Jump to content

greenday

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

greenday

  • Tase
    Vaatleja
  1. Tahan oma elu muuta!

    Seda teemat lugedes ja nähes kui valesti võib asjadest aru saada arvasin ma kohe, et kaalulangetaja varsti murdub kuna elu lõpuni ei ole võimalik entusiasmi pealt dieeti pidada. Sellest et teemaalgataja pole siia tükk aega kirjutanud, võib järeldada et ta loobus oma üritusest ära. Korts, tõesta mulle vastupidist! Ära loobu!
  2. Kas keegi teab, millistes jõusaalides, spordiklubides või muudes kohtades saaks Tartus rasvaprotsenti mõõta? Kui jah, siis mis meetodit kasutatakse ning palju maksab?
  3. Kanteri ja Tammerti kohta fun kyssa

    Kahjuks tuleb tunnistada et paned täielikult mööda. Kätekõverdusi tehes ei hakka alguses tööle "kiired" ehk glükolüütilised lihaskiud nagu max raskusi tõstes. Vaid hoopis "aeglased" ehk oksüdatiivsed lihaskiud. Kui need enam ära ei toida hakatakse järjest rohkem töösse haarama kiireid lihaskiude. Mida raskemaks pingutus läheb, seda rohkem kiireid võetakse kasutusse kuni kurnatuse saabumiseni (mis tekib happeliste ainevahetusjääkide sellisel määral kuhjumisest, et neid ei suuda organism piisavalt kiiresti enam lihasest välja viia).
×