Jump to content

Transparent

Kasutajad
  • Sisu loend

    25
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Transparent

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 29.05.1988
  1. Suvi tulekul!

    Hard Rock Laagrisse lähen kaelalihaseid treenima.
  2. Probleem

    Selja lailihast?
  3. Probleem

    Kas selleks, et õlad tahapoole läheksid on vaja harjutusi trapetsile?
  4. Appetite Suppressants

    Otsisin aga Fitness.ee poes pole ühtegi sellist toodet ning otsinguga ei sattunud ka ühegi teema peale, kus sellest oleks räägitud. Ma tahaksin kuu pärast hakata tegelema rasvapõletusega. Kust kohast oleks võimalik sellist tootet osta, mis tekitab täiskõhutunde? Juttu erinevatest rasvapõletajatest Vältige poste nagu "pulbrid ei mõju ilma korraliku toitumiseta" (ma tean, tegelen loomulikult ka toitumiskavaga, kui aeg käes)
  5. kohupiim ja kodujuust

    Minu lemmik on siiamaani olnud Tere rosinatega aga nagu ma praegu vaatasin siis seal on ainult 13 g valku. Peab mõnda teist proovima.
  6. Milline kodujuust teile maitseb?

    Sain just teada, et tilli ja soolakurgi maitseline ei meeldi mulle, homme proovin seda mummu maitsestamata kodujuustu. Aga tegelikult on ju kohupiima ja kodujuustu valgu/süsivesiku/rasva suhted väga sarnased, miks siis mõlemat sööma peaks?
  7. randmed

    Noh... kulturismiga tegelevad metallistid ei tohiks nüüd väga karvased olla ma arvan... (kuigi ma pole kunagi näinud ühtegi profesionaalset mees-kulturisti, kellel oleksid pikad juuksed) Tagasi teemasse: Tegin esmaspäeval ja kolmapäeval randmeid. Korduseid seeriates 20 ning täna kitarri mängides oli tunda, et eelkirjeldatud downpicking on kiirem. (kitarristidele: kuueteistkümnendik noodid tulevad tempol 95 väga vabalt aga varsti ka tempol 100, mis olekski eesmärk)
  8. Milline kodujuust teile maitseb?

    Ma proovisin ükskord murakaoosiga ja see oli nii halb kogemus, et pole enam kodujuustu söönud. Siiski saan aru, et see on väga hea valguallikas, peaks siiski seda tarbima hakkama.
  9. Nagu teema pealkiri ütleb. Rääkige mis maitsega kodujuust teile meeldib.
  10. Kepikõnd vs. jooksmine

    Ma mõtlesin ise ka... tõenäoliselt mingi probleem rindadega. Suurte rindadega on raske joosta.
  11. Swim MP3 kas osta?

    Osta parem mingisugune tavaline mp3 mängija ja siis telli sellelt lehelt veekindel kott ja veekindlad kõrvaklapid. Siis saad ka niisama muusikat kuulata.
  12. Kepikõnd vs. jooksmine

    Kumb on parem ja mille suhtes? Jooksmine on intensiivsem treening ja seega põletab rohkem kaloreid. (jätame siit HIIT-i välja) Kepikõnd kaasab rohkem lihaseid. Kas ma saan õigesti aru, et kepikõnd on ainult vanuritele, kes joosta ei jaksa?
  13. Kas PEAB toitumiskava tellima?

    Mina söön tavalist rosinatega kohupiima koos kirsikompotiga (kirsid pidid ka taasumisele vms. kasulik olema)
  14. randmed

    Võtan siis teadmiseks. Ise ma pole seni randmeid treeninud, kuid venitan neid lihaseid pidevalt (mingi harjumus juba). Natuke offtopic: Et kui kitarridest juba juttu tuli siis huvitav oleks teada kui palju siin foorumis on pikajuukselisi, peaks vist mingi uue teema tegema
  15. randmed

    Mina mängin põhiliselt midagi death metali stiilis, selleks on vajalik kiire downpickingu oskus. See tähendab, et mitte sõrmed ei tee tööd vaid just ranne. See tsaka-tsaka heli on just peoga summutamisel down pickinguga tehtud. http://youtube.com/watch?v=ZOV9jGIhd58
×