Jump to content

Erx911

Kasutajad
  • Sisu loend

    13
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Erx911

  • Tase
    Algaja
  1. kalamaksaõli

    ok tänud
  2. kalamaksaõli

    Leitsin otsingust vägagi palju mis käib kalamaksa õli kohta, kuid üks küsimärk jäi siiski peakohale rippuma. Ostsin Royal omega-3 kalamaksaõli kapslid, kuid pakendilt ega foorumist ei leidnud seda kas neid peaks sööma 30 päevaste perjoodidena või aastas 365 päeva. Kui keegi oskaks anda selle kohta mõne lingi või ise vastata oleksin väga tänulik
  3. Aminohape

    njaa nii ta on nagu ka narva kuulus " vägilane" ja müüdid kuidas sealses laos lausa hiired vägilase pulbris möllasid nii et valima peab kindlasti tunnustatud kaubamärgi , et see jääkainete hulk oleks võimalikult väike.
  4. Aminohape

    hmm aga siiski pole saanud ühtegi vastust sellele, kas aminohapetel on ka miinuseid?
  5. Aminohape

    Minu jaoks väljendub see ekstreemsus sellega, et lõppkokkuvõttes tegelen rohkem siis pulbri söömisel, kui naturaalsel toitumisel ja minu eesmärk pole tõesti kulturismis tippu jõuda vaid lihtsalt endale hea enesetunde tekitamine. Ekstreemne oli ehk vale sõna , kuid esimene , mis pähe torkas
  6. Aminohape

    Aminohapped on ehituslikud valguelemendid, millest koosnevad näiteks lihaskiud. Aminohapped on vajalikud organismi kasvuks, taastumiseks, tugevnemiseks ning mitmesuguste hormoonide, antikehade ja ensüümide tootmiseks. Kokku on 21 aminohapet, nendest 9 on nn. asendamatud (inimorganism ei suuda neid piisaval hulgal sünteesida), ülejäänud on nn. asendatavad aminohapped. Seega on nad peale trenni tegemisest ju parim ja kiireim taastumisvahend. Või siis lähen ma millegagi väga rappa ? Kui nii siis millest ma valesti aru saanud olen?
  7. kas alustada "aeroobika" või jõusaaliga?

    spordiklubides on olemas sellised treeningud nagu rasvapõletus näiteks Tartus klubis arena , kuid kindlasti ka mujal. Usun et see oleks alguseks parim, hiljem juba body ja muu selline lihaste arenguks.
  8. Aminohape

    hmm njaa tänud aga põhimõtteliselt on ju aminohapped valmis sünteesitud valgud midag keha omandab kiiremini ja kergemini eriti, kui need vedelal kujul on. Seega peaks nad pulbrist ju ikkagi etemad olema
  9. Aminohape

    selge tänud aga ootan veel arvamusi, kui keegi tunneb ennast selles teemas koduselt
  10. Aminohape

    Hetkel on silmapiiril biotech-i Liquid aminos. Olen lugenud mida aminohapoped endast kujutavad ja eeliseks valgu pulbri ees pean näiteks seda, et aminohapped aitavad kiiremini taastuda tehtud koormusest ja seega on rohkem energiat. Korras toitumise all pean silmas et söön 4-5 korda päevas ja üritan süüa kõike piisavalt. näiteks vähemalt 1-2 korda päevas ikka liha ja alati ka puu ja juurvilju.
  11. Aminohape

    toitumist hoian paigas ja kava muudan pidevalt et lihas harjutustega liiga ära ei harjuks. Põhiliselt tahaksgi teada kas on soovitatav aminohappeid süüa või teevad need siis paha ?
  12. Aminohape

    toidulisandina kui sellisena pole tarbinud jah, kuigi olen tegelenud jõusaaliga juba 3 aastat pole ühtegi kuuri midagi söönud, kui siis maitsend nüüd otsustasin midagi lisada, kuid mitte ekstreemselt greatiini ja valku sööma hakata.
  13. Aminohape

    Tegelen treeningutega 3 korda nädalas ja olen kava jaganud võrdselt kas aminohapped on soovitatavad üldiselt sellise koormusega trenni jaoks? Teisi toidu lisandeid tarbimatta. Ja ka selline küsimus, et kas aminohapetel on ka miinuseid või on ta ka mõnel puhul vastunäidlustatav toidulisand,kuna mina neid seni pole nagu avastanud.
×