Jump to content

Pec

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Pec

  • Tase
    Vaatleja
  1. Kaal optimaalseks

    Ok, jätame need kaalulangetajad teemast välja. Tundub, et me-l on nendega isiklikumat laadi kana kitkuda. Las ta siis olla. Asetaks siis küsimuse niimoodi, et kas kaalu langetamine ja jõusaal käivad üldse kokku? Ja kui käivad, siis mis tuleks saalis teha, et kaal langeks. Ja ärme tõmba teemat üles, et milleks kaal ja vaata peeglisse jne, eks. Suured tänud! Äkki mõnel sptsialistil on võimalus sõna võtta või oma kontakt panna, et saaks isiklikult nõu küsida.
  2. Kaal optimaalseks

    Aitäh! Tegelikult ei ole ju mina seda kaaluvahemikku mida enamus med.töötajaid normaalseks peavad, välja mõelnud. Ja kui ma soovin olla normaalkaalus ja kaaluda 80kg, so what? Ma ei ütleks, et vot nüüd kaalujälgijad on jama ja raharaiskamine. Oma pikal võitlusteel ülekaaluga olen ma nii mõndagi proovinud. Siiamaani pole püsivat tulemust saavutanud. See tundub et praegu töötab, punktisüsteem distsiplineerib. Ja kui kaalujälgijatest mölinast aega üle jääb ma tõesti treenin, 5X nädalas 2h ja nädalavahetusel kepikõnd, väike uisutamine või ujula. Kas Sa, lugupeetud me, arvad et ma ei tegele asjaga piisavalt?
  3. Kaal optimaalseks

    Suur tänu painkiller! Just nii ma enne pausi tegingi, nii ca 2 aastat jutti. Nüüd uuesti alustades mõtlesin, et prooviks midagi muud. Ja keegi siin foorumis soovitas alustajale sellist kava. Samas lugesin siin ühest spestilisti artiklist, et peale trenni 30-40 min madala pulsisagedusel aeroobset on selge lollus, muul ajal ei pidavat siis rasv enam põlema. Samas olen saanud üheseid soovitusi-peale trenni aeroobne.
  4. Tere! Lugu on järgmine, et olen 181 pikk ja hetkel kaalun 104 kg (42a mees). Enne jõule liitusin kaalujälgijatega ja kaal hakkas sujuvalt langema. Tulenevalt just toiduvaliku ja koguste arvelt. Eesmärk on seatud 80 kg. Sportliku poole pealt on 2xnädalas korvpall (juba pikemat aega) ja viimasel paaril nädalal lisandus jõusaal 3xnädalas (peale aastast vaheaega). Jõusaalis teen nö üldfüüsilist, ei midagi proffi, püüan lihtsalt kõik lihasgrupid läbi käia. Esmasp. selg/rind., Teisp. õlg/jalg, Reede biits/triips. Kergemad raskused,rohkem korduseid (12-15) Ajaliselt vast nii 60 min koos soojendusega. Trenni lõpetan 30-40 min madalal pulsisagedusel (120-130) jooksulinti rasvapõletuse eesmärgil. Selline on olnud soovitus Idakeskuse ja Laagri Jõujaama treeneritelt varasematest aegadest. Nüüd, vastupidi soovitule, on hakanud kaal hoopis kasvama! Viimane nädal pluss 400 gr. Kus ma vea olen teinud?
×