Jump to content

kivikass

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kivikass

  • Tase
    Vaatleja
  1. sportlik vennapoeg

    Tänan hehee, matti, mike ja Angel-liis kaasa mõtlemast ja kogemusi jagamast. Lootsin, et ehk ka mõni vastavas vanuses noormees võtab sõna.... aga nojah, see siiski fitness.ee, mitte mingi perefoorum sry builder, minu lugupidamine, aga tundub, et arusaamatus on mõlemapoolne... aitäh sullegi
  2. sportlik vennapoeg

    küsimus oli, et kuidas reageeriksid kui kuskilt ilmuks välja senitundmatu tädi või õde? huvitavad fitness.ee kasutajate emotsioonid, arvamused selle teemaga seoses. poiss?! (mina nimetakin üle kahekümne aastast meessoost isikut meheks juba!), ei pea midagi teatama. ema täiesti elu ja tervise juures ja täiesti teadlik minu huvist oma bioloogilise isa vastu. tema juba oma kannatamised kannatanud.
  3. sportlik vennapoeg

    oma isa isikust olen teadlik juba peaaegu 34 aastat . Ise olen arvanud, et näost näkku selline sunnitud kohtumine ei pruugi teisele poolele küll väga meeldiv olla. Kas ma olen kindel... no millegipärast (veri on paksem kui vesi vist) ma ikka mõtlen sellest. Arvestades eesti meeste keskmist eluiga on isa juba küllaltki eakas (loodetavasti) ja mingil hetkel võin ma lihtsalt kahetseda, et ma ei julgenud seda sammu ette võtta. ja mulle tundub, et lapselapsel on oma vanaisa "tempudesse" kergem avatumalt suhtuda näiteks pojal?
  4. sportlik vennapoeg

    Loomulikult, ega ma ootagi siit foorumist mingit Ülimat Tõde. See on rohkem selline pilootküsitlus .
  5. sportlik vennapoeg

    ei taha julgustust, julgust on piisavalt . ei taha seda läbi viia iga hinna eest, stiilis, et visati uksest välja tulen aknast tagasi. Tahaks asja teha nii, et kõigil osapooltele oleks see kohtumine meeldiv. seepärast huvitavad just konkreetsed arvamused, et aru saada, kuivõrd avatud inimesed on. Kas sellise info teada saamisel saadetakse kohe kuhugi ebameeldivasse kohta või on inimesed piisavalt avatud, et asja uurida.
  6. sportlik vennapoeg

    Švejk on kahtlemata klassik, aga piisab t'iesti kui lugeda minu kirjapandud soove (ju ma siis pole piisavalt daam).
  7. sportlik vennapoeg

    Kuidas käituksid Sina, kui leiad fitness.ee foorumist oma vennapoja, kelle pole aimugi sinu olemasolust (tõenäoliselt pole aimu ka tema isal, vanaisa teab aga ei tunnista). Tänapäeval on väga lihtne end oma sugulaste tegemistega interneti teel kursis hoida, aga olen kogu teadliku elu tahtnud oma isaga kohtuda näost näkku (ja miks mitte ka oma venna (ehk´siis poolvenna) ja tema pojaga). Veri lihtsalt on paksem kui vesi. Kuidas reageerikisd kui saaksid emalili sinust 10 aastat vanemalt "tädilt"? Või millised oleksid soovitused olukorra lahendamiseks st. isaga kohtumise korraldamiseks?
×