Jump to content

enreico

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

enreico

  • Tase
    Vaatleja
  1. Ronnie Coleman abiellub

    Arvan, et pole oluline arutada ning mehed võtke õppust ning küll järglased tulevad tänapäeva meditsiinis on küllalt abinõusid, seda oskavad siin kohaliku tähedki võibolla kommenteerida. Jõudu ja järelkasvu härrale.
  2. Tribulus

    Soviks tarkadelt nõu kas asi on ka sellise toimega ja mida hiljem arst ütleb. See puudutab Tribulust sisaldavaid tooteid mida Amazon pakub. Kas tooteid võib tarvitada rahumeelselt ilma hilisemate jamadeta. Siin peaks noori isasi olema küll!!!
  3. RASVA PROTSENT

    Oskab keegi rääkida, mis on kulturisti võistlusväline ja võistlusaegne rasva protsent, nt koos kaaluga meie endi eestlased vms. Nt 188 cm pikk ja 87-90 kg, millene peaks protsent olema, et lihas jms hakkaks kumama. Tänan
  4. 2 K duell - kes keda ?

    Ott Kiivikas
  5. öösel tööl kas tohib või ei - süüa

    Tähendab ikka, küsiks kas saab või võib süüa öösel kuna piinelda on raske. MIDA TOHIB ja kuidas need mõijutavad organismi, rasvumist ja kasvamist jne.
  6. Tere, töötan ka öösiti teen norm jõu trenni kõik laabub. Areng hea jne. Küsimus on selles, et kas tohib ja palju öösel ja mida täpselt ning kas üldse süüja. Eesmärk on lihastega kasvada ikkagi. Siiani ei ole söönud juba aasta, või siis tiba midagi. Ei tunne öö söömise kohta hästi. Kõht on ikka öösel päris õõnes.
×