Jump to content

siimpoiss

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

siimpoiss

  • Tase
    Vaatleja
  1. Rinnalihased

    Nurmsalu, täiesti õigus on sul - aeroobset tuleb ka teha. Kätekõverdustega muidugi ise olen rinnalihasel rohkem reljeefsust saavutanud, aga samas ma teen ikkagi aeroobset trenni ka - velotrenazöör kui jõusaalis käin ja ujumist kord nädalas.
  2. Rinnalihased

    Olen ise ka algaja, kuid olen viimased kuu aega teinud kätekõverdusi. Alustasin nn. põlved-maas asendist, nüüd olen edasi jõudnud natuke ja teen kätekõverdusi juba õiges asendis. Päevas olen püüdnud teha 50-100 kätekõverdust, alguses kümme sooritust seerias, viimased nädal-poolteist olen teinud 25 sooritust seerias, 4 seeriat päevas. Minu puhul on see aidanud.
  3. Hera80 või BCAA 1000 ?

    Vaarikamaitseline Hera80 on superhea maitsega, kui piimaga segada... soovitan.
  4. Treeningkava kaalu alandamiseks...

    jep, nüüd kaks kuud trenni seljataga ning arengut on ka märgata. tegin endale ka sellise kava, mida soovitasid, asi töötab!
  5. ... ja lihasmassi kasvatamiseks algajale. Olen atleetvõimlemises alles algaja, olles aktiivselt treeninud (3-4 korda nädalas) vaid poolteist kuud, kasutades algajatele mõeldud treeningkava (väikeste raskustega alustamine). Selle tulemusena on minu kehakaal alanenud u. 10 kg, kasutatavad raskused treeningul on kahe-kolmekordistunud, kuid erilist lihaste arengut ei ole märgata. Kas keegi oskaks soovitada mõnda head treeningkava, mis lisaks kehakaalu alandamisele (plaanis alla võtta veel 10-15 kilo) ka lihaseid arendaks?
×