Jump to content

MilCo*

Kasutajad
  • Sisu loend

    33
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

MilCo*

  • Tase
    Algaja
  1. T6husaim valk ...

    Proovi proteiin no 1 te piimaga - päris hea maitse , samas kui piima pole , egas siis veel ka midagi viga pole proovi ja sis kirjuta:)
  2. küsimus..

    Proteiin NO 1 ja Lemon - mõlemad päris asjalikud- Lemon ainult vähe suurem
  3. alavorm

    Vormi langusel on mitmeid põhjusid- kuid tõesti : uni, toit, ja regulaarne treening viib sihile, kuid tõesti proteiini pulbrid aitavad sellele kaasa. Aga samas on võimalik ka ilma nendeta teha. - Edu - puhka ja treeni .
  4. proteiinid

    See toode on BIOLABI - firma oma- aga ütlen seda, et kui inimesed on raha peale vihased , sis võite seda osta- mina erilist effekti ei märganud - tavaline proteiin- ainuke asi mis silma torkas oli tohutu pilt Megaproteiini purgil. Ainus hea asi on see , et ta on odavam- kui teised proteiinid.
  5. anaboolsed steroidid

    Keemiaks nimetatakse ainet, mis on keelatud kasutada, ehk tarbida- DOPING- Kui mõelda, kuidas valku tehakse, sis loomulikult ei saa seda looduslikult valmistada. Enamus söögikraami valmistatakse keemiliselt. Proteiin No 1 on väga hea kraam- odav ja mõjub päris edukalt.
  6. Kas nii on õige.

    sedand küll. Et saavutada tulemusi suurtel raskustel , peab enne tegema hakkamist paar seeriat kergemate raskustega, sest siis hakkab lihas tööle. Ja see on loogiline, et kui surud rinnalt üle 100kg sis ei tee seeraid mingi 60 kg olgugi , et sooviks massi suurendada. Edukaid jõutreeninguid
  7. Kas nii on õige.

    Ercman - kuidas sa sis teed ......... Püramiid on üks võimalusi enda taset proovida ja ma ei öelnud , et see kõigile sobib. Sellepärast tehaksegi koos kaaslasega, et inimene väsib ja korduste arv ikka väheneb. Lihas areneb kõige rohkem siis, kui toimub maximaalne pingutus. Aga kindlalt võin öelda seda, et kui sa lükkad kogu aeg üht sama raskust -- sis ei toimu mingit arengut.
  8. Kas nii on õige.

    Tehakse jah alt poolt ülesse ja alustatakse sellise raskusega, millega saab 10* ära teha, sis liigutakse 5 kg ülesse poole ja lõpuks jõutakse sellise raskuseni, millega jõutakse maksimaalselt 1 - 2 * teha, ja siis hakatakse vaikselt tagasi liikuma. Soovitan sellist püramiidi tehes endale kindlalt abiline leida. Päris hästi arendab .
  9. kreatiin

    alusta kõike sama moodi nagu alguseski - esimesed 7 päeva topelt "laks" ja ülejäänud 2 nädalat 1 kordne toos. Ja muidugi tee trenni ka, muidu suht mõttetu.
  10. trenn enam ei tee ja ainevahetus aeglane :(

    Trenni peaks sama moodi suhtuma nagu kooli. kui tahad tulevikus paremat elu, siis ära loobu kummastki - Terves kehas terve vaim-
  11. Lihase mõõtmine

    hoback.ncsa.uiuc.edu/~prajlich/manfred/ päris suur triitsepts ja biitsepts .
  12. Lihase mõõtmine

    Mida suurem ümbermõõt lõdva lihasega seda tegijam oled.
  13. mure kõhu peal oleva rasvapolstriga

    Kui sa käid reval spordi jõusaalis ja maksad selle eest raha, siis loomulikult on treener ka selle eest nagu kinni makstud, igaljuhul mine küsi tema käest, sest tema on juba proff. Proovi teha igasuguseid erinevaid harjutusi. Siin amazonis on päris hea üle vaade.
  14. mass

    Millised harjutused on massi kasvatamiseks kõige tõhusamad.
  15. lisad

    Palun selgita, mis sõidu ajal. Isostar on trenni keskel janu kustutus vahend, mis taastab organismi vajalike süsivesikutega jne. Aga kreatiini kohta on siin foorumites rohkesti juttu, proovi sealt vajalik info leida.
×