Jump to content

TrainingCamp

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

TrainingCamp

  • Tase
    Algaja
  1. Küsimus ! ? !

    Hmm..Võimalik, neid tallinna poodides müügil ka? Kust üldse "Sven" tooteid saab, Soomest? -------------- No ma päris algaja ka pole aga suvilasse ei raatsi mingit suur ja tegijat osta, see jääb sinna..
  2. Küsimus ! ? !

    Küsisin ja sain hinnapakkumise. Kangipink, kang, raskused läksid kokku 19k, UPS, seda mulle väheke palju. On ka sellised prostamaid pinke ja kange olemas, keegi teab midagi nendest?
  3. Küsimus ! ? !

    Okei aga ma ei leia sealt hinnakirja?
  4. Küsimus ! ? !

    Tere, Kust kohast/millisest poest on võimalik osta jõusaalivarustust, mõtlen just pingid, kangid, hantlid? Poe asukoht Tallinn. Lisaks, kust selliseid odavamaid asju saaks, mingi netileht? Tänan!
  5. Rasvapõletajad

    Pigem asi muutub paremuse poole ?
  6. Rasvapõletajad

    Küsimus selles, et kas ma tarbin seda normaalset. Ma tarbin hommikul tühja kõhu peale(nagu pakil oli) ja pool tundi enne trenni SEDA segu. Samuti kasutan treeningu ajal ka fatburnerit. Mind huvitab, kas üle ei pinguta sellega? Tänud!
  7. 1 kuuga vormi..??

    Tere, Mis on jalgadelt, reitelt parim viis kiireks rasva põletamiseks, kas samuti jooks või kükid paremad? Tänud.
  8. Kanafilee

    Selge pilt, aitüma vastajatele!
  9. Kanafilee

    Kaua seda keeta üldse umbes? Pakil pole ja ei ole eriline kokk ka. Tänud!
  10. Millega asendada?

    Uus küsimus: Kui asendada kohupiim maitsestamata jogurtiga, kas oleks väga suur viga ja möödapanek? Kodujuustu veel kõlbab aga Kohupiim Light ei sünni süüa Kava ei luba ka seda eriti segada millegi magusaga. Tänud ette aitajatele!
  11. Millega asendada?

    Mul ei ole vaja kaalu tõsta, vaid langetada, sõõgikorras söön max 250g(seda õhtul), muidu 125gr aga ikkagi paljalt ei läheks:D. Ehks proovin seda piimaga segada. Tänud!
  12. Millega asendada?

    Lahja kohupiim - Millega seda asendada[helesinine pakend], kuna minul seda suht võimatu süüa, ei lähe alla. Võimalus ka, et millegi heaga segada. Roheline tee - Kas rohelist teed asendab Nestea Green Tea või on Nesteast juba parimad ja vajalikumad ained kaduma läinud? Ning, millist salatit soovitate poest osta, Salvesti salatid näiteks. Tänud!
×