ei saa kahjuks(hetkel ei ole aega ega vahendeid). Tavaliselt söön väikesed kogused aga tihti. Ei ole kunagi magusa armastaja olnud,seega magusaga ei liialda. Nüüdseks on laps juba 3 kuune ja kehakaal on sünnitusest alates tõusnud 4kg(rasedusega koguni tuli juurde 10kg). Arstid ütlevad et ma pean ootama kuni hormonaalne tase stabiliseerub,siis vbl hakkab ka kaal langema. Lisan ka seda et laps on rahutu ja ei saa head tervislikku und viimased 3 kuud. See et kaal ei lange ja pilt peeglis ei muutu paneavad mind muretsema. Milles on asi?
  7. Liblikas

    Vabandust! Eks ma leidsin üles kappis selle ja hakkasin uurima asja...kas on mingi probleem sellega?
  8. Liblikas

    Endal kodus on selline vanem ´´liblikas´´ mis on vööga koos. Aga mis te arvate,mis juhtub kui minna jooksma sellise ´´liblikaga´´?
  9. Kehakaalu tõus

    Tänan veel kord,sain oma murele vastust!
  10. Kehakaalu tõus

    Algul tundus küll liiga kalorikas....2 tundi enne trenni minekut, aga vot palju aega peaks mööduma peale viimase toidukorra enne magamaminekut?
  11. Kehakaalu tõus

    Selline peaks minu menüü olema?
  12. Kehakaalu tõus

    Tänan!
  13. Kehakaalu tõus

    Tegelikult tahaksin teada kui tavaliselt toituda on võimalik end vormi saada ja kaalust alla võtta?
  14. Kehakaalu tõus

    Mis nende Heade rasvade hulka veel käib?
  15. Kehakaalu tõus

    Tere! Mul tekkis väga suur mure Hakkasin käima jõusaalis, eile sai just kuuaega käidud. Kuna käin 2 töökohas, jõuan trenni 2-3 korda nädalas. Alustasin muidugi algajate kavast, paari nädala pärast lisasin paar harjutust juurde. Toituda üritan tervislikult, luban endale kõike,aga väikestes kogustes. Minu kehakaal on tõusnud ca. 2 kilo.(Mõni vbl mõtleb et ma olen segane, et ei peaks muretsema 2 kilo pärast....aga minu kasv on 156 ja iga kilo mis juurde tuleb on kohe nähtaval). Kas jõutreeninguga on mul võimalik kaalust alla võtta?
×