Jump to content

Piipz

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Piipz

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 02.02.1979
  1. eiei, küsimus ei olnud selles, et milline on S kang või mismoodi seda tehakse, vaid selles, et miks ma ei võiks seda tavalise kangiga teha, mis eelis on S kangil seda harjutust tehes?
  2. ma sain treeningkava, kus oli kirjas, et lamades prantsuse surumine S kangiga (lisaks veel seistes plokiga surumine triitsepsile). mille poolest see S kang tavalisest erineb, käte asend? tekibki küsimus, et kuskohast ma kinni pean siis võtma, kui tegemist on S kangiga
  3. Rusika asend poksikoti tagumisel

    kõik varustus (kindad, kotid jms) olemas, vaikselt olen juba toksinud, eriti "kuuma" pole julgenud veel anda, sest kardan ennast ära lõhkuda. kindlasti otsin kellegi kogemusega inimese, kes mulle asju ette näitab, kuid seniks uurin ikkagi nii palju, kui võimalik, ise.
  4. Rusika asend poksikoti tagumisel

    ee oot ega ma 180 kraadi ei pea oma kätt keerama. pane nüüd rusikad lauale, pöial jääb üles ikka?
  5. Küsimus selline, et kui ma löön poksikotti, siis mis pidi peab rusikas olema? Kas pöial taeva poole ja väike sõrm maa poole või pean keerama löögi ajal (olen vasakukäeline) pöidla paremale ja väikese sõrme vasakule. Loodetavasti vormistasin küsimuse arusaadavalt. (Väiksena käisime karate trennis ja seal kästi alati rusikat "keerata", kuid ma pole kindel, kas seesama asi kehtib ka poksis.)
×