Jump to content

Carita

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Carita

  • Tase
    Algaja
  1. Panen siia ka huvi pärast oma teema üles, äkki saan targemaks. Söön viimasel ajal vähem, tegelikult on kadunud umbes pooleteise kuuga 9 kg (Hetkel siis 54-55 kg). Päevas tuleb umbes 700-900 kcal. Täna tuli ainult 450 kcal, ja õhtul tegin jõusaalis trenni veel 1,5h. No tõesti ei taha rohkem süüa, hea meel, et kaal langeb ja energiat on küll ja veel. Väsimust ei ole. Mis siis saab nüüd? Tean, et mu baasainevahetuse päevane norm on kuskil 1350 kcal. Kaalukate foorumist öeldi, et võin hakata omale hauaplatsi ostima Aga ei ole küll kaugeltki suremise tunnet..
  2. Kalorid

    Kui palju selline kell maksab ja kust seda osta saab? Kas see on nagu terve päev käe peal ja siis näen, palju kaloreid nagu päeva jooksul mul kulus.
  3. Kalorid

    Kas keegi võiks mulle öelda kui palju kulutan ma kaloreid 1,5h jõusaalitreeninguga, millest umbes 25 minutit aeroobset.
  4. Kõhulihase rebend

    Mul üks kord varem rinnalihase rebend olnud ja tean mis rebend on. Too paranes siis umbes kuu või kauem. Aga mis ma valesti tegin siis seekord? Kõhulihaseid tegin siis, kui olin juba tund trenni teinud, nii aeroobset, kui kõike muud.
  5. Tere, Peale pikemat vahe hakkasin uuesti jõusaalis trenni tegema. Esimene kord tegin selle kõhulihaste pingi peal (kus pea alastpidi jalgupidi kinni ripud) 10 kõhulihast. Pärast seda olid lihased mõned päevad valusad ja eilseks oli valu ära läinud, mõtlesin, et teen uuesti peale. Nii kui esimese tegin, lõi hirmus valu sisse ja nüüd ei saa midagi teha, mis kõhulihast pingutab. Kas kõhulihase rebendi puhul üldse saab midagi teha, või tuleb lihtsalt oodata ja lasta tal rahus olla, kuni paraneb. Kõhtu ju kinni vist ei seo.. Tänud abi eest.
  6. Toitumine enne ja pärast trenni

    No nii ja naa, enamjaolt jah, jõusaal sobib hästi mulle. Mõned kilod võiks langeda küll.. Seal panen rõhku ka just sellele rasvapõletajast stepperile, millega korraga nii käte, kui jalgadega treenida saan.
  7. Toitumine enne ja pärast trenni

    Hey hey Kuidas selle söömisega siis ikkagi on? Mitte süüa enne trenni (jõusaal) mitu tundi ja mitte süüa pärast trenni kui mitu tundi? Olen kuulnud, et peale trenni toimub ka veel rasvade põletamine? Eesmärk on jõusaalis põletada rasvu ja saada keha trimmi (mitte musklisse Tänud!
  8. Rasv Kõhul

    Selge. Tänan!
  9. Rasv Kõhul

    See toitumiskava variant mulle kindlasti ei sobi, kus ette kirjutatud grammi pealt mida ja millal süüa. Jõusaali lähen Flexerisse, seal põhimõtteliselt treener näitas mulle küll eelmine aasta ette mida, mis järjekorras ja kui palju teha, aga ma ei tea kas see täpselt see on. Kuidas ja kust seda treeningkava tellida saab?
  10. Rasv Kõhul

    Mis see toitumiskava endast kujutab? Kas seal on põhimõtteliselt ette kirjutatud, mida võib süüa või?
  11. Rasv Kõhul

    Tere, Mure järgmine - kõhu peale on tekkinud rasva ning ka tselluliiti Trenni ei ole umbes aasta teinud, kuna töö kõrvalt ei ole aega jäänud. Nüüd lähen trenni tagasi (Jõusaali). Mäletan, et aasta eest tegi jõusaal küll jalad peenemaks ja tagumikku trimmi, aga kõhult rasva ära ei saanud Vehkisin küll umbes 4-5 korda nädalas trenni teha ja kõvasti kõhulihaseid aga ikka ei midagi. Toitun üsna tavapäraselt, dieeti ei pea aga püüan hoiduda rasvasest ja rämpstoitu söön päris harva. Samuti hakkan ilmselt trenni ajal tarbima fat burnerit. Kas see on tõsi, et keha suudab korraga omandada ainult 1000mg L-karnitiini? Seega pole mõtet rohelist fat burnerit ühe trenni ajal ära juuagi? Kas on tõsi, et 2 tundi enne trenni ei või süüa, pigem süüa näiteks tund peale trenni? Kas BIO CLA-d on üldse mõtet võtta? Olen lugenud netist, et see eriti ei pidavat aitama Võibolla on mingi tõhusam asi, mida võtta, mis ei oleks ka oluliselt kallim? Aitähh ette abi eest, Helena
×