Jump to content

1Dhit

Kasutajad
  • Sisu loend

    84
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

1Dhit

  • Tase
    Värske olija
  1. Obama ja majanduslangus.

    Kuskil keskel ütles filmi autor midagi taolist: " Suheldes fašistlike riikidega nagu Ukraina, Poola, Gruusia ja Balti riikidega võib Obama põhjustada III maailmasõja." Kutt ei tee mitte uurivat ajakirjandust, vaid ajab sulaselget udu. Terve see film oli liiga emotsionaalne, mingeid tõendeid ei olnud ning no kuulge, mina julgen küll väita, et meie siin nüüd fašistid pole. Samas tundub üsna reaalne, et USA ei juhi mitte president, vaid keegi teine. Vähemalt saavad nood tundmatud isikud tema juhtimisest kasu. Miks muidu annetati Obama valimiskampaaniaks hiigelsuuri summasid?
  2. UUS SPORDILUULETUSTE VÕISTLUS EEDENIS!!!

    Tervislik elustiil kõige alus Fitshopist toidulauale lisa. Fiti ainetest tuleb see panus ning varsti teised tõstavad kisa: Nii suureks on läinud su keha, kasvanud muskel ja silmade sära. Vastan, pole miskit siin teha, Fitshop on lahendus ja lõpetage kära. No vast on natukenegi luuletuse moodi .
  3. Õlu ja kalorid

    Kui kehas on alkoholi, siis üritab organism sellest vabaneda ning kõik söök, mis sa sööd sellel ajal on üleliigne ehk suur osa läheb varuaineks. Kuskilt kuulsin midagi sellist.
  4. ÜLESKUTSE: J6mminaator sügiseks lavale!

    LOL. Mulle meeldis
  5. Leebe pereisa (Marek Kalmus) valmistub koos perega reisile minema kui ootamatult röövitakse tema naine ja laps. Lunaraha asemel nõuab aga Venemaa kulturismiliit kinnitust selle kohta, et Eesti kulturismiliit lõpetaks dopingukontrollide tõhustamise rahvusvahelisel tasandil. Veidi irooniline, et härra teeb filmi dopingu vastu ja jääb ise kasutamisega vahele . Muidu midagi steroidide kasutamise vastu ei ole. Eks igaüks teeb, mis tahab.
  6. Söök peale trenni

    Küsimus: Kas peale jõmmi ja aeroobset peaksin kohe võtma dekstroosi või lähen koju (~15 minutit) ja söön saia? Eesmärgiks praegu fatburn ja lihasmassi hoidmine.
  7. Baruto

    Ega sa siis lihast ka väga juurde ei saa... Ühe toidukorraga kasutab keha ära teatavasti väikese koguse proteiini. Nii et 2x ~35g? päevas on liiga vähe.
  8. Ei suutnud naeru pidada..

    Kas sa loed pildilt välja tema rindade suuruse ja kehakumerused?
  9. Lõuatõmbekang

    Ehituspoodidest kohe saab? Peaks ise ka uurima.
  10. MMA poistele ka siis film valmimas

    Soovitan ka kõigile vägivalla himulistele. Diibim teema veits ja reaalsem ka.
  11. Kõhulihaste välja toomine.

    Ise paneks rõhku sellele, et oluline osa on ka lihase tunnetamisel, sest sa võid need 100 kordust kiiresti ära teha aga lihast läbi ei võta. Parem teha võimalikult palju erinevaid harjutusi ning suur rõhk on ka tervislikul toitumisel.
  12. Marek Kalmus ja Hollywood?

    Väga viis! Jään filmi ootama
  13. MMA poistele ka siis film valmimas

    Üks halvimaid filme, mis näinud. Plot oli väga mage. Võitlusstseenid veel kõlbasid võrreldes Van Damme filmidega.
  14. Kas keegi on väitnud siin, et nad midagi muud ei treeni ? Ise 16 ja rinnalt kuskil 90 kandis. Juulis saan 17 ja tahaks siis 100 ära lükata. Hetkel võtan AC-C sisse ja vaatan, mis toimuma hakkab.
  15. liikuv neer

    Mul endal muidu taoline asi, et joostes hakkab nagu sees magu vms selle sisu keerutama ja tuleb jube häda keset jooksmist peale, kuigi üritan võimalikult tühjaks ennast enne jooksu lasta
×