Jump to content

Vandalar

Kasutajad
  • Sisu loend

    17
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Vandalar

  • Tase
    Algaja
  1. naise ilu läbi Eesti mehe silmade ;)

    Hääled antud. Kas neiud saadetakse postiga või peab ise järgi tulema ?
  2. Teadlased: sööge putukaid

    Putukamüsli, putukad tomatikastmes, kuivatatud putukad, putuka pannkook, LIHA PUTUKATEGA , Banaani-putuka puder putuka piima ja putuka tükkidega, praetud soolased putukad, ämblikusupp, kodused marineeritud prussakad.
  3. Ajutoit

    Enne vaimset tegevust tund aega kerget jooksu parandab keskendumisvõimet. Heeringa ja silgu söömine peaks ka päris hästi mõjuma.
  4. KOhvi

    Kui tervis on tugev ja oled tugevas vormis, siis natuke kohvi ei tohiks küll midagi halba teha. Kunagi jõin enne jooksmist natuke kohvi ja oi kui hea oli pärast joosta- energiat oli kõvasti rohkem kui muidu.
  5. Võigas näide heast painduvusest

    Nagu Buratino
  6. Kas oled targem kui lasteaialaps?

    See pole mingi buss vaid vagunelamu. See seisab paigal.
  7. Kui palju jõuate lõuatõmbeid teha?

    Proovisin järgi- peopesad enda poole lõuatõmbed ilma jõnksuta 18x. Masendav- käed on siiamaani halvatud. Kunagi tegin 28. Eks arvuti ees istumine teeb oma töö. Kaal 68 kandis.
  8. Lihasmass lihtsalt?

    Matt Furey 'Combat Conditioning'- väga hea raamat keharaskusega harjutustest. Kui eesmärk olla virk ja õppida ka, siis näiteks silla viskamine ja pea peal kätekõverdused peaks üsna hästi mõjuma. Selliste harjutuste puhul on ülepingutamine ka raskem kui jõusaalis treenides.
  9. Kirjandus

    "Sporditeooria" on päris hea raamat. Selline siniste kaantega oli.
  10. Eeskuju noortele!!!

    Nagu Gregg Valentino- synthol-i ohver. Rõve.
  11. kiired kõhulihased

    Eks ikka mõlemat annab jõudu ja kasvatab ka.
  12. kiired kõhulihased

    Toon näiteks palju pead kõhtu sekundis tegema,et saada minutis : 75 kordust/min= 1,25 kordust/s 80 kordust/min=1,33 kordust/s, 90 kordust=1,5 kordust/s. Kui mina tahaks seda rekordit purustada (minu arust köömes), siis teeksin kõhulihastele jõudu juurde- hoides raskust kukla taga. Pluss 2x nädalas kiirustreening: väga kerge raskus kukla taga (või ilma raskuseta), kordusi vähe (pakuks 5-10 umbes) kuid iga kordus annad endast maksimumi ja "plahvatad kiiresti üles" nõnda 2 kuni 3 seeriat puhkepausidega 5 min või rohkem. Alaselga peab jälgima, et see suure "rapsimise" käigus viga ei saaks. Nii teeks mina.
  13. Kas me oleme üksi siin Universumis?

    Mina küll inimesi tühisteks ei nimetaks. Maailma tuleks ikka enda silmade läbi vaadata ja lähtuda sellest mis juba olemas on. Inimesed on olemas, meie oleme inimesed, pole veel kindlaid tõendeid, et oleks teisi meiesuguseid- järelikult peaks kõige tähtsam siiski olema inimene. Ja ühel inimesel pole õigust teiste nimel väita, et kõik elanikud Maakeral on tühised- absurd. Inimesed on ainuke oluline asi terves universumis- tõesta vastupidist.
  14. Kas me oleme üksi siin Universumis?

    Ok. Teeme nii, et kärbes oma rongiga ja valgus võtavad matti kumb kiiremini finishisse jõuab. Valgus ja rong on ühe joone peal. Kui rong liigub sama kiiresti kui valgus, siis jõuab see valgusega ühel ajal finishisse. Kärbes võib seal sees rabada palju tahab aga kasu pole sellest kellegile- ta ei ole reaalselt midagi saavutanud selle 1 m/s arendamisega.
  15. Kas me oleme üksi siin Universumis?

    Sellest kärbsest ma aru ei saa. Kui rong liigub valguskiirusel, siis peaks kärbsel olema "ebainimlik jõud", et liikuda edaspidi. Mõtle kui sa oled rongis mis liigub sellisel kiirusel- see kiirus litsuks sind laiaks, salongis lendamisest pole siin juttugi. Ei tea mis jõud sellel kärbsel peab olema, et rongis akrobaatikat sooritada. Kui siin kõik sellised füüsikud koos on siis keegi võiks ütelda kas kärbsele mõjub ainult kiirendusjõud (kui rong kiirust lisab) või mõjub seesama kiirusjõud ka siis kui rong ühtlasel kiirusel sõidab. Hakkas täitsa huvitama kohe. Kas kärbes saaks tegelt ka 1 m/s arendada valguskiirusel liikuvas rongis ? Ja kui palju jõudu ta selleks rakendama peab ?
×