Jump to content

lizou

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

lizou

  • Tase
    Vaatleja
  1. Kaloriarvuti

    Mis kasu on kaloriarvutist kui informatsioon on vale? Ja miks mind asi vaevab, sellepärast et ise jälgin dieetti kus süsivesikute tarbimine on vägagi piiratud (cycled ketogenic diet) ja hea meelega kasutan arvutamiseks fitness.ee kaloriarvutit. Ma arvan et ka näiteks Atkinsi ja teiste low-carb dieetide jälgijaid huvitab kui palju toiduained sisaldavad süsivesikuid. Pistaatsiapähklid jäid lihtsalt silma imelikult väikeste arvudega, kõik teised kaloriarvutid annavad mitte ainult süsivesikute vaid ka kalorite arvuks vähemalt topelt sellest mida annab fitness.ee kaloriarvuti. Ja kui toiteväärtus on antud 100grammi kohta koos koortega võiks ju asjast olla märge, vaevalt et keegi koos koortega sööb...
  2. Kaloriarvuti

    Ma arvan et kõigepealt võiks läbi kontrollida need andmed mis kaloriarvutis juba on. Esiteks pistaatsiapähkleid kus on ainult 5g süsivesikuid sajas grammis pole mina veel kusagil näinud. Või kas see 100g on koos koortega ja 5g süsivesikuid (+muud väärtused) on siis arvestatud ilma kooreta?
  3. Jõusaal on mu teine kodu. Käin 11 korda nädalas; sellest 7 korda aeroobset trenni ja 4 korda jõutreeningut. Aeroobsele kulub aega 1,5 tundi/kord ja jõutrennile u. 2 tundi/kord. Kokku 18,5 tundi nädalas.
  4. Millist varustust kasutate?

    - Tõsterihmad - Tõstevöö - Magneesium - Randmesidemed
×