Jump to content

M.H.

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

M.H.

  • Tase
    Vaatleja
  1. On see võimalik?

    See poole aastaga 10 kilo pole midagi. Ma võtsin oma esimese kahe kuuga 8 kilo. Kokku olen 4 kuud jõusaalis käinud ja see teise 2 kuuga pole enam midagi tulnud ja jõudu tuleb ka aeglasemalt.
  2. Kehatüüp / kehatüübid

    Ma sain aru jah et see aint ei määra
  3. Kehatüüp / kehatüübid

    See on päris veider asi ju. Ma olen nagu peamiselt endomorf enda arust, sest kaalu 87kg ligi aga pikkus ~185cm. Selle randme trikiga olen ektomorf
  4. pole videot veel vaadanud aga äkki on selles et teine mander ja siis on raskem ka ju neid kõiki teada. Kui hästi teie kõiki lõuna - , põhja - ameerika ja aasia riike teate ? Suuremad ütleks küll ära aga mõned üle 50 miljonised ikka puusse paned. Aga nojah austraaliat peaks ikka teadma.
  5. Kas me oleme üksi siin Universumis?

    See kas universumis on elu eriti ei huvitagi mind isiklikult, aga see on nagu palju huvitavam kuidas elu tekkis. Bakteritest arenesid välja need taimed ja loomad, aga kust kohas tekkisid bakterid ? Natuke imelik oleks arvata, et mingi keemilise reaktsiooniga tekkisid asjad mis paljunevad ja tarbivad teisi aineid ja mis lõpuks muutuvad suurteks mõtlevateks elukateks Teine asi on see universumi aja asi. Kui see sai alguse "suurest paugust" siis mis oli enne seda ? Tühjuseks seda ei saa nimetada sest tühjuses ei toimu eriti tihti plahvatused. Ja üldsegi kaua see kogu jama kestis ? Miski on ju lõputult kestnud... või aega polnud olemas... aga siis kaua seda polnud olemas Universumi lõppu ma ka eriti ette ei kujuta. Võib-olla on see siuke kõver ese, et ühes suunas liikudes jõuab lõpuks tagasi alg punkti.
×