Jump to content

Torm

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Torm

  • Tase
    Vaatleja
  1. Taas vormi !!

    Ma arvan, et meie eriaarvamuste võti peitub viimase posti lauses "Mitte raisata oma aega" Kui treeningpõhimõtete selgeks tegemine (st nendest tõesti aru saamine, suutmine vastata küsimusele "miks") on oma aja raiskamine, siis mul ei ole sõnu. Soovitan jätkuval lähtuda põhimõttest, et teadmiste omandamine, eriti veel selge eesmärgiga neid rakendada, ei ole aja raiskamine. Küsida inimestelt, kes teemat valdavad, on alati mõistlik, aga küsimus ei peaks olema mitte "kas ma õhtul kell kuus söön kanafileed või kohupiima" vaid miks? Kui toitumiskava tellimine aitab vastata küsimusele "miks", siis OK. Ma näen pigem aga ohtu, et üritatakse meeleheitlukult järgida kava, mis küll iseenesest võib väga hea olla, kuid ei ole optimaalne arvestades inimese rahakotti, aega ja maitset. Asjast ise aru saades oled sa aga võimeline kõiki neid tegurid arvesse võtma. Aga OK, las ta olla... meil pole vaja üksteist ümber veenda. Loodame, et küsija saavutab oma eesmärgid talle sobilike meetoditega. Jätkuvalt edu!
  2. Taas vormi !!

    ma ei saa aru inimestest, kes ütlevad, et telli toimumiskava, ära hakka ise leiutama. Ma pole vist paar aastat siia foorumisse kirjutanud, aga nüüd ei suuda ennast tagasi hoida. Mitte ära telli toitumiskava, vaid tee endale selgeks toitumise põhimõtted. See ei ole mingi raketiteadus. Vastupidi - see on äärmiselt lihtne ja loogiline. Võtab natuke aega, aga on seda igal juhul väärt. Esiteks on sul endal parem tunne, kui sa saad aru, miks sa midagi teed ning teiseks, kui mingi kava ei toimi saad sa seda ise muuta vastavalt vajadusele ja võimalustele. Õpid oma organismi tundma ning tead täpselt miks, millal ja kui palju. Ka siin lehel on piisavalt artikleid, et toitumine ja treening endale selgeks teha. Natuke kriitilist meelt (eriti foorumi lugemise puhul) ja saad hakkama küll. Edu. PS ja selliste mõõtude juures tule hoopis ameerika jalgpalli trenni. Siis võin sulle ka pikalt laialt toitumisest rääkida:)
  3. Tallinna ameerika jalgpalli klubi

    mulle tundub, et siin räägib teatav igorantsus nende kahe mängu osas... mitte tahtes laskuda vaidlusesse kumb on mustem, kas pada või katel, aga siiski soovitan erinevustega tutvuda. ameerika jalgpall päris selline lihtne tutibluti lastemäng ei ole:) võid tulla proovima, kuidas tundub, kui 120 kg linebacker sulle sisse sõidab... sellised rauast mehi meil just vaja ongi
  4. Tallinna ameerika jalgpalli klubi

    Tere Kuna klubi on nüüd mõned kuud trenni teinud, siis on kõigil huvilistel võimalus tulla treeninguid vaatama. Näete kuidas mäng käib, saate varustust proovida ja soovi korral natuke kaasa mängida. Ja kui asi huvi pakub, siis olete oodatud klubiga liituma. Trennid toimuvad esmaspäeval, kolmapäeval ja neljapäeval kell 18.00-20.00 Lastestaadionil Suur-ameerika 1 (rajandusminsiteeriumi taga).
  5. Super kiire ainevahetus?

    kuna probleem on tuttav, siis pakun ka oma lahenduse - jogurt. Ei suutnud ka enam kuidagi putru, võileibu või midagi muud tahket alla saada hommikul, pärast seda kui hakkasin 6x päeva sööma. Aga liitri jogurtit (seejures ainult joogijogurtit) suudab alla saada küll. Kuigi see meeldiv ei ole. Otsi lihtsalt võimalikult neutraalse maitsega jogurt, et süda pahaks ei lähe. See teeb üle 700 kilokalori ja üle 26 g valgu (kuni 900 kilokalorit isegi, olenevalt kui tõe pähe võib pakkidel olevat infot võtta). Vaevalt et on midagi tahket, mida sa suudad süüa sellistes kogustes hommikuti. Samuti päevane kohupiim asenda millegi kaloririkkamaga. Kuigi sa sööd sageli ei ole arvatavasti kaloraaz suur. Pakun üheks korraks jälle jogurit:) Kokkuvõttes jälgi oma kaloraaži rohkem. Otsi välja kõige kaloririkkamad toidud mida sa saad päeva jooksul süüa ja ürita tõsta kaloraaži niipalju et lõpuks kasvama hakkad (eeldisel et kõik muu on OK) Minul oli see piir 4000 kcal juures, aga see pole muidugi mingi näitaja. Eriti arvestades et sa veel füüsilist tööd teed.
  6. Tervist Pärast 10 aasta pikkust vaikust on Eestis elu sisse saamas ameerika jalgpall. Suvel loodud Tallinna ameerika jalgpall klubi loodab alustada järgmisel suvel mängudega Soome II liigas. Mis seisus klubi hetkel on ja millised on plaanid, seda tutvustame 15. nov kell 19.30 EBS-i peahoones auditooriumis 204A. Kui oled huvitatud mängimisest, siis tule kuulama ja küsimusi esitama. Kui sa ei saa tulla, või soovid lihtsalt rohkem infot, siis võid sellesse teemasse küsimuse postitada või privaatsõnumi saata. Klubi nimel Toomas Haidak
×