Jump to content

tiuxu

Kasutajad
  • Sisu loend

    13
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

tiuxu

  • Tase
    Algaja

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  • Asukoht
    Tallinn-Tartu
  • Interests
    sport
  1. Professionaali koostatud kava...

    Mina, algaja ja võhik, kuid suure tahtejõuga ja edaspiüüdlikkusega, ihii, sain aru et see toitumiskava oleks ulme. Kaua ju sellega vastu ei peaks. Inimesel on oht zombiks muutuda. Kas selle kõrvale peaks trenni ka tegema? Kust see energia siis tuleb? Aga äkki on see mõnele voodihaigele tehtud hoopis... Okei, no offence... Aga kust siis tellida toiumiskava? Endalgi on plaanis lasta koostada enda jaoks sobiv kava aga pole seda teinud just nimelt põhjusel, et mul puudub tagasiside, keda usaldada ja kust tean et inimene kes selle koostab on pädev. Interneti teel tellides ma ju ei tea kes selle tegelikult koostab. Loomulikult ma ei arva, et igalpool rumalad ja kasuahned poolspetsialistid mul naha üle kõrvade tõmmata tahaks.. Aga oskab keegi soovitada kedagi usaldusväärset? Ja mis need kavad üldse maksavad? Olge mõnusad!!
  2. Õgardlus

    Minu mure on siuke.. Teen muidu korrapäraselt vähemalt 4 korda nädalas trenni. Jooksen palju ja natuke teen jõutrenni ka, Vahel käin ujumas. Püüan jälgida toitumist. Kõik on ok trennpäevadel. Aga trennivabadel päevadel ma ei suuda end tagasi hoida, siuek tunne et sööks palju ja rohkem veel. Eriti muidugi õhtul ja magusat. Kuidas end tagasi hoida? Kas võib olla asi selles et teen esmasp kuni kolmap suht intensiivset trenni, et siis nelajp kui trenni ei tee, tahab keha varuda mingit lisaenergiat? Nädalavahetustel on ka muidugi raskem, siis ei käi tööl ja tundub nagu päev muust ei koosnegi kui söömisest. Nädala sees on hea töö kõrvalt regulaarselt süüa, hommik, lõuna ja peale trenni.. Ja siit siis ka küsimus et mida ikkagi peale trenni süüa? Lugesin siit foorumist et kohe vahetult banaan ja siis kodus praad otsa.. Hmm.. minu jaoks tundub ebaloogiline, ma küll praadi süüa ei jaksa, kas siis kehal jääb midagi vajaka kui joon näiteks aint keefirit? see täidab mõnusalt kõhtu ja pole raske. Ok, ma praegu ei oska täiendavat infot anda, eks kui siin diskusioon tekib, siis küsin juurde. Ahjaa, ise olen naisterahavas, 23 a vana, 168 cm ja 51 kg. ) Ma vaatasin et paljud mainivad sellise asja ära siin foorumis, ma siis ka igaksjuhuks. Aga muidu, olge rõõmsad ja vahvat sportimist kõigile!
  3. Vend Vähi treeningkava

    aga kui ma tahan niisama vormi? jumala eest ma ei taha mingiks bõkiks naiseks saada tahaksin ilusaid kenasid reljeefe... ja sitkust.
  4. Vend Vähi treeningkava

    Kas tõesti, see kui pikk on paus harjutuste vahel, muudab tulemust?
  5. Vend Vähi treeningkava

    30-40 sek seeria vahel ja siis kohe järgmisele masinale.
  6. Vend Vähi treeningkava

    Algaja kava tegin täna läbi. Päris lahe.. Kõik lihased said ilusti läbi tehtud aint et nii palju kaua aega kulus selle peale
  7. Vend Vähi treeningkava

    Super. Aitäh. Ma olen nii algaja siin portaalis, et ei olnud neid kavasid veel avastand. Prindin kohe välja ja täna trennis katsetan. ' Veelkord tänud. Tore foorum
  8. Vend Vähi treeningkava

    Kas naistele on ka mingeid sarnaseid kavasid? Ma mitte kuskilt ei leia.. Tahaks niisama ennast ilusaks treenida jõusaalis.. Oskate ehk nõu anda?
  9. Spordipesu Shock Absorber

    Mina olen oma ShockAbsorberiga 100% rahul. Nii mugav ja igati sportimiseks sobilik. Ainuke mure on see, et sportides rinnakorv laieneb ja kui pulsivöö on peal, siis hakkab see natsake nagu pressima ebamuagavlt seda pulsivöö jubinat. Aga muidu soovitan seda kõigile aktiivselt sportivatele naistele, kes peavad lugu oma rindade ilusast väljanägemisest ka tulevikus.
  10. liiga kõrge pulss

    Hommikul oli 79-81.
  11. liiga kõrge pulss

    Ei joo, ei tarvita narkootikume, magan palju ja olen muidu häppi Aga tahaksin ikkagi kuidagi pulsi alla saada, et aktiivset sporti saaks teha, näiteks jooksmas käia. Kas jõusaalis treenimine on selleks õige? Ja kas peaksin jaotama lihasgrupid nädala peale kuidagi ära? Pole veel nii äss, et jagaksin seda teemat. Kas 4 korda nädalas on optimaalne? Homme homikul mõõdan pulsi ära.. Tänud vastajatele! (Ja mul on veel palju küsimusi..)
  12. liiga kõrge pulss

    Alates sellest ajast kui pulsikellaga mõõtma hakkasin on kõrge olnud. Varem ei osanud sellele tähelepanu pöörata ja kella siis ka ei olnud. Jõusaalis hakkasin käima alles kuu tagasi. Enne seda, suve lõpu poole, käisin rulluiskudega sõitmas ja jooksmas, juba siis oli kõrge, väiksemagi liigutamisega läheb 130-140 peale. Aga tahaksin pulssi alla saada, sest nagu ma lugenud olen, et rasvasid põletada, peab liigutama madala pulsiga. Aga mul ei püsi ta madalal... Tänan, kes võtavad vaevaks vastata.
  13. Tere, Minu mure on järgmine: liiga kõrge pulss, mille tõttu ei saa korralikult sport teha. Ise olen 22 aastane neiu. Kuidas saada pulss alla ja milline spordiala selleks valida. Käisin arstil, südamega probleeme ei ole, lihtsalt normaalne pulss on 100-110. Kui aga sportima hakkan, näiteks kerge jooks, siis on 180. Tean et see ei ole normaalne, tahaks hoida ikka rasvapõletustasemel pulssi, kuid see on võimatu. Hetkel aga tahan saada end vormi ja käin jõusaalis. Sõidan enne nii rahulikult kui saan, nii et pulss ei läheks üle 160, 45 min ratast ja siis teen kõiki lihaseid (kõht, selg, jalad, käed) 3 seeriat peale. Ja nii 4 korda nädalas. Kas toimin õigesti? Kasutan ka Arcticu SlimLine-i, mis peaks südamele hea olema. Loodan, et oskasin anda piisavalt infot, et oskaksite anda mulle adekvaatset nõu.
×