Jump to content

bibigon

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

bibigon

  • Tase
    Vaatleja
  1. "kiire" on suhteline mõiste, samas võiks ka küsida, et miks alles nüüd? äkki ma saaksin siiski teadjatelt mõned soovitused veel?
  2. ei noh, seda et toitumist peab jälgima, selle peale tulin ma ise ka .tahtsin lihtsalt teada, kas ma saaksin midagi veel lisaks teha, et ihaldatud eesmärgini kiiremini jõuda. Teen lapsega iga päev ka kiiret "kärukõndi" umbes poolteist tundi. Mujalt kaob pekki küll, aga kõhult ja puusadelt ei taha asi nii eriti edeneda. Nujahh, kui kesriarm alles esimese kuu lõpus hakkab korralikumalt kinni kasvama.........aga kas hularõnga keerutamine oleks ka liiast? Kange tahtmine on ju jälle igatepidi sale ja vormis olla, aga teadmatusest i tahaks midagi ära ka rikkuda.
  3. niisiis, sünnitusest on kuu aega möödas. kõht on siiski liiga pekine ja tahaks juba mingit trenni teha, eriti just alumistele kõhulihastele. Ma tean küll, et peale keisrilõiget ei soovitata 3 kuud trenni teha, aga no midagi ju siiski võiks. Paar nädalat olen kasutanud nn. figuuriketast 25 min. päevas, aga see ei mõju alumistele kõhulihastele nagu üldse.
×