Jump to content

chiller

Kasutajad
  • Sisu loend

    19
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

chiller

  • Tase
    Algaja
  1. Armukesed.

    Enda poolt lisan ka ühe väga labase nalja ja vabandan vajadusel ette: Juku on koos emaga ja ema ütleb Jukule, et lähme pesema ja peseme noku kaa siis ilusti puhtaks, Juku siis vastab, et las vanaema teeb seda kuna tal käed värisevad. Sellega ei taha kedagi solvata: Eestlane, Sakslane ja Venelane sõidavad lennukiga, kui äkki Sakslane viskab Bmw alla, õigustades, Saksamaal on kõige rohkem BMW-sid, sellepeale viskab Venelane kulda alla ja ütleb, et Venemaal on kõige rohkem kulda, siis aga võtab Eestlane Venelasest kinni ja viskab tema alla ja lausub, et meil on kõige rohkem Venelasi.
  2. Kava!!

    Tere... sooviks siis kah 4-päeva kava, kui võimalik siis pöörata rohkem rõhku jalgadele olen 67kg surun75kg,kükk 70kg. Ollu4@msn.com Ette tänades
  3. vajadus "väristada!

    Ma olen seda probleemi telkust näinud see pidi olema mingisugune rahutute jalgade sündroom, mis on ravitav.
  4. palun täita väike küsimustik

    TEHTUD!
  5. Vesi

    Ja, Jah niisama tavalisel veel on halb maitse aga, kui seda segada veega siis läheb maitse tunduvamalt paremaks.
  6. Rate.ee

    Mulle üldse ei meeeldi rate ja rate peded punkt.
  7. tomat:P

    Keskmiselt sisaldavad küpsed tomatid vett 94%, süsivesikuid 2,9%, valku 0,8%, rasva 0,4%, kiudaineid 0,8%, mineraalaineid 0,6%. Et tomat sisaldab ohtralt vett, annab ta vähe kaloreid: 100 g tomatit sisaldab vaid paarkümmend kcal. Peamiseks energaiaallikaks on tomatis suhkrud (glükoos ja fruktoos) ja orgaanilised happed (sidrunhape, õunhape). Viljadele annavad värvuse pigmendid lükopeen ja beetakaroteen; viljade kontsentreerimisel valmistatud toodetes kasulike pigmentide sisaldus suureneb. Tomatis on rohkelt ka vitamiine (B–rühma vitamiinid, C–, E– ja K–vitamiinid) ja mikroelemente (vask, raud, jood, fluor ja tsink). Mineraalelementidest on tomatis palju kaaliumi ja vähe naatriumi. Tomati rohelised osad sisaldavad mitmeid mürgiseid alkaloide, millest tuntumad on solaniin ja tomatiin.
  8. hingamine harjutuste ajal

    Hingata tuleb kogu harjutuse väitel, alguses võib olla harjumatu ja koguni raske max pingutuse ajal rahulikult hingata aga sellega harjub.Kui hinge kinni hoida tuleb vähem kordusi ja peale seeria lõpetamist hüppab pulss lakke ja võib koguni minestada.
  9. Jälle mingi imeasi

    Täitsa lõpp millist p..ka inimesed ikka välja mõtlevad ja seda müües otse näkku valetavad.Sama hea, kui ma müüks DVD-d treening videoga, mida vaadates imeväel alla võtate ja lihastoonust kasvatate.
  10. Kui palju jõuate lõuatõmbeid teha?

    Mina tõmban pealthaardega, õlgade laiuselt 10 kanti (ilma nõksuta).Kaal 66kg vanus 17.
  11. Kus trennis käid ja kus elad???

    Tallinnas, minu toas, paremas nurgas asuval tiivanil (lõua trenn).
  12. Rinnalt

    Mina soovitaks lendamist rinnale. See arendab rinda hästi, juhul kui näiteks surumisel rind tööle ei hakka.Üks variant surumisel on veel selline, kui ketaste asemele paned metallist ketid (rasked raudketid) ja kui surudes kõlinat kuuled siis järelikult surud valesti.
  13. Valusad videod

    Noh pole ju midagi loota kui võtta rohkem, kui kanda jõuad.
  14. Tüngakõne

    See on tüngakõne, kus on kasutatud Arnoldi soundboardi: 1. http://www.aegmaha.com/?id=5540&f=3 Chickety China the chinese chicken: 2. http://www.aegmaha.com/?id=6466&f=3
  15. Paus erinevate harjutuste vahel vajalik?

    V.a superseerjate puhul, kus pande mitu harjutust järgemööda ilma puhkamata.
×