Jump to content

Jus5

Kasutajad
  • Sisu loend

    26
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Jus5

  • Tase
    Algaja
  1. Milline kodujuust või kohupiim oleks parim valik enne magamaminekut, kuna valik on suur siis ei tea mida võtta, kas peaksin otsustama rasvatu kasuks või on veel mõni valik.
  2. Kes veel sõjaväkke 30.06.2009

    30 juuni kupejanovisse.
  3. Balti Cup - i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas!

    Koovit võidab Kiivikat.
  4. Tsitaadid

    Nii igaks juhuks ütlen ka, et oleks hea kui on allikas ja selle tstitaadi autor ka.
  5. Tsitaadid

    Paluksin nüüd siin kohal Teie abi. Kuna gümnaasium vajab lõpetamist siis õpetaja tahtis, et me valmistaksime end ette kirjandit kirjutama. Ettevalmistusena pean otsima spordi valdkonnast tsitaate. Kokku oleks vaja saada kaks lk tsitaate, kus oleks ka mingi sisu sees. Veel parem oleks siis, kui keegi oskaks neid tsitaate ka raamatust öelda, kuna ühel lehel peavad olema tsitaadid raamatust. Tänan juba ette ära, kes oskavad aidata, Johannes!
  6. Hüppeliiges

    Sai siis arsti juures ära käidud, targemaks ei saanud, kipsile pandi uus side peale ja tõmmati kõvemini kinni ning kästi tagasi tulla siis kui aeg on. Lisaks öeldi ka veel, et kipsiga peale võin toetuda ja nii palju kõndida kui kips lubab.
  7. Hüppeliiges

    Eks lähen täna proovin õnne, kõigepealt lähen käin traumapunktis ja uurin kas siis on kipsist kasu kui mu jalg seal logiseb, ainuke kasu mis ma sellest näen on see, et ma eii toetu nii palju jalaa peale, kuid kindlalt fikseeritud jalg küll pole. Kui õnnestub kips ära saada siis lähen ka ortopeedi juurde, kes annab edasist nõu.
  8. Hüppeliiges

    Mõned päevad tagasi juhtus siis selline asi, et kehalise kasvatuse tunnis suutsin vigastada hüppeliigese sidemeid. Jalg pandi kipsi ja nüüd on tekkinud mõningad küsimused. Nimelt kui nähti ette, et lahas peab olema 2 nädalat, aga kas mul on mõtet lahas mõni päev varem ära võtta, kuna enam lihtsalt ei seedi seda karkudega kõndimist? Kui kips tõesti ära võetakse, mida ma siis vältima peaks? Ja kas kükkimisest ka pean loobuma mõneks ajaks? Ja kas on ette nähtud ka mingi taastusravi, et tugevndada neid sidemeid? Ette tänades, Johannes!
  9. MInd vaevas ka mõni aeg tagasi probleem, aga nüüd on järgi andnud ning arstile ka ei jõudnud. Mina leidsin lahenduse, kui võtsin raskuse vähemaks ja hakkasin vähehaaval uuesti tõstma. Proovi, äkki aitab, aga kindlasti oleks ka vaja uurida mis arstid arvavad. Kõike paremat!
  10. Ma ei tea küll kui palju võistlejaid on, aga igaks juhuks pakun 8 koht.
  11. ENNUSTA JA VÕIDA!

    Isa 8 ja tütar 4
  12. Klassika MM...........

    Vähi 8. Vaible 12. Kalmus 9. Ader 16.
  13. Loota tuleb muidugi kõige paremat, kuid isiklikult arvan 6 koht.
  14. Eesti MV 2007- ENNUSTA JA VÕIDA!

    1. Ott Kiivikas 2. Imre vähi 3. Marek Kalmus 4. Valju Jagomäe 5. Marek Morozov
  15. Valu alakõhus

    täpselt selline kuum surisev valu ongi, kas äkki sa leidsid mingi lahenduse sellele.
×