Jump to content

catts

Kasutajad
  • Sisu loend

    23
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

catts

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 28.08.1979

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  • Asukoht
    Pealinn
  1. Kaal ei lange - mis valesti?

    No mis seal ikka, proovime ära Tänud, kes asjalikke soovitusi andsid!
  2. Kaal ei lange - mis valesti?

    Hmm.. paljud targemad soovitavad just, süüa natuke aga tihti ja vahepaladeks näksimiseks pähkelid, õunu, mandariine jms. Siinkohal pidasingi just selliseid lisasid silmas.
  3. Kaal ei lange - mis valesti?

    Ok, aga kas see menüü ongi kogu päeva oma, et mingit muude asjade nosimist siin enam pole? Kui siis ainult vesi ja tee?
  4. Kaal ei lange - mis valesti?

    See menüü võttis küll suu lahti! Nii võib ju paksuks minna =) Jeerum, ma ei julge küll nii palju sööma hakata...
  5. Kaal ei lange - mis valesti?

    Hmm... saan aru. Aga need kõik on asjad mida ma ei söö igapäevaselt vaid vahel. No maitsestamata jogurt on ainus mida iga päev söön, sega sellega kodujuustu.
  6. Kaal ei lange - mis valesti?

    Grammides ma nüüd ei oska koguseid öelda, aga kanafileest nt pool, siis veerand taldrikut riisi (pruun riis) ja siis pool taldrikut juurvilja. Kalaga sama lugu, et üks fileetükike, ülejäänu juurvili. Pastatooteid söön heal juhul 2 x kuus, mitte rohkem. Sealihaga sama lugu.
  7. Kaal ei lange - mis valesti?

    Aitäh artikli eest! Olen seda juba korduvalt lugenud, paraku ei saa ma kõigist seal kasutatavatest terminitest väga aru, aga oma toidulauda vaadates, ei tundu, et ma midagi nagu väga valesti teeks Energiat mul jagub, väsimuse üle ei kurda, valgurikkaid ju toite söön, süsivesikutega üle ei pinguta. Hommikusöök on jah natuke kesine, aga enne sõin putru ja juustu ja terasepikut ja ei saa öelda, et kaal oleks langenud. Ja kõht läks ka kiirem tühjaks. Nüüd teraleib hoiab kõhu palju kauem täis, nii et lõunani ei tule toit meeldegi. Kõige keerulisem ongi minu jaoks just aeg vahemikus 22.00-01.00, mil tegelikult peaks keha juba magama. Kuna aga mu üks laps uinub alles kell 1 öösel, siis sel ajal tahaks midagi süüa. Teleka ees igav ka. Kui aga magaks, siis poleks selle hilise näksimisega mingeid probleeme.
  8. Tere! Mure oma kaaluga, mis mitte grammigi langeda ei taha Sünnitasin augustis oma teise lapse. Enamus kilodest läks ise, aga viimased 8 ja kõige tüütumat kilo on jäänud. Olen 161 cm pikk ja kaalun praegu 60 kg. Ideaalkaal oleks 51-52 kg (niipalju kaalusin enne oma kahte last). Trennis käia mul kahjuks aega pole, seega üritan end koduste võimalustega vormi saada. Ostsin omale koju Kettleri cross-traineri, millega alustasin tasa ja targu, nüüdseks teen 5 x nädalas, 13-17 km, pulsisasedusel 120-140. Peale seda siis kõhulihaste harjutused ning vahel harva kui aega rohkem õnnestub laste kõrvalt näpistada, teen ka 20 min. Pilatest video järgi. Oma söömisharjumusi muutsin jaanuari algusest ehk u. 3 nädalat tagasi. Peamine päevamenüü selline: u. kell 7.00-8.00 aegu hommikusöök: tass kohvi piimaga, 2 viilu täistera leiba vähese võiga, 1 kõvaks keedetud muna kell 13.00 lõunasöök: juurviljad, kana või kala, vahel harva ka taine sealiha, riis, pastatooted, joogiks vesi. kerge eine u. kell 15.00-16.00: lahja kohupiim, lahja hapukoorega, natuke pruuni suhkrut maitsestamiseks või vahel banaan või leivasupp (ise tehtud mustast leivast) õhtusöök u. kell 20.00: lahja kodujuust, maitsestamata jogurt, ananass kokku segatult, paar mandariini. Üritan juua rohkem vett, joon ka rohelist teed ja piparmündi teed, ilma suhkruta loomulikult. Loobunud olen juustust kuigi seda väga armastan. Magusaisu peletamiseks söön vahel paar tükki tumedat shokolaadi. Jäätist ega muid komme ei söö, saiakesi ei söö, torte-kooke ei vitsuta, rasvaseid vorstikesi, viinereid jms ei söö. Trenni teen õhtul umbes 18-19 aegu. Lisaks trennile siis igapäevased kodused tegevused, istumiseks on päeva jooksul vähe aega, vanem laps, kes kohe 3.aastane tahab pidevat tegelemist, samuti väiksem, päeval poes käigud teen kõik jala, lapsega ka vahel jalutan kui õnnestub. Kuna aga magama lähen hilja (titt lihtsalt jääb mul hilja magama), siis tavaliselt on mul selleks ajaks kõht juba väga tühi ja siis juhtub, et patustan mõne banaani või jogurtiga veel. Aga asi mis ei lange on kaal. Vahel mõni päev on paar grammi kukkunud, aga siis järgmine päev on taas sama seis. Igasugune motivatsioon hakkab kaduma juba. Kõige probleersem piirkond on kõht ja puusad, sest rasedusega kogunes sinna pekivöö lausa ja järgmiseks siis kintsud ja pepu. Mis ma valesti teen, et kuidagi kaalu alla ei saa? Midagi vist toitumises ikka nihu? Aitäh vastajatele!
  9. Rasvapõletusjooks

    Sedasi jah ikka
  10. Rasvapõletusjooks

    Proovisin, seda HIITi eile 3 x ja täitsa mõnus tundus, vähemalt tekkis tunne et reied teevad ka tööd. Lihtsalt jooksmine metsavahel teeb miskipärast ühe sääre jube valusaks, aga selle HIITiga kadus see säärevalu ka korraks ära.
  11. Rasvapõletusjooks

    Ja aitäh lühikokkuvõtte eest lihtsate sõnadega
  12. Rasvapõletusjooks

    Just-just, toitumiskava tellimisele olen mõelnud ka, aga esialgu püüan ise ja kuna see "ise" suht tervislikult koguaeg toitunud, siis eriti seepärast ei muretse, ainus mida nö. õpin, on vee joomine (enne ei joonud klaasi vett ka päevas ära, nüüdseks saan liitri joodud) ja söögikordade jagamine 5-6 korraks päevale ära, aga see tahab veel kõvasti harjutamist. Aga seda ÜLEkaalu nagu tegelikult polegi, ma tegelikult näen täitsa ok välja aga seda vaid võõraste jaoks ja riided seljas Ise kodus näen seda kintsu ja puusa kust saaks pekki ikka küllaga maha uhada. Aga parameetrid siis sellised, et pikkust 164, kaal hetkel 56 ja eesmärk saada 51 peale. Ja kes nüüd arvab, et unistan piitspeenikesest kehast vms, siis eksib - 51 näen ma täiesti normaalne ja kena välja, sest täpselt selline ma enne lapse sündi olin. Modelli kehast ei unista, tahan vaid ennast vormi saada
  13. Rasvapõletusjooks

    Asjalik teema, aga paljud väljendid ikka suht tundmatud ja arusaamatud mu jaoks Aga kas see HIIT tehnika peamiselt sama siis nii naistele kui meestele? Ma nimelt naine ja vanust 28. (vahepeal juba mõtlesin, et äkki ma liiga vana juba, et pekk minema kaoks )
  14. Rasvapõletusjooks

    Ma nati kärsitu tulemuste osas jah, aga paistab, et sinu soovituse põhjal ma väga mööda polegi pannud, umbes sellises tempos jooksnud ka olen (pean iseendaga siis vestlust arendama )
  15. Rasvapõletusjooks

    Hästi palju see erinevatest teemadest läbi käinud, et kõige parem viis rasva põletada on joosta ja siis muidugi trenn ja toitumine ka, aga ikkagi joosta. Kuna ma olen tegelikult algaja nii siin foorumis ja ka jooksmises, siis hakkas huvitama, et milline see õige rasvapõletusjooks siis oleks? Ja just algajale. Sest ma ei jaksa mitte veel 45 minutit järjest mööda metsa uhada, minu jaoks praegu 20-30 min on maksimum. Viimased paar nädalat olen ikka väga korralikult metsavahel vudinud aga asi mis mitte ei põle on rasv Nii ma siis mõtlesingi, et äkki minu jooksustiil hoopis vale ja sellise sörkimisega ei saavutagi midagi. Kuidas siis oleks õige, et asjast kasu ka oleks?
×