Jump to content

mnjah

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

mnjah

  • Tase
    Vaatleja
  1. keda uskuda lõpuks

    Eesmärgiks kaalu langetamine . Lomulikult teen ka kõvasti jõudu ja aeroobset sinna juurde aga just söömise, täpsemalt siis süsivesikute koha pealt on nagu väike arusaamatus.Üks ütleb, et ei tohi siin nendega midagi vehkida, eriti õhtuti (kusjuures isegi puuvilju õhtul mitte), teine ütleb, et 1*päevas kartulit ja1* pastat, pole hullu, söö kõht täis ikka annab ainult ühe punkti. Puuviljadest rääkimatta, eriti õhtul, nälja peletuseks... Saa siis aru
  2. Kui eesmärgiks on kaalus alla võtta, siis kuidas kommenterida Kaalujälgijate järgmist tsitati: ( Nüüd võid süüa lisaks kartulile ka pastat ühe söögikorra ajal päevas nii palju, et kõht saaks täis. Suurem pastakogus ei röövi sinult lisapunkte. Pasta on hea süsivesikuallikas, täidab hästi kõhtu ja hoiab nälga eemal). Millegipärast on mul tunne, et ka nende jutt on õige, täpselt samamoodi nagu köik siin kirjutavad, et süsivesikud ongi kõige kurja juur, mis paksuks ajab. Hea nõu oleks teretulnud.
  3. treeningkava

    Eepool hakkas kuskil silma võimalus tellida Kiivikaselt ja teisteltki tublidelt poistelt treeningu ja toitumis kavasi. Kas ka hr.Fred Antsonilt oleks võimalik tellida personaalne põhjalik toitumis ja treening kava?
×