Jump to content

TheGreenManFromMars

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

TheGreenManFromMars

  • Tase
    Algaja
  1. HT-R?

    Kui eesmärk on massi lisamine, kas HT-R oleks hea valik? Kuna teda teklaamitakse rohkem taastusjoogina, kas ta siis selleks nii väga sobib? NB! Kasutaks siis ainult HT-R-i , mitte koos mingi teise lisandiga. NB! Toitumiskava on olemas ja jälgin ka seda küllaltki pingsalt.
  2. Kava!!

    Vabandan, et ma ka nüüd võõrast inimest segama hakkan, kuid oleks endalgi tarvis seda kava. Suured tänud kui olete valmis aitama! Pikkus: 180cm Kaal: 69kg Jõusaalis käin 4x nädalas, kuid suvel hakkan käima 2x nädalas kuna hakkan siis tööl käima ja ei jõua lihtsalt nii tihedalt käia. Nii, et kui saadaksite selle kava võiks olla võimalus, et selle kava järgi saaks käia ka 2x nädalas. Meil: speed5000@hot.ee Suured tänud veelkord!
  3. Küsimus...

    Tere. Selline küsimus, et kui teen seljapäeval jõutõmmet (teisipäeval, 3x6-10) siis, kas oleks mõttekas teha reedesel jalapäeval sirgete jalgadega jõutõmmet (3x8-10)(kontsentreerun seda tehes just teie reie tagaosale)? Mure tekkis just kuna olen 15a (178cm, 68kg) ja ei tahaks kuidagi oma, veel kasvavat, keha vigastada.
  4. ideaalmees

    See liik on need kelle lihas kasvab juba kangi vaadates.
  5. 2 K duell - kes keda ?

    Ott Kiivikas.
  6. Algajale kreatiin ja proteiin?

    See on ju loogiline, et algul arened kiiremini ja siis hakkab areng aeglustuma. Toitu korralikult ja siis hakkad taas kasvama. Ega saa ei saa ju loota, et elulõpuni kasvad sama hästi kui kasvasid esimestel kuudel, sel juhul saaks juba paari aastaga uued Colemanid valmis.
  7. ???

    Aga ma olen kuulnud, et kasutatakse ka tavalist suhkrut? Kuid mis koguss seda suhkrut panna, kas samamoodi nagu seda glükoosi(2:1)?
  8. Seeriad?

    Endal nagu jama, et järgmine päev peale biitsepsi ja triitsepsi trenni ei tunnegi nagu oleks lihasega midagi teinud... kui teistelihasetega on nii, et treeningjärgsel päeval ja ka ülejärgmisel päeval lihast pingutada või venitada siis tunned, et lihas on väsinud (annab kergelt tunda), aga peale biitsepsi ja triitsepsi päeva pole nendest lihastest midagi tunda. Isegi siis kui tegin rinna/selja päeva andsid triitseps/biitseps tunda kuid mitte pärast otsest biitsepsi/triitsepsi treeningut. Pole nüüd läbinisti tuttav ületreeningu sümptomitega, kuid äkki on ületreening? Mõlemale lihasele teen 9 seeriat (kolm eri harjutust, igat 3seeriat). Mainiks ka ära, et olen jõusaalis käinud pool aastat ja suvel tegin kuuaega pausi, kuna läksin tööle ning peale tööd hästi enam ei jõudnud jõusaali minna. Olen siis 15a, 178cm pikk ja kaalun 65kg.
  9. ebaühtlane areng

    Millepoolest need kükid nii erilised on? Olen kuulnud, et mõned harjutused tõstavad testosterooni taset (võimaldades siis lihasel paremini areneda), kas see on üks nendest? Kui jah kas neid peaks siis tegema iga trenni algul?
  10. Massikogumise kava

    Selline küsimus, et kas oleks hea teha kaheks jaotatud kava järgi (1.Ülakeha 2.Alakeha) massi? Mu lihased taastuvad (vähemalt tundub nii) piisavalt kiiresti, et neid kõiki teha kaks korda nädalas, kuid muretsen, et lihased ei pruugi saada piisavalt koormust, kuna jõuan teha vaid 1-2 harjutust igale lihasgrupile (mõtlesin kasutada mõna härra Kiivika koostatud 2 päeva kavadest).
×